Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Inuyasha] Sango vs. Kagome

#1
nici eu nu am mai vazut nici un topic pana acum cu subiectul "Sango vs. Kagome"...suna interesant
nu imi place atitudinea pe care o are kagome fata de inuyasha...pretinde ca il iubeste dar il trateaza ca pe un caine 33 ...chiar daca si el greseste de multe ori ar putea totusi sa il mai ierte...
intr-adevar sango a suferit foarte mult...este mai retrasa si mi se pare mai draguta decat kagome...
o aleg pe sango

#2
sango si kagome sunt doua personalitati diferite,sango este o femeie in toata firea care a trecut prin multe greutati si nu s-a plans la nimeni,are un caracter mult prea puternic si infrunta orice ar fi,este foarte matura si are multa experienta in viata,in schimb kagome nu e decat o pustoaica care nu prea intelege multe lucruri din lumea demonica si nu are prea multa experienta dar pot sa spun ca e destul de puternica deoarece numai ea poate gasi giuvaieruri si poate trage cu sageata,anyway,imi plac amandoua deoarece sunt la fel de frumoase si bune la suflet^^
insa o aleg pe kagome deoarece e asa de inocenta si uneori neindemanatica nu prea intelege multe lucruri si e firesc la varsta ei,oricum imi place mult de ea deoarece tine la inuyasha cu adevarat si mereu este alaturi de el^^
[Imagine: 20080626090306.jpg]

Imi aprind visatoare o tigara. Fumul trece lenes si nepasator prin fata mea, formand niste spirale demne de admiratia unui artist..



#3
Sango - Naraku i-a ucis familia - demonhunteri cunoscuti, cand era mica, si fratele ei a ajuns sub comanda lui Naraku, pierzandu-si memoria, prin implant cu Shikon. Pisica ei, Kirara, e deadly cand se transforma din mere cat in ditamai tigrul cu doua cozi si foc la talpi. Sango e si mai deadly ca hunter: tehnici de ninja, si are un bumerang gigant cu care da atacul ei special - Hiraikotsu. Se indragosteste de Miroku, dar e geloasa 10
imi place mai mult de sango :X pt k.. pur si simplu nu ma dau in vant dupa kagome 22

#4
Acesta este un topic foarte interesant.Niciodata nu m-am gandit la acest lucru,kagome vs Sango.Pentru ca acestea au fost intr-o aceasi echipa.Oricum ar fi chiar vreau sa imi spun opinia despre acest lucru.
Kagome este un personaj foarte interesant,este curajoasa si interesanata,draguta si amuzanta.Stie cand sa fie serioasa si cand sa se impuna.Poate chiar a renuntat la multe pentru anumite lucruri.Imi place firea ei autoritara si cum se descurca,cat de bine o face.Este un persona foarte interesant si poate chiar captivant pentru unii dintre noi desi nu si pentru mine.Desi ea este asa de grozava nu este preferata mea si niciodata nu a iesit in evidenta in perspectiva mea.mi se pare un personaj destul de obijnuit.
Sango,a suferit mult , are extrem de mult curaj,tupeu..este si sensibila si stie cand sa fie amuzanta.Imi place foarte mult de ea,stie sa se impuna cand este nevoie si ma amuza tare mult relatia sa cu Miroku.Este extrem de frumoasa si stie cum sa isi spuna punctul de vedere,si cand sa si-l spuna.Desi a suferit mult si probabil pe parcursul anime-ului sufera aceasta a putut si poate sa mearga inainte .. Ador asta la ea , desi este doborata incearca ,si nu se lasa.
Este un personaj aparte si extrem de interesant.Plus ca ador numele ei.Sango,atata pace si liniste si totodata un zbucium interminabil.Nu stii cand este furtuna si cand soare in sufletul tau..ador acest personaj
Sango vs Kagome?Sango's my favourite

#5
Pai, mai demult imi placea Kagome pentru ca era puternica, insa am stat sa meditez Zuppy04 si mi-am dat seama ca toate personajele principale si iubitii/iubitele lor trebuie sa fie cele/cei mai tari si cei mai smecheri bla bla si asa nu e cine stie ce mai deosebit. Deci, acum o aleg pe Sango deoarece este o luptatoare innascuta, stie cand sa actioneze, nu se lasa usor la replicile si actiunile mai...obraznice, sa zicem. Plus ca Kirara e atat de kawaii!
Totusi, Kagome este si ea curajoasa si amuzanta (o fi ea dura, dar imi place cand il pune pe Inuyasha la punct...sau la pamant). Practic, nu ar fi dragoste (si suferinta din timpul ei-Sezi, Inuyasha!) fara Kagome, dar nici nu ar fi actiune fara Sango si un mijloc de transport privat fara pisicuta ei ^.^.
Ja ne!
[Imagine: chibi_1662.gif]
Haideti, cheliti-mi chibi-ul!
Descarcati-ca pe el!
Si acum, asa-i ca nu ma vezi ataca?

:nh:

[Imagine: girlholdinglollipop.jpg]
Hey! Mai mananci aia?

[Imagine: thkouichikimuraoretachi.jpg]

Kouichi Kimura...

So what if I still like Digimon Frontier?
I know about your secret teddybear!



#6
Etto, inainte imi placea mai mult de Kagome, but am ajuns la concluzia ca Sango merita la mult alegerea mea. Why? Ptr. ca Sango e o adevarata femeie, chiar daca inca este adolescenta. Isi iubeste fratele, dar el este capturat si himnotizat de Naraku, iar ea incearca din toate rasputerile sa il aduca inapoi. Lupta foarte bine, are o arma speciala... acel Hiraitzoku [stiu ca nu am scris bine >-<]... si se indragosteste de cel mai pervers si imatur om din istorie, Miroku... desigur ca ea reuseste sa il faca sa inteleaga ca pe ea o iubeste... si prin toate aceste motive o sustin pe Sango. Despre Kagome nu mai comentez ca nu mai are rost. Deci Sango e alegerea mea^^.
[center]Riesige Himmel verstecken Tausende und Tausende von Sternen ~
Hide My Tausende und Abertausende von Gedanken ~
Life ausblenden Tausende und Abertausende von Hindernissen~
Verstecken Sie Ihre Augen Tausende und Tausende von Farben ~
[Imagine: sintaxsig.png]
When your image disappears from the front of your eyes, you create it as you like.

[Imagine: chibi_2140.gif]
Chibi-ul lui SintaX_Dev
[/center]

#7
pai imi este foarte greu sa aleg intre ele pentru ca KAgome este perosnajul meu preferat,dar acum mi-am dat seama ca si pe Sango o ador la fel de mult...pai KAgome este copilaroasa si se cearta cu Inuyasha cam des si ma mai amuza faptul cand Kagome spune"SEZI",iar Sango este foarte matura si se enerveaza pe Miroku can ii pune mana stiti voi unde21,iar faza care ma amuza este partea in care Sango ii trage o palma lui MIroku(cam des acest lucru)
deci pana la urma n aleg pe nici una deintre ele

#8
Ei bine..Kagome este mai copil, adică are un comportament mult mai copilăresc decât Sango care, să fim sinceri, a cam trecut deja prin viaţă. Luând în considerare că personajul principal, Kagome, abea acum gustă din viaţă, se descurcă binişor.
Sango e liniştită, are propriile ei gânduri şi e mai cu capul pe umeri. Până la urmă trebuie să alegem între: o persoană matură şi un copil care incearcă să ajungă la maturitate.
E greu de ales. Ambele personaje au ceva special şi ceva caracteristic. Dacă ar fi să mă bazez pe iubire, amândouă iubesc. Kagome pe Inuyasha şi Sango pe Miroku, într-un fel sau altul.
Totuşi, cred ca o aleg pe Kagome. Ştie sa trăiasca totul la un alt nivel şi asta îmi place mult :]..deşi Sango are un suflet mare şi, şi..ah, in fine! :]]
.
Where is the love?
[Imagine: 14uuh6x.gif]
Does love have a reason?



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Inuyasha] Ce parere aveti despre Kagome si Koga? Hikari 4 5.306 13-01-2012, 07:44 PM
Ultimul răspuns: Matt
  [Inuyasha] Sango and Miroku dark_anime 8 7.397 21-12-2010, 10:21 PM
Ultimul răspuns: MaDy^^


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)