31-07-2010, 09:12 PM
Deja al doilea capitol si vad taraboi aici --_--". In fine ma axez pe fic. Pai Ali-chan, sunt primele capitole si aici sincer nu prea inteleg eu din primele capitole, pentru ca stii si tu primele capitole daca nu's palpitante si sunt asa de introducere sunt banale. ^_^ Ficul tau e dragut pana acum insa ma voi pronunta mai adanc in capitolele urmatoare. Descriere, imi place cum descrii imprejurul descrii detaliat fizicul si peisajele din jurul personajelor. Totusi ar trebui sa te axezi si pe sentimentele si gandurile personajelor ;). Actiunea, pai nu e fugarita de gaste din cate vad eu pe moment :)) , dar mai are scapari putin in primul capitol. Dialog este destul si bine plasat pentru marimea capitolului. :*
Greseli sunt dar micute, ma deranjeaza ca pui prea multe poze inutile ale fiecarui detaliu, ce bluza, pantaloni,chiloti etc are X . >_> Pune si tu esentialul cu o camera cu un perosnaj, nu atatea chestiute. ;;)
Cam atat am avut si tiam zis sincer parerea mea, sper sa nu te deranjeze, astept nextul si bafta la el. :* >:D<
Greseli sunt dar micute, ma deranjeaza ca pui prea multe poze inutile ale fiecarui detaliu, ce bluza, pantaloni,chiloti etc are X . >_> Pune si tu esentialul cu o camera cu un perosnaj, nu atatea chestiute. ;;)
Cam atat am avut si tiam zis sincer parerea mea, sper sa nu te deranjeze, astept nextul si bafta la el. :* >:D<
...............