Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Va place ficul?
Da e dragut ^.^
61.90%
13 61.90%
Nu nu imi place ^_^
0%
0 0%
Mai trebuie lucrat fetita^.^
38.10%
8 38.10%
Total 21 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Inima imi bate pentru tine [+18 ]

Deeeci. Nu iti iau gatul desi mi-ar fi placut sa o fac. = )) In schimb, trec direct la critica > : ) :
Ma, nu prea stiu cu ce sa-ncep, asa ca o sa iasa o aiureala destul de mare. Am observat (mai observasem si-nainte : )) ) ca ai o problema cu virgulele. xD Pur si simplu nu le pui unde trebuie, nu stiu ce le tot faci si le gresesti. In primul rand, substantivele in vocativ si interjectiile stau intre virgule. La tine, virgulele par fortate.
E adevarat ca acesta e un capitol mai bun decat primul, desi inca mai ai o problema cu timpurile alea verbale. >.> Naratiunea e mai buna, descrierea merge, desi e cam seaca. Iar dialogul... Nu stiu ce sa zic de el, deoarece nu le am cu dialogul. Banuiesc ca e bun. : )) Am observat un progres -> lasi spatiu dupa linia de dialog. : >
Am observat si greseli de tastare/gramaticale:
innot - inot
albastrii - albastri
lamitaele - ? nu stiu ce vroiai sa zici aici, nu inteleg. ^^ 'Laminatele', banuiesc.
Si in fine, or mai fi fost si altele...

Bonjour cher, s'il vous plaît avant vous et vous présenter. - este 'bonjour, chere'. Cu ''e'' la sfarsit, deoarece este feminin (si cu un accent grav pe primul e, parca, dar nu il am pe tastatura, si nici nu sunt sigura daca asa e), si intre virgule, deoarece, ca in limba romana, este in cazul vocativ. Apoi, 's'il vous plait" (si accentul ala, in fine) este forma de politete. Nu este gresita, dar mergea mai bine 's'il te plait', avand in vedere ca era o replica adresata de catre o profesoara unei eleve. Iar mai departe m-ai pierdut, asa ca nu ma bag sa zic ceva ca poate iese o tampenie. ^^
Je vous remercie, mais je sais très bien et le roumain. - 'je sais tres bien et le roumain'... Nu stiu sigur daca exista exprimarea asta, nu am mai auzit-o. Cred ca era mai bine 'je sais tres bien le roumain aussi'.
Nu uita, sunt multifunctionala. > : ) Ar trebui sa scrii in hindi ca sa imi inchizi gura. = ))

Nu inteleg de ce ai pus gandurile fetei ingrosate, mi se pare ca strica estetica... Si melodia aia... Puteai sa nu pui versurile, sa mentionezi doar titlul si cine o canta. Pentru ca deoarece ai pus versurile, pare ca ai vrut sa scapi mai repede. ^^ (poate ai vrut, stiu eu :- " ) Si in plus, cine crezi ca sta sa citeasca versurile in intregime? Eu le-am citit doar pe primele 3, si nu pentru ca mi-am dat seama ca e Inna, ci pentru ca ma plictiseam.

Cam asta e. Cred. : )) Ma, ai progresat, serios. : ) Sper sa nu te superi pe mine. :o3 Nu stiu ce sa mai zic. : )) Succes in continuare. : ) Si scuze daca am gresit pe-aici cu vreo critica (am ramas cu sechele de cand cu... stii tu :)) ).

p.s. "va rog sa nu imi taiati gatul ca e Inna (in special tu Anna. nu uita cu cine iesi afara) "
Apropooo de iesit afara... :-" : )) Ce-ar fi sa dai o tura pe id-u' ala al tau? ;;) = ))
[center][Imagine: 5ml548.png][/center]

Răspunsuri în acest subiect
RE: Inima imi bate pentru tine ^.^ [+18 ] - de She - 24-07-2010, 11:38 AM
RE: Inima imi bate pentru tine [+18 ] - de MooN. - 02-03-2011, 07:51 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [+18] Depinde de tine nu de altii! Geta^_^ 0 2.082 23-07-2013, 12:37 AM
Ultimul răspuns: Geta^_^
  Inima Diavolului Yami 8 6.125 05-06-2013, 07:46 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  [Yuri] Am nevoie de tine Akiraaa 3 3.096 13-04-2013, 10:56 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  [Yaoi] Invat sa traiesc fara tine Akiraaa 1 2.710 26-03-2013, 10:22 PM
Ultimul răspuns: -FelixXX-
  Inima fara speranta Hope 6 4.366 05-08-2012, 03:36 PM
Ultimul răspuns: Hope
  Muzica pentru inima mea Hope 3 3.848 05-08-2012, 03:29 PM
Ultimul răspuns: Hope
  Otrava pentru inima mea Elena. 2 2.831 23-10-2011, 12:20 AM
Ultimul răspuns: kyra_kyralyne
  Crezi că există un portal È™i spre inima ta ? ( +16 *yaoi* ) ×Tα℮♏iᾔ× 21 9.867 02-10-2011, 02:32 PM
Ultimul răspuns: Addeh
  Inimă de ceară LoloMark 7 3.494 06-09-2011, 07:42 PM
Ultimul răspuns: LoloMark
  Aproape de tine Katniss 29 18.597 11-06-2011, 05:08 PM
Ultimul răspuns: Nixu

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)