Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Limita nu se impune [vampiri]

Capitolul 12
Aria P.O.V

Am câştigat şi am pierdut. Nu îmi vine să cred că tata i-a dat tronul lui Vladimir. Cu toate că eu am câştigat competiţia. E aşa un nenorocit. Am fost aproape de moarte şi lui nu i-a păsat. Dar trebuie să recunosc că Vladimir abia s-a dezlipit de mine. Să fiu sinceră îmi place. Şi nu mai pot să îmi ascund sentimentele faţă de el. Dar acum că va fi noul rege va trebui să devin sclava lui şi să mă culc cu el de câte ori are chef.
Măcar acum eram în camera mea. Şi era atât de bine. Camera lui Consuelo mă cam sperie. Zara şi Zero se învârteau mereu prin jurul meu. Mă tratau de parcă aş fi handicapată. Oameni! Aţi uitat că sunt vampir şi mă vindec în maxim o zi? De fiecare dată când încercam să fac ceva mă împiedicau. Ce bine că i-am convins să nu doarmă cu mine.
M-am dat jos din pat şi m-am apropiat de balcon. M-am oprit o clipă şi mi-am văzut reflexia în uşa de sticlă. Ochii mei încă erau roşii. Consecinţa utilizării puterii. Am păşit uşor pe balcon şi mi-am pus mâinile în sân. Luna era atât de superbă. Plină de forţă.
Mi-am întors capul şi am observat balconul lui Vladimir. Lumina era aprinsă. Era treaz! Au trecut câteva zile de când mi-am revenit. Şi nu l-am răsplătit pentru că a fost atât de grăguţ cu mine.
M-am întors înapoi în cameră şi m-am oprit în faţa dulapului. Mi-am scos un halat de mătase şi l-am aşezat pe pat. Mi-am dat hainele jos rămânând în pielea goală. Mi-am luat halatul pe mine şi am oftat. M-am întors cu faţa la uşă şi am privit-o. Destul de mult timp. Îmi era frică. Dacă s-a purtat atât de frumos cu mine doar ca să mă bage în patul lui? Poate mă vede ca pe o sclavă.
Am strâns pumnul şi am ieşit din cameră. Am făcut câţiva paşi şi m-am oprit în faţa uşii lui. Mi-am ridicat uşor pumnul. Mintea mea spune ‘Nu’ uşii, dar inima spune ‘Da’. Mi-am muşcat buza inferioară şi am bătut în uşă. Inima a început să bată cu putere. La naiba! De ce trebuie să fie atât de greu să iubeşti?
A deschis uşa şi a rămas surprins când m-a văzut. M-a invitat înăuntru. Am păşit în interiorul încăperii. Mi-am împreunat mâinile. Am simţit cum au început să îmi transpire. M-am întors cu faţa la el. A închis uşa şi m-a privit surprins.
- Ce te aduce aici?
Întrebarea lui nu m-a luat prin surprindere. Am zâmbit şi m-am apropiat de el.
- Nu am reuşit să îţi mulţumesc că ai stat lângă mine când am fost rănită. Şi trebuie să respect pariul nostru.
Mi-am desfăcut cordonul halatului şi l-am lăsat să cadă. Eram goală în faţa lui. Mi-am lăsat capul în jos , iar obrajii mei au început să mă ardă.
- Poţi să faci ce vrei!
Am putut să văd cum se mişca. Se apropia de mine. Una dintre mâinile lui s-a aşezat pe talia mea, iar cealaltă îmi ridica uşor bărbia.
- Nu vreau să mă culc cu tine doar ca să respect un pariu. Nu vreau doar trupul tău. Vreau şi inima ta. Vreau pachetul complet.
M-a sărutat tandru. Şi-a strecurat limba printre buzele mele , atingând-o pe a mea. M-a luat în braţe şi a început să meargă. Limbile noastre se mângâiau , în timp ce mâinile mele au ajuns după gâtul lui. Acum eram mult mai liniştită.
M-a lăsat pe pat şi a rupt sărutul. Mi-am deschis ochii şi am văzut că se dezbrăca. Obrajii mei s-au înroşit şi mi-am întors capul. L-am auzit chicotind. După câteva minute s-a urcat peste mine şi m-a sărutat pe gât.
- Îmi place latura ta timidă.
- Nu sunt timi...
Nu am putut să continui fraza pentru că buzele lui le-au acoperit pe ale mele. Mâinile lui au început să îmi mângâie sânii. Limba lui se juca în gura mea. Atingerile lui îmi trimiteau fiori în tot corpul. Buzele lui se plimba pe gâtul şi umărul meu, muşcând uşor pielea. Gemetele ieşeau din gura mea şi încercam să le ascund cu ajutorul mâinii. Buzele roşcatului au ajuns pe abdomenul meu. Limba lui se juca pe pielea mea. Cred că Vladimir îşi desena iniţiala. Şi-a apropiat chipul de al meu şi m-a muşcat de buza inferioară. Şi-a strecurat limba în gura mea, întâlnind-o pe a mea. Mi-am pus mâinile în părul său adâncindu-ne mai tare în sărut. Şi-a lipit trupul de al meu şi m-a pătruns. În acel moment am simţit cum durerea urca în corpul meu şi punea stăpânire pe el. L-am tras şi mai tare de păr, în timp ce câteva lacrimi au început să se prelingă pe obrajii mei. A început să se mişte destul de uşor, încercând să nu îmi provoace mai multă durere, dar asta era imposibil. Îmi arcuiam spatele în timp ce pe coapsele mele au început să se prelingă câteva firicele de sânge.
Mişcările începeau să devină mai rapide. Am continuat să ne sărutăm îndelung. Buzele noastre se despărţeau câteva minute doar pentru a lua aer, apoi îşi continuau micul dans.
Brusc limba mea s-a zgâriat de ceva ascuţit. Am rupt sărutul şi mi-am deschis ochii. Ochii lui băiatului erau roşii, iar colţii şi-au făcut apariţia. Respiraţia lui era adâncă. Mai adâncă decât a mea. I-am atins uşor obrazul. Mi-a atins uşor mâna şi a sărutat-o.
- Te-am speriat? Îmi pare rău Aria!
S-a retras din interiorul meu şi s-a ridicat de pe pat. Eram confunză. Şi-a tras boxerii pe el şi s-a îmbrăcat cu un halat negru. M-am aşezat în fund şi l-am privit. Nu ştiam ce se întâmpla cu el. A deschis uşa balconului şi a ieşit din cameră. Am oftat şi m-am dat jos din pat. Mi-am pus halatul şi i-am urmat paşii roşcatului. Acesta se sprijinea de balustradă şi îşi ţinea capul în jos. M-am apropiat de el şi l-am atins uşor pe umăr. Nu a reacţionat.
- Ce s-a întâmplat? De ce ai plecat?
- Îmi pare rău! Nu am vrut să îţi fac rău!
Am zâmbit şi m-am strecurat în braţele lui. L-am sărutat uşor pe buze, punându-mi mâinile după gâtul lui. Şi-a pus mâinile pe talia mea şi m-a apropiat de el.
- Începi să mă enervezi! Eşti prea blând şi prea drăgăstos. Îmi place să văd şi această parte a ta, dar îmi place mai mult când ne certăm. Eşti un vampir şi colţii nu mă înspăimântă. Am rămas doar uimită.
- Colţii ies la iveală doar atunci când emoţiile mele sunt puternice. În pădure mi-ai amintit de părinţii mei, iar transformarea a avut loc. Iubito nu vreau să te pun în pericol.
- A! Deci acum sunt iubita ta! Mâine ce voi fi? Amanta ta? Sclava ta?
A zâmbit şi m-a sărutat. Limba lui s-a strecurat cu uşurinţă în gura mea, începându-şi jocul murdar. Mâinile lui se plimba pe spatele meu, coborând mai jos. Mi-a strâns uşor fesele. Am rupt sărutul, privindu-l. Îmi zâmbea.
- Ce spui dacă mâine vei fi regina mea?
- Te-am lovit prea tare la cap? Sau realizarea că mai avut în patul tău te-a tâmpit?
A început să chicotească şi m-a urcat pe balustradă. S-a strecurat între picioarele mele şi mi-a sărutat gâtul.
- Mâine vreau să îţi cer mâna. Tatălui tău.
- Sigur! Probabil o să sară în sus de bucurie, dar ce te face să crezi că eu vreau să mă căsătoresc cu tine. Sunt prea tânără şi vreau să am parte de ceva acţiune înainte să îmbătrânesc.
- Ai uitat că eşti sclava mea. Dacă nu vrei să fii regină pe mine nu mă deranjează. Pot să aduc pe tron pe oricine vreau. Chiar şi una dintre femeile cu care îmi petrec noaptea. Deci ce spui?
Am zâmbit şi l-am privit. Mă punea la încercare. Hm! Foarte bine iubitule! Să ne jucăm! Să sperăm că nu ne vom plictisi.

Răspunsuri în acest subiect
Limita nu se impune [vampiri] - de Alexi - 20-03-2010, 07:53 PM
RE: Limita nu se impune(vampiri) - de Yaku-chin - 20-03-2010, 10:42 PM
RE: Limita nu se impune(vampiri) - de Alexi - 24-03-2010, 05:20 PM
RE: Limita nu se impune(vampiri) - de Alexi - 03-04-2010, 01:53 PM
RE: Limita nu se impune(vampiri) - de Yaku-chin - 06-04-2010, 01:16 AM
RE: Limita nu se impune(vampiri) - de Alexi - 16-04-2010, 07:53 PM
RE: Limita nu se impune(vampiri) - de Zăpă - 16-04-2010, 10:07 PM
RE: Limita nu se impune(vampiri) - de Alexi - 22-04-2010, 03:57 PM
RE: Limita nu se impune(vampiri) - de Zăpă - 22-04-2010, 04:14 PM
RE: Limita nu se impune(vampiri) - de Alexi - 28-04-2010, 07:19 PM
RE: Limita nu se impune(vampiri) - de Alexi - 06-05-2010, 07:19 PM
RE: Limita nu se impune(vampiri) - de .Anne - 09-05-2010, 10:47 AM
RE: Limita nu se impune(vampiri) - de Alexi - 15-05-2010, 11:39 AM
RE: Limita nu se impune(vampiri) - de .Anne - 15-05-2010, 12:43 PM
RE: Limita nu se impune(vampiri) - de Alexi - 20-05-2010, 05:49 PM
RE: Limita nu se impune(vampiri) - de Alexi - 28-05-2010, 04:34 PM
RE: Limita nu se impune(vampiri) - de Alexi - 05-06-2010, 05:37 PM
RE: Limita nu se impune(vampiri) - de O@n@ - 06-06-2010, 09:41 PM
RE: Limita nu se impune(vampiri) - de Alexi - 19-06-2010, 05:05 PM
RE: Limita nu se impune(vampiri) - de O@n@ - 19-06-2010, 06:00 PM
RE: Limita nu se impune(vampiri) - de Sayuuki - 19-06-2010, 07:06 PM
RE: Limita nu se impune(vampiri) - de Lucifer - 20-06-2010, 04:01 PM
RE: Limita nu se impune(vampiri) - de aleee - 21-06-2010, 06:33 PM
RE: Limita nu se impune(vampiri) - de Alexi - 28-06-2010, 02:03 PM
RE: Limita nu se impune(vampiri) - de Alexi - 27-07-2010, 03:27 PM
RE: Limita nu se impune(vampiri) - de Alexi - 07-08-2010, 07:45 PM
RE: Limita nu se impune [vampiri] - de Alexi - 21-08-2010, 09:20 PM
RE: Limita nu se impune [vampiri] - de Flash - 27-08-2010, 07:04 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Rapita de vampiri Me_Samy 22 18.295 21-04-2012, 08:44 PM
Ultimul răspuns: Me_Samy
  [split] Rapita de vampiri Wanna 11 5.291 14-07-2011, 08:28 PM
Ultimul răspuns: Hasamy lost vampire
  [split] Rapita de vampiri Yoko-sama 3 2.499 07-07-2011, 07:17 PM
Ultimul răspuns: Wanna
  The Immortals [vampiri] Sorynna 14 8.978 23-11-2010, 09:22 PM
Ultimul răspuns: Sorynna
  Vampiri si Povesti de Dragoste [yaoi] Aliss_anime 10 11.698 26-03-2010, 12:35 AM
Ultimul răspuns: Aliss_anime

Utilizatori care citesc acest subiect:
8 Vizitator(i)