18-05-2010, 08:43 PM
Când am văzut-o pe fată arătând ca mine am început să râd, puţin uimit de subita schimbare. Nu eram deloc obişnuit să mă văd pe viu - nu în oglindă. Dar când începusem şi eu să mă privesc mai atent, de fapt, să-mi admir presupusele defecte, ea s-a transformat la loc. Îmi plăcea puterea ei. Era cu adevărat specială.
-Nu atât de surprins , dar îmi place la nebunie puterea ta, am spus.
Apoi, am creat în mână o flacără şi am privit-o absorbit. Uneori stăteam şi priveam foarte mult timp o flacără, ochii fiindu-mi captaţi de aceasta. Îmi plăcea focul şi adoram tot ce era legeat de el.
-Hm, şi mergi la balul ăla? Sau dacă nu, ce vei face? Am întrebat curios, privind în continuare flacăra.
ooc: Nya
-Nu atât de surprins , dar îmi place la nebunie puterea ta, am spus.
Apoi, am creat în mână o flacără şi am privit-o absorbit. Uneori stăteam şi priveam foarte mult timp o flacără, ochii fiindu-mi captaţi de aceasta. Îmi plăcea focul şi adoram tot ce era legeat de el.
-Hm, şi mergi la balul ăla? Sau dacă nu, ce vei face? Am întrebat curios, privind în continuare flacăra.
ooc: Nya
Metal was here.
![[Imagine: metalsig.png]](http://i538.photobucket.com/albums/ff350/Ram369/metalsig.png)
I\'ll start to worry when I\'m dead.