17-05-2010, 09:07 PM
Am stins flacăra din podul palmei, strângându-mi degetele în pumni. Lupul a început să dea din urechi şi am putut să-i simt ateţia combinată cu agitaţia. L-am privit confuz, trecându-mi mâna prin părul roşcat şi apoi mângâindu-l. Atenţia lui s-a canalizat mai atent pe un lucru în aer. Curios, am ridicat capul şi am privit în sus. În apropierea noastră - mai bine zis lângă noi - zbura un phoenix splendid. Penele lui precum focul străluceau în lumina soarelui. Uşor, am întins un deget de la mâna strângă, parcă dorind să se aşeze pe el. Nu a făcut-o şi a zburat înspre o fată aşezată pe marginea fântânii. Am privit-o şi apoi m-am ridicat de pe bancă, mergând spre ea. Oare cum o chema? Hm , parcă Aine. Ah, da, Aine şefa clasei de foc. Nu am vorbit niciodată cu ea, dar acum chiar vroiam să trăncănesc cu cineva. M-am îndreptat spre aceasta, urmat îndeaproape de Fall. M-am oprit în faţa ei, spunând zâmbitor:
-Bună! Frumos phoenix. Eu sunt Shawn. Ce mai faci ?
Eram sigur că nu îmi ştia numele aşa că l-am spus în încercarea de a evita o altă întrebare.
ooc: oricine
-Bună! Frumos phoenix. Eu sunt Shawn. Ce mai faci ?
Eram sigur că nu îmi ştia numele aşa că l-am spus în încercarea de a evita o altă întrebare.
ooc: oricine
Metal was here.
![[Imagine: metalsig.png]](http://i538.photobucket.com/albums/ff350/Ram369/metalsig.png)
I\'ll start to worry when I\'m dead.