15-05-2010, 11:36 AM
Eu una sunt o mare fana a genului Yaoi , dar cu siguranta nu as suporta gandul ca Death Note sa fie un anime yaoi o_o . I mean ... nimeni din anime nu s-ar potrivi . Light cu L ? o_o In nici un caz . Nu le-ar sta bine deloc si pur si simplu nu am cum sa ii vad impreuna . Nu imi pot crea o imagine despre ei ca si cuplu. Dezgustator =]] .
Numai cand ma gandesc ca Light s-ar putea indragosti de L sau de altcineva o_o Near ? Doamne , nici atat . Near ii ajunge pe la genunchi o____o . Povestea ar fi total diferita , adica totul s-ar schimba din cauza acestora =]] . Dar dragostea pluteste in aer xD . Eu cred ca anime-ul este perfect asa cum este , cred ca o singura chestie yaoi ar strica intregul anime .
Numai cand ma gandesc ca Light s-ar putea indragosti de L sau de altcineva o_o Near ? Doamne , nici atat . Near ii ajunge pe la genunchi o____o . Povestea ar fi total diferita , adica totul s-ar schimba din cauza acestora =]] . Dar dragostea pluteste in aer xD . Eu cred ca anime-ul este perfect asa cum este , cred ca o singura chestie yaoi ar strica intregul anime .
My mama always says that I'm cute. I don't believe her. I'm more than that !
Shake, shake that booty for Beckha !