Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

SxS - Joaca de copil

Capitolul VII

Viata este foarte grea. Atat de complexa, uneori superficiala, aiurea si totusi frumoasa. Pacat ca nu putem vedea mai des partea buna a lucrurilor.
Trecem prin multe in incercarea de a afla cine esti si ce doresti cu adevarat de la viata, iar rezultatul nu este intotdeauna cel mai bun.
Unii aspira la mai mult decat pot duce, iar altii..n-au nici o treaba cu realitatea.
Eu oare din ce categorie fac parte? Inca incerc sa aflu..imi pasa cu adevarat de toate acestea sau sunt picata din cer si nu stiu incotro s-o iau.
Traiesc gandindu-ma la viata ce-mi trece prin fata ochilor asemeni unei umbre, odata cu asta ducandu-se si zilele mele, de parca nici nu ar fi fost.
-Te-ai trezit?
Mi-am deschis ochii automat, privind in jur aiurita. Ca de obicei, nu stiu pe unde sunt.
M-am ridicat intr-un cot, palpandu-mi usor abdomenul.
Cred ca m-am vindecat mai repede decat de obicei. Gaara n-a glumit cu mine, dar chiar si asa..
-Ai scapat destul de bine. Nu esti ranita, am verificat deja.
Desi sunt cu adevarat treaza de cateva minute, nu mi-a dat prin cap sa ma uit la persoana de langa mine.
-Surprinsa? intreba acesta chicotind, cand observa ca ma holbez la el cu ochii cat cepele.
Cred ca destul de mult..de cand chicoteste Uchiha?
-Sasuke..mm, nici nu stiu ce sa-ti spun. "Multumesc" e bun?
-Nu prea ai de ce. Te-am luat din padure, deoarece incepea sa ploua..
-Deci m-ai fi lasat acolo altfel nu? Eroule..
-Am urmarit mica ta discutie cu Gaara. Nu stiam ca va cunoasteti.
-Ce cautai in padure?
-Ma antrenam. Vroiam sa plec, dar v-am auzit si am observat cum te privea Gaara. Nu era a buna, asa ca am ramas in umbra. Doar m-am asigurat.
-Frumos din partea ta, dar ciudat. De ce ti-ar pasa tie ce m-i s-ar intampla mie?
Sasuke se ridica din fotoliu, indreptandu-se spre fereastra.
Nici macar n-am dat importanta detaliilor camerei. M-am uitat in jur, dar m-am intors spre Sasuke. Cumva era mai important el decat tablourile si covorul de pe jos.
-Nu mi-a pasat. Tocmai de-asta am ramas. M-am speriat cand am vazut cat de indiferent raman la vederea acestul fapt. Daca tu ai fi fost moarta, nu mi-ar fi pasat catusi de putin, dar Gaara te-a lasat in viata. Doar s-a jucat cu tine.
-Sa inteleg ca tu doreai sa afli motivul pentru care Gaara inca nu terminase cu mine?
M-am ridicat nervoasa din pat, canapea ce-o fi fost, indreptandu-ma spre iesire.
-Esti un ipocrit si un tampit, de-aia ai ajuns asa cum esti.
Nu am apucat sa deschid usa, Uchiha postandu-se in fata mea.
-Dispari, pana nu ma enervez. Iti multumesc pentru deranj, nu era nevoie, dar as prefera sa ma lasi acolo unde ma gasesti de azi inainte. Te-as scuti de tot efortul..
Acesta ma impinse in perete, punandu-si mainile de-o parte si de-alta a capului meu, privindu-ma nervos.
-Nu crezi ca ar fi bine sa-ti tii ciocul cateva clipe? Ai o limba cam ascutita, care ma calca pe nervi de fiecare data cand gurita asta draguta a ta se deschide.
-Sa nu crezi ca am sa tac, doar pentru ca imi spui tu. In fata mea, esti un zero mare si ratat, care nu valoreaza nici cat negru sub unghie. Pe mine nu ma ametesti cum faci cu restul fetelor, asa ca da-te din calea mea.
-Ar fi cazul sa te intreb si eu acelasi lucru. Ce esti tu? Nici o persoana normala nu se vindeca atat de repede, fara cineva specializat in medical jutsu. Si avand in vedera ca..
-Nu este deloc treaba ta.
L-am impins la o parte, si am iesit din casa.
Grozav, afara ploua si mi-am uitat rucsacul la el, plus ca n-am nici umbrela. Cat de toanta sunt?
Am stat cinci minute si am meditat, dar m-am intors ca fraiera la Sasuke, dupa lucruri.
Baiatul m-a scutit de efort, si am gasit rucsacul fix in fata usii. Foarte inteligent.
...
Ajunsa acasa, am lasat tot balta, plecand la dus. Eram uda din cap pana in picioare si plina de nervi, deoarece se pare ca Sasuke mi-a lasat o veste nemaipomenita in rucsac:
Astazi s-au ales echipele pentru viitoarele misiuni.
Membrii echipei sapte, condusa de carte jouninul Hatake Kakashi, sunt:
1.Naruto Uzumaki
2.Sasuke Uchiha
3.Sakura Haruno.
Grozav din toate punctele de vedere. Am mototolit foaia, si m-am cufundat in apa calduta.
Ma intreb ce va fi maine. Uchiha banuieste cam multe. Daca ar sti cu adevarat ce-mi poate pielea..hm.

Răspunsuri în acest subiect
SxS - Joaca de copil - de ShoboMik - 28-03-2010, 08:51 PM
RE: SxS - Joaca de copil - de ShoboMik - 29-03-2010, 10:08 PM
RE: SxS - Joaca de copil - de Lye - 31-03-2010, 12:46 AM
RE: SxS - Joaca de copil - de Verrine - 01-04-2010, 10:51 AM
RE: SxS - Joaca de copil - de ShoboMik - 02-04-2010, 10:49 PM
RE: SxS - Joaca de copil - de ~Ade~ - 03-04-2010, 06:06 PM
RE: SxS - Joaca de copil - de Zăpă - 03-04-2010, 06:57 PM
RE: SxS - Joaca de copil - de Verrine - 03-04-2010, 11:27 PM
RE: SxS - Joaca de copil - de Madu - 04-04-2010, 11:49 AM
RE: SxS - Joaca de copil - de Irukandji - 04-04-2010, 03:39 PM
RE: SxS - Joaca de copil - de ShoboMik - 06-04-2010, 08:19 PM
RE: SxS - Joaca de copil - de Verrine - 06-04-2010, 10:23 PM
RE: SxS - Joaca de copil - de ShoboMik - 07-04-2010, 01:41 PM
RE: SxS - Joaca de copil - de Irukandji - 07-04-2010, 06:28 PM
RE: SxS - Joaca de copil - de Ops! - 10-04-2010, 01:12 AM
RE: SxS - Joaca de copil - de ShoboMik - 12-04-2010, 07:21 PM
RE: SxS - Joaca de copil - de Zăpă - 12-04-2010, 09:30 PM
RE: SxS - Joaca de copil - de Irukandji - 14-04-2010, 07:59 PM
RE: SxS - Joaca de copil - de ShoboMik - 18-04-2010, 07:39 PM
RE: SxS - Joaca de copil - de Irukandji - 18-04-2010, 10:42 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Dragoste prin ochi de copil onu' 2 2.634 05-12-2011, 05:31 PM
Ultimul răspuns: onu'
  Priveste-mi sufletul de copil..+16 [SasoSaku] Elyy 7 4.917 02-09-2011, 09:30 PM
Ultimul răspuns: Sho-Yo
  Lacrimi de copil daphnis 0 1.955 19-12-2010, 01:55 AM
Ultimul răspuns: daphnis
  Iubirea vazuta cu alti ochi [manu si ~♥ Alle.Copil.Tembel ♥~ +18] Nywa 4 4.097 15-10-2010, 09:52 PM
Ultimul răspuns: Noesis
  Viata unui copil ~Rebela~Mereu~ 12 11.101 14-01-2010, 09:24 PM
Ultimul răspuns: Aly

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)