Waaaa...dau si eu pe aici mai tarziu, recunosc si sincere scuze:D Adevaru e ca de cand am inceput sa citesc si altceva decat yaoi, dau peste niste lucrari frumoase(cum e si a ta;)
Ma asteptam la altceva..serios, adiac nu stiu...dar nu la asta. Deci chiar mi-a placut a fost fain. Descri frumos si dialogul e ca lumea si imbini bine cele doua lumi ca sa zic asa cea normala si cea anormala:)) Oricum, personajele tale imi plac, sunt frumos construite si au caracter, deci sunt pe gustul meu...
Sunt curioasa( k asa is eu de fire ) ce o sa se intample in continuare:-? Deci..sper sa pui repede nextul;)
Spor la scriss, si succes!
Bye bye...si kissu:*
Ma asteptam la altceva..serios, adiac nu stiu...dar nu la asta. Deci chiar mi-a placut a fost fain. Descri frumos si dialogul e ca lumea si imbini bine cele doua lumi ca sa zic asa cea normala si cea anormala:)) Oricum, personajele tale imi plac, sunt frumos construite si au caracter, deci sunt pe gustul meu...
Sunt curioasa( k asa is eu de fire ) ce o sa se intample in continuare:-? Deci..sper sa pui repede nextul;)
Spor la scriss, si succes!
Bye bye...si kissu:*
"Only I know your pain…
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.