07-04-2010, 06:55 PM
Salut. Cat ma bucur ca acum pot sa iti las un comentariu. Mi-a fost foarte lene sa imi fac un cont, dar din lipsa de ocupatie am reusit. Si m-am hotarat ca tu vei fi prima careia ii voi da un reply.
Iti citesc ficul de la inceput si imi place la nebunie.
Ador ideea cu clonatul. Mi-a placut si celalalt titlu, dar asta mi se pare mai..Nustiu. Atrage mai mult privirea si ma face mult mai curioasa.
Oricum sunt fericita ca Sasuke si Sakura sunt inca impreuna.
Imi place mult numele de Alesha. Ma bucur ca l-ai folosit.
Sunt extrem de curioasa pentru ca ai schimbat povestea la 360 de grade. Acum se poate intampla orice. Dar imi place.. Ne lasi in suspans. Te felicit.
Capitolele tale sunt destul de lungi si frumoase, pline de naratiune si descriere. Dialogul nu predomina si acolo unde este nu e sec.
Imi place aerul de maturitate pe care il conferi ficului prin replicile mai dure.
Te felicit pentru fic este superb.
Astept un nou capitol. Numai inspiratie sa ai in cap:))
Iti citesc ficul de la inceput si imi place la nebunie.
Ador ideea cu clonatul. Mi-a placut si celalalt titlu, dar asta mi se pare mai..Nustiu. Atrage mai mult privirea si ma face mult mai curioasa.
Oricum sunt fericita ca Sasuke si Sakura sunt inca impreuna.
Imi place mult numele de Alesha. Ma bucur ca l-ai folosit.
Sunt extrem de curioasa pentru ca ai schimbat povestea la 360 de grade. Acum se poate intampla orice. Dar imi place.. Ne lasi in suspans. Te felicit.
Capitolele tale sunt destul de lungi si frumoase, pline de naratiune si descriere. Dialogul nu predomina si acolo unde este nu e sec.
Imi place aerul de maturitate pe care il conferi ficului prin replicile mai dure.
Te felicit pentru fic este superb.
Astept un nou capitol. Numai inspiratie sa ai in cap:))