05-04-2010, 07:19 PM
În primul rând ăsta nu e fic . Cât ţi-a luat să-l faci? Trei minute ? sau mai puţin? Totodată nu vreau să fiu rea, dar ăsta nu e fic. Descriere nu ai ceea ce ar trebui să ai şi naraţiunea nu se îmbină cu nici una din elemente. De câd se pune la titlu puncte de suspensie ? Bă nene, e clişeic ştii? IUbirea dintre o fată şi un băiat...mda ce să spun Marry Sue şi Făt Frumos din Lalele. Pfff. . . Sunt o fire tupeistă. . . sună mai mult a fată de bani gata piţipoancă cu o tonă de make - up pe ea.
Ä‚sta nu e fic. . . mai mult o batere de joc.
Ä‚sta nu e fic. . . mai mult o batere de joc.
Citat:Salut , eu sunt Raluka Rebecca ! Am aproape doisprezece ani , ochii caprui dar cand ma uit la soare mi se fac verzi , parul saten cu suvite blonde , 50 Kg si 1.60 m . Sunt o fire tupeista si mai baietoasa si sunt desteapta . Acum ca am facut cunostinta , tin sa va spun de ce spun ca lumea mea , universal pe care il constriusem in cativa ani , s-a destramat pentru mine ! Avand doar doisprezece ani , cred ca v-ati dat si voi seama ca sunt abia clasa a V-a .Numai descriere nu e aici. Chiar dacă eşti clasa a noua, ficul ăsta nu e fic. E foarte scurt şi ideea nu e bună mai deloc. Descriere nu ai deloc. Ţi-aş sugera să aştepţi să mai creşti apoi să faci un fic mai bun.
-