Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Fight for mortal [SasuSaku+18]

#18
Minim 3 comenturi si aveti nextul

Capitolul 7

Sasuke: Am deschis usa de la intrarea vilei mele, fara sa ma desprind din sarut, si am inchis-o tot asa. Buzele mele se jucau cu ale ei, limba mea se freca de a ei. Mainile fetei, se aflau dupa gatul meu. Ma desprind delicat din sarut si o leg la ochi, spunandu-i ca supriza se afla in dormitor. O ajut sa urce scarile si deschid usa de la dormitor. Ii soptesc sa isi scoata legatura de la ochii si asa facu. Ramase uimita. In jurul patului se aflau lumanari micute. Pe cearceafurile sangeri din satin, se aflau petale de trandafir. Se afla o mica cale de acces spre pat, stivuita de lumanari. O imbratisez pe la spate si o pup pe gat, savurand pielea ei calda si dulce. Se intoarce spre mine si ma priveste cu semne de intrebare. Imi trec degetele peste obrazul ei si ii gust cu pofta buzele. O iau in brate si o duc la pat, fara sa rup sarutul. O pun usor pe suprafata moale si o privesc in ochi, rugand-o sa se razgandeasca. Fata asta nu stia la ce pericol letal se expune, rugandu-ma sa o fac a mea. Sakura imi zambeste usor si ma saruta gingas pe buze. Ii raspund la sarut si ii dau jos sandalele si eu ma descalt. Limbile noastre se frecau una de cealalta.
In camera se auzea pe fundal, o melodie frumoasa si destul de rimata, scrisa de Chopin-Ultimul vals. I-am dat jos bijuteriile pentru a nu le rupe si acum ii deschideam incet rochia. Buzele mele acum ii dezmierda pielea fina si parfumata a gatului, incercand din rasputeri sa nu o ranesc, oricum ii voi simti mirosul sangelui ei, in momentul in care am s-o patrund. Rochia aluneca de pe ea, foarte usor si o arunc departe de pat, pentru a nu lua foc. Raman uimit sa vad ca purta pe ea un compleu destul de atragator si care ii punea in evidenta corpul tanar. Rozalia zambi putin timida, apoi ma saruta scurt pe buze si incepu sa ma pupe de-a lungul maxilarului, in timp ce mainile ei, imi dadura jos sacoul negru si eu l-am aruncat langa rochie. Acum mesterea la papionul care nu vroia sa se deschida.
- Stai, nu te mai chinui cu el, spun putin amuzat si pun mana pe papion si il rup fara nici un efort.
Il arunc prin camera si ma reped asupra gatului muritoarei, pe care incep sa il sarut, coborand spre sanii mari tinuti in frau de corsetul de culoarea nopti. Degetele jucause ale tinerei, imi desfacura camasa, danda-mi-o jos de pe mine si o arunca prin camera. Incepu sa imi mangaie muschi pe care ii aveam, depunand un sarut lenes pe unul dintre bicepsi mei. O inting pe spate si intr-o clipita ii dau jos corsetul si incep sa ii sug posesiv sfarcurile, in timp ce mi-am strecurat un deget in chilotei ei din dantela neagra si am inceput sa ii mangai zona secreta. Scoase un mic ignet de durere, cand am bagat doua degete in ea. Incep sa le misc usor, in timp ce o sarutam apasat pe buze. Ii indepartez chiloti si incep sa ling locul ei ascuns, strecurandu-mi limba in acel loc intunecos si umed, incepand sa fac miscari de du-te-vino. Muritoarea ma apuca de par si incepu sa suspina de placere. Dupa putin timp isi dadu drumul si eu am simtit lichidul albicios si vascos pe limba mea. M-am ridicat in genunchi si l-am scuipat, ca sa fiu sigur ca nu o sa-l inghit.
Tanara ma ajuta sa ma deschei la pantaloni si mi dadu jos, impreuna cu boxeri albastri, pe care i-am alaturat langa rochie. Ma intind peste ea si o sarut apasat pe buze. O patrund usor si Sakura isi arcui un pic spatele si gemu usor de durere. Himerul rezista doar o secunda si se rupse, iar pe coapsa muritoarei, aparura cateva firicele de sange. Mirosul sau dulce-acrisor, imi gadila nasul, intrand in plamani, lasandu-mi gura apa. Trebuia sa ma abtin sa nu o sfasi sau sa o storc de sange. Mi-am muscat buza, infigandu-mi colti in ea si incep sa fac miscari de du-te-vino, usoare si cu grija, ca nu cumva sa o ranesc. Rozalia gemea si icnea de placerea care o simtea in acel moment. Mainile ei ma tineau de dupa gat si pe pielea ei, aparu un strat fin si lipicios de transpiratie. Parul ii se udase din cauza transpiratiei si avea pupilele dilatate.
Trebuia sa inchei aici actul. Ies din fata si trag rapid mana dreapta, care era sub ea. Simt din nou mirosul inconfundabil al sangelui ei, dar de data asta mai puternic, mai profund. Inchid ochii, pentru a ma calma si sa nu ma mai gandesc doar la sange. Sakura icni imediat de durere si adormi istovita de la actul sexual, care l-am avut. Vreau sa-mi pun mana dreapta peste fata si pe buze picura usor un strop. Trec limba peste ele si gust. Era... sange!? Deschid ochi alarmati si privesc mana. Degetele mele aveau sange proaspat pe ele, iar in minte imi venira mici amintiri si incetosate. Printre imaginile neclare o vad pe Sakura cum sufla intr-un tort. Oftez si ma ridic din pat, ducandu-ma in baie si ma spal pe maini. As putea spune ca a scapat intreaga din toata chestia asta idioata, exceptand rana care i-am facut-o pe spate. Acum numai imi pasa asta, ca ma intriga faza cu ea sufland in tort. Inchid ochii si incerc sa fac cat mai clara imagina aceea. Prima data imi aparu in ceata, dar am derulat-o de cateva ori si deveni clara. Era Sakura si privea vesela data din calendar, 23 decembrie 2005 si era scris cu maker negru sub data. La multi ani mie!, apoi chemata de cineva merse in sufrageria inca in ceata si sufla in tort. La naiba am uitat de ziua ei care este maine sau azi e ziua ei.
- Dracu sa ma cante, injur furios printre dinti, ca mi-am oparit mainile sub jetul de apa fierbinte.
Opresc apa si incep sa imi ling ca un caine, ranile de la mana. Ma dureau ce sa fac, dar in 15 minute le am vindecate. Intru din nou in camera si lumanarile se stinsera rapid, parca ar fi stiut sa se stinga cand intru eu in camera, dar adevarul era din cauza puterilor mele asupra aerului. Incaparea fu lasata prada intunericului si eu pierdandu-ma in el. Singurul reper ca eram acolo, erau ochii mei rosi care straluceau in intuneric. Vedeam conturul Sakurei, cum dormea pe o parte si pipaind dupa ceva. Stiam dupa ce cauta si ma pun inapoi in pat, luand-o in brate, dar imi tineam respiratia. Sper sa nu se panicheze, ca numai imi aude inima, batand foarte usor, dar nu cred ca am sanse...

Sakura: Am deschis cu greu ochii, din cauza somnului, dar i-am deschis. Ma ridic in fund si ma vad acoperita doar cu cearceaful sangeriu. Deci chiar s-a intamplat! Sasuke m-a facut a lui! Incep sa il caut pe brunet cu privirea, dar nu era nicaieri in camera. Oftez suparata si inchid ochi, pentru a-mi opri lacrimile sa se scurga. Aud un ciocanit timid si usa camerei de deschise. Pe ea aparu Sasuke purtand o pereche de pantaloni de trening, negri si un maiou tot negru, cu un dragon pe spate si in fata scria in spaniola "La gente Dragon también se extienden a la eternidad y el poder mágico del universo"(1) cu argintiu, ca si dragonul, care isi musca coada. In mana purta tava cu mancare pentru mine si un trandafir rosu. Le aseaza langa mine si ma saruta delicat pe buze. Am incercat sa citesc de pe maioul sau, dar nu am reusit sa pronunt corect. El chicoti fantomatic, amuzat de incercarea mea de a citi si imi spuse cum se citeste. Pronunta atat de bine cuvintele si accentul acela, incat puteam sa jur ca era spaniol.
- Ce inseamna? Il intreb, in timp ce am pus trandafirul in par.
- "Asemenea dragonului, oameni intind spre eternitate si puterea magica a universului", imi traduse si isi trecu mana peste gatul meu.
Simt cum ceva rece imi atinge pielea si incep sa il pipai. Se parea ca purta un colier din argint cu... diamante? Il privesc uimita si Sasuke imi spune ca este cadou pentru ziua mea de nastere, care este azi. Ii zambesc si ii spun ca darul sau a fost azi-noapte, dar vad ca s-a inegurat rapid la fata. Ma ruga sa ma ridic din pat. Fac cu mi se spune si il urmez la oglinda de la dulapul sau. Acolo se vedea doar imagina sa difuza si eu in pielea goala. Ma intoarce cu spatele la oglinda si pune mana dreapta pe umarul meu stang si simt in urmatoarea clipa o durerea destul de mare, pe omoplatul stang. Faza ciudata, era ca durerea se condura pe cele patru degete ale sale. Isi lasa mana moale, care aluneca intr-o parte si eu privesc oglinda, lasandu-ma muta. Pe omoplatul stang aveam 4 semne de gheare, nu erau largi, dar erau adanci si proaspete. Cum m-am ales cu ele? Il privesc pe brunet si acesta ofta si isi atinti privirea spre podea.
- Sasuke, nu-i nimic. Se vindeca, incerc eu sa ii ridic moralul.
- Daca nu era nimic, asta inseama daca te spintecam, tot nimic era? Ma intreba nervos pe el insusi.
- E ziua mea si eu comand de ziua mea si eu spun sa taci pe tema asta!
Inchise ochii si aproba din cap, dar se vedea pe fata lui, ca nu-i placea sa lase in pace acest subiect. Imi lipesc corpul de al sau si il sarut apasat pe buze. Imi raspunse, dar nu ca inainte. Acum parea mai distant, mai rece sau mi se parea mie? Il privesc in ochii ca focurile iadului si ii zambesc usor, iar fata lui se lumina usor. Daca mie nu-mi pasa de acea rana stupida, poate nici el nu se v-a mai invinovati ca s-a culcat cu mine. Dar noi ne-am protejat? Sau daca nu ne-am protejat? Daca am ramas insarcinata? Oare voi supravietui nasteri cum am supravietui sau voi muri? Nu vreau sa mor! Sunt prea tanara sa mor!
Mi-am dus degetul aratator de la mana dreapta la gura si am inceput sa musc usor pielea gandindu-ma la o solutie pentru o viitoare sarcina nedorita. Simt cum ma ia in brate, strangandu-ma la pieptul sau puternic si ma pupa pe crestet. Se parea ca simtise nelinistea care ma cuprinse foarte repede. Il privesc in ochi, intrebandu-l din priviri la un raspuns si el imi zambi usor si copilaresc. Ma lua in brate si porni cu mine spre baie. Cand intram in incaperea cu pricinea am ramas uimita. Vana era plina cu spuma alba si petale rosi de trandafir. Pe marginea cazii, erau lumanari parfumate, care raspandeau un usor iz de vanilie. Ma intorc spre vampir si acesta ma saruta apasat.
- Vreau sa ma dezbraci tu, imi spuse cu buzele inca lipite de ale mele.
M-am inrosit toata la fata si am ramas uimita, deschizandu-mi larg ochii. Ma desprind din sarut si il privesc in ochi, sa vad daca glumea, dar nu era nici o gluma. Trag aer in piept si apoi ma calmez. Trebuia sa imi las la iveala latura mea salbatica si vulcana, pe care o aveam in liceu, dar ce v-a crede despre asta? Imi bag timid degetele sub tricoul sau, atigandu-i usor muschi si pielea moale, catifelata si cu forma muschilor sai. Incep sa il sarut scurt pe buze si spre bucuria mea, intra in jocul meu. Ii dau joc tricoul si imi trec palmele peste abdomenul sau, dar m-am oprit la pantaloni. Ii dau si pe aceea jos, cu tot cu boxeri si ramase gol-golut in fata mea. Am incercat sa nu ma holbez la corpul sau la cat de dotat e, fiindca tineam ochi inchisi, strans. Ma ia in brate si ma baga in cada cu apa, facandu-ma sa scancesc usor, fiindca apa era un pic ferbinte pentru mine. Era atat de bine in bratele lui, incat numai vroiam sa plec niciodata. Era prea perfect totul... El, eu, atmosfera romantica si misterioasa, iubirea dintre noi... Semana prea mult cu povestea Julietei si a lui Romeo, la care am fost aseara. Actori principali erau doi vampiri, care ii facuse lui Sasuke o mica plecaciune, iar vampiroaica - Adele cred ca o cheama - s-a dat la vampirul meu sub privirea mea, dar el a ramas rece si formal fata de ea si apoi dupa ce s-au indepartat, a chicotit amuzat pe comportamentul vampiroaicei si mi-a spus ca vrea ceva ce este luat...
- La ce te gandesti? Ii aud vocea lui calda.
- La vampiroaica aia de la opera, cum o chema? Adele cred, ii raspund, calarindu-l si incepand sa ii mangai barbatia.
- Esti geloasa?
- Poate...
- Nu te mai gandi la ea... Uita de tot si de toate si bucurate de viata ta.
Si isi baga barbatia in mine, facandu-ma sa scot un mic geamat de durere si sa-mi arcuiesc spatele. Buzele lui, imi sugeau, mangaiau si muscau usor, sfarcurile intarite. Incep sa fac miscari de sus-jos, in timp ce privirea lui calda si galesa ma privea in ochii mei, dandu-mi senzatia ca vede dincolo de ei, direct in mintea mea, gandurile mele... De fapt nu m-as mira sa stie ce gandesc in acest moment sau este doar imaginatia mea. Ma oprise deodata si ma prinse de par si ma trase spre el, gustandu-mi buzele. Era atat de priceput la sarut, incat nu stiam ca voi gasi vreodata pe cineva sa stie sa sarute asa de bine... In gand imi veni o idee destul de nastrusnica si perversa. Oare se v-a supara? Cred ca ar fi bine sa-l intreb prima data, daca e deacord sa ii torn putina ceara pe piept.
Ii spun ce am gand si el imi zambi si ma provoca sa o fac. I-au o lumanare si torn putina ceara pe pieptul musculos al vampirului si acesta isi dadu capul pe spate, scotind un "ah" de... usurare? Se parea ca lui ii place durerea sau nu simte. Iau ceara solida de pe piept si in locul ei ramane pielea inrosita. Imi trec limba peste acel loc, facandu-l sa iti dea tot aerul din plamani afara. Urc cu limba pe pielea lui moale si curata pana la buze. Mi-o trec peste buzele lui si apoi mi-o prinde usor, incepand sa o suga delicat. Isi baga degetele in par, aducandu-ma mai aproape de el. Imi venea sa numai ma dau jos de la el din brate sau sa ma desprind din sarut...

Kankuro: Stateam in varful unui deal acoperit de zapada si priveam vila din vale. Deci aici se ascunde Sasuke cu gloata lui de lipitori si pot pune pariu pe prostia fratelui meu, Kiba ca este si Sakura la ei. Vantul imi raspira parul in toate partile, iar frigul facea sa iasa aburi din pielea mea. Eram gol-pusca, si nici nu-mi bateam capul ca inghetam, fiindca ma voi transformam inapoi in varcolac si atunci nu imi v-a fi frig. Simt pe cineva in spatele meu si ma intorc rapid si imi infic mana in gatul unui baiat desirat, cu pistrui pe fata si cu parul de un rosu-aprins. Ochii sai verzi ma priveau cu groaza, parca l-ar fi vazut pe Dumnezeu in fata lui. Ii dau drumul si murmur un scuze necredibil.
- L-ai instintat pe Kiba? Il intreb pe pusti, care tresari rapid, facandu-ma sa-mi dau ochii peste cap.
- D-da. Sefule esti sigur ca muritoarea este aici cu Sasuke? Ma intreba acesta.
- Da Boris. Hai la adapost.
Intr-o secunda m-am transformat in varcolacul fioros si mortal. Am pornit sa alergam spre mina abandonata. Sper ca idiotul de Kiba sa actioneze cu cap si nu anapoda si ca dracu, cum are obiceiul. Sper sa il ucida pe Sasuke o data pentru totdeauna si atunci Gaara v-a deveni om si eu am sa-l transform in varcolac si atunci vom fi prieteni pentru totdeauna, cum am fost inainte de... transformare...

Poze:
http://bp3.blogger.com/_XWFKhC7pVzU/RwYM...e3.php.jpg - Cadoul lui Sasuke pentru Sakura
Cantece:
http://www.youtube.com/watch?v=fPOoWVWjzxI - Melodia care canta pe fundal.
Dex:
1. La gente Dragon también se extienden a la eternidad y el poder mágico del universo = Asemenea dragonului, oameni intind spre eternitate si puterea magica a universului
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^



Răspunsuri în acest subiect
Fight for mortal [SasuSaku+18] - de ellamanu - 27-12-2009, 08:26 PM
RE: Fight for mortal [SasuSaku+18] - de Sakura_night_girl - 27-12-2009, 10:35 PM
RE: Fight for mortal [SasuSaku+18] - de Eve. - 27-12-2009, 10:39 PM
RE: Fight for mortal [SasuSaku+18] - de ellamanu - 01-01-2010, 06:00 PM
RE: Fight for mortal [SasuSaku+18] - de ellamanu - 14-01-2010, 04:07 PM
RE: Fight for mortal [SasuSaku+18] - de Adri@n@ - 05-02-2010, 09:41 PM
RE: Fight for mortal [SasuSaku+18] - de Fifilina - 06-02-2010, 02:20 PM
RE: Fight for mortal [SasuSaku+18] - de ellamanu - 06-02-2010, 03:31 PM
RE: Fight for mortal [SasuSaku+18] - de Fifilina - 06-02-2010, 03:47 PM
RE: Fight for mortal [SasuSaku+18] - de Nywa - 12-02-2010, 07:49 PM
RE: Fight for mortal [SasuSaku+18] - de Adri@n@ - 24-02-2010, 07:36 PM
RE: Fight for mortal [SasuSaku+18] - de Flash - 25-02-2010, 12:22 PM
RE: Fight for mortal [SasuSaku+18] - de A'Svear - 10-03-2010, 08:46 PM
RE: Fight for mortal [SasuSaku+18] - de Dark Angel Girl - 10-03-2010, 08:54 PM
RE: Fight for mortal [SasuSaku+18] - de Nywa - 17-03-2010, 06:56 PM
RE: Fight for mortal [SasuSaku+18] - de ***candy bar*** - 03-04-2010, 01:50 PM
RE: Fight for mortal [SasuSaku+18] - de Nywa - 04-04-2010, 10:27 PM
RE: Fight for mortal [SasuSaku+18] - de RoXuTzU - 18-04-2010, 04:31 PM
RE: Fight for mortal [SasuSaku+18] - de O@n@ - 20-04-2010, 10:51 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Bleach] - Fight! Oh Jeez 2 3.340 22-04-2011, 01:53 PM
Ultimul răspuns: Oh Jeez
  Mortal Puzzle Marina. 57 26.615 13-02-2011, 06:09 PM
Ultimul răspuns: Cookiesor
  You can`t fight without getting hurt Dark Blue 6 5.075 07-12-2010, 08:27 PM
Ultimul răspuns: Kyung.Oppa
  Why can't a girl fight with love??? Jasmine 76 47.819 18-05-2010, 10:17 PM
Ultimul răspuns: Jasmine
  Fight for love +18 ellamanu 8 15.420 17-12-2009, 02:16 PM
Ultimul răspuns: ^ToxicK kiD^
  Mortal Love [shounen-ai][+16] Sukisyo 4 3.707 21-11-2009, 06:28 PM
Ultimul răspuns: Aliss_anime


Utilizatori care citesc acest subiect:
4 Vizitator(i)