Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

SxS - Joaca de copil

Capitolul III

Spre surprinderea mea,totul decurge bine pana acum.Materia este destul de simpla,iar in pauze am facut cunostinta cu fiecare coleg in parte,reusind sa-mi fac o impresie de inceput.
Desi am fost destul de sceptica in privinta specimenelor pe care le voi gasi aici,incep sa-mi schimb parerea,dar nu in totalitate.Este abia prima zi,deci inca nu stiu nimic..Toti par de treaba,dar nu as vrea sa stiu ce gandeste fiecare cu adevarat,si probabil nici vice versa.
Au trecut patru ore de cand stau langa noul meu coleg,si pot spune cu succes,ca nu m-a privit nici macar odata.Nu am nevoie si de atentia lui,primesc destula de la restul colegilor,iar asta este suficient de incomod si aiurea pentru mine,cat sa ma satur.
In timp ce fetele se comporta normal,incercand sa ma cunoasca,majoritatea masculilor incearca sa obtina o plimbare sau vreo intalnire cu mine,chiar daca stiu din prima care este raspunsul,continuand sa ma calce pe nervi.Ma simt prost pentru asta,dar trebuie sa priceapa ca nu asta am in cap.Probabil prin ochii lor,sunt cine stie ce "Miss",iar chestia asta ma amuza si deranjeaza in acelasi timp.
-Sakura,vii afara cu noi?Aceasta este Hinata Hyuga,verisoara lui Neji,si una dintre cele mai dragute si timide persoane de aici.Cel putin in preajma lui Naruto,mai are putin si lesina.
Aa,Naruto Uzumaki este micul bufon al clasei.La o prima evaluare a cunostintelor cam tantalau,dar de treaba baiatul.Rade mare parte din ore,amintindu-ne din cinci in cinci minute,ce Hokage exceptional si puternic va deveni el,in viitorul apropiat.
Il respect pentru asta.Are visuri mari,iar el este dispus sa dea totul pentru a dovedi lumii ca se inseala in anumite privinte..dar,probabil il respect si mai mult de cand am aflat cine este cu adevarat:Vulpea cu noua cozi.
Se pare ca am nimerit intr-o clasa foarte interesanta.Privirea m-i s-a indreptat spre mostenitorul clanului Uchiha.
L-am studiat din profil pentru cateva clipe,examinand expresia plictisita."Parca nu-mi vine sa cred ca acest baiat este un geniu si un talent innascut.Ma intreb cat de puternic este.."Dar am lasat gandurile la o parte,plecand dupa Hinata si restul fetelor:Temari si TenTen.
Am discutat diferite subiecte,noile mele colege abordandu-l pe cel mai stupid.
-Deci,Sakura,ce crezi despre baieti la o prima impresie?intreba tipa bruneta,TenTen.Nu prea este stilul nostru,dar suntem oarecum curioase.
M-am gandit putin,dar n-am ajuns nicaieri.
-Sincer,n-am acordat multa importanta detaliilor de acest gen.
-Nu l-ai observat nici chiar pe Sasuke?Nu ti-ai studiat nici macar putin noul coleg?
-Nu prea,am mintit eu.Ce-i asa special cu el?
-Wow,asta este o premiera.Pana acum,trebuia sa-i cazi deja la picioare,la fel ca toate sclifositele alea care misuna pe langa el,de parca au descoperit lumina.Ma bucur ca nu faci parte din rasa lor,spuse Temari batandu-ma usor pe umar.
-Din fericire,ma pot mandri cu asta.Adica,tipul nu-i prea diferit de ceilalti,exceptand trecutul tragic,si indiferenta cu care trateaza oamenii.Se pare ca unele lucruri isi pun amprenta pe tine,schimband omul care ai fost odata."Ma regasesc perfect in aceste vorbe.."
Fetele pregatira noi intrebari,dar nu mai apucara sa le puna,clopotelul anuntand inceperea unei noi ore,si ultima ca veni vorba.
Ne-am grabit in clasa,fiecare plecand spre locul ei,dar banca mea fiind ocupata de Ino,alta blonda in toata puterea cuvantului.
-Hai iubitel,de ce esti atat de rece?Stiu ca ma iubesti in secret,adica..cine nu m-ar putea iubi?Nu mai fi asa timid.
Priveam scena doar de vreo doua clipe,dar deja ma umfla rasul.
-Mai pufulete mic si dragut,esti prea indiferent..Replica asta,mi-a dat ocazia sa dau pe-afara,urmata imediat de colegele mele.
-Voi prapaditelor de ce radeti?Sunteti doar niste geloase.Ursuletul meu,este prea timid pentru a-mi spune ca ma iubeste mai mult decat orice.Nu mai radeti ca fraierele.
Bun,aici m-ai spart.Ma tin cu mana de burta,razand pana la lacrimi,gandindu-ma pana unde poate merge prostia.Cand ma mai potolesc,ii cer lui Ino sa plece pentru a ma pregati de urmatoarea ora.
-Cine te crezi tu,sa-mi spui mie sa plec?Dispari,vreau sa il invit pe Sasuke la o intalnire.
-Iar eu te rog frumos sa pleci,inainte sa ma satur sa astept,spun ceva mai nervoasa.
-Nu vreau,si nici n-am chef.Aceasta isi dadu parul lung pe spate,dupa care scoase limba,parca facandu-mi in ciuda.
-Mai fetito,dar tu chiar esti ingusta la minte,sau ce?Fa pasi.Am treaba si nu o pot rezolva cu tine pe banca,facandu-i declaratii lacrimogene lui Uchiha.Sterge-o.
Blonda se uita la mine ca la felul 41,pregatita sa imi dea o palma.Proasta alegere.
I-am prins-o imediat,ducandui-o la spate.
-Iti spun pentru ultima data.Pleaca inainte sa te ranesc.Fii fata desteapta cum pretinzi ca esti,si termina cu circul asta.
Spre surprinderea mea,Ino doar a pufnit,dar a plecat totusi.
"Ce idioata".M-am asezat in banca,chicotind usor.Acesta a fost momentul cand i-am prins privirea.Aceeasi privire plictisita,fara nici o expresie.
Am intors capul spre Sasuke,si pret de cateva secunde,ne-am uitat unul la altul fara sa spunem nimic,asemeni unor copii prosti.
Imediat profesorul si-a facut aparitia,asa ca am inceput ora.Totul era la fel ca si acum cinci minute.Nici o miscare,din nou nici o privire."Ciudat copil."
La sfarsitul orei,mi-am luat ramas-bun de la colegi,plecand spre casa.Aveam chef de ceva antrenament,asa ca imediat ce terminam cu temele,aceasta era destinatia.
[Imagine: Pureloid.jpg]

[Imagine: 5448822.png]

Răspunsuri în acest subiect
SxS - Joaca de copil - de ShoboMik - 28-03-2010, 08:51 PM
RE: SxS - Joaca de copil - de ShoboMik - 29-03-2010, 10:08 PM
RE: SxS - Joaca de copil - de Lye - 31-03-2010, 12:46 AM
RE: SxS - Joaca de copil - de Verrine - 01-04-2010, 10:51 AM
RE: SxS - Joaca de copil - de ShoboMik - 02-04-2010, 10:49 PM
RE: SxS - Joaca de copil - de ~Ade~ - 03-04-2010, 06:06 PM
RE: SxS - Joaca de copil - de Zăpă - 03-04-2010, 06:57 PM
RE: SxS - Joaca de copil - de Verrine - 03-04-2010, 11:27 PM
RE: SxS - Joaca de copil - de Madu - 04-04-2010, 11:49 AM
RE: SxS - Joaca de copil - de Irukandji - 04-04-2010, 03:39 PM
RE: SxS - Joaca de copil - de ShoboMik - 06-04-2010, 08:19 PM
RE: SxS - Joaca de copil - de Verrine - 06-04-2010, 10:23 PM
RE: SxS - Joaca de copil - de ShoboMik - 07-04-2010, 01:41 PM
RE: SxS - Joaca de copil - de Irukandji - 07-04-2010, 06:28 PM
RE: SxS - Joaca de copil - de Ops! - 10-04-2010, 01:12 AM
RE: SxS - Joaca de copil - de ShoboMik - 12-04-2010, 07:21 PM
RE: SxS - Joaca de copil - de Zăpă - 12-04-2010, 09:30 PM
RE: SxS - Joaca de copil - de Irukandji - 14-04-2010, 07:59 PM
RE: SxS - Joaca de copil - de ShoboMik - 18-04-2010, 07:39 PM
RE: SxS - Joaca de copil - de Irukandji - 18-04-2010, 10:42 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Dragoste prin ochi de copil onu' 2 2.534 05-12-2011, 05:31 PM
Ultimul răspuns: onu'
  Priveste-mi sufletul de copil..+16 [SasoSaku] Elyy 7 4.812 02-09-2011, 09:30 PM
Ultimul răspuns: Sho-Yo
  Lacrimi de copil daphnis 0 1.908 19-12-2010, 01:55 AM
Ultimul răspuns: daphnis
  Iubirea vazuta cu alti ochi [manu si ~♥ Alle.Copil.Tembel ♥~ +18] Nywa 4 3.965 15-10-2010, 09:52 PM
Ultimul răspuns: Noesis
  Viata unui copil ~Rebela~Mereu~ 12 10.873 14-01-2010, 09:24 PM
Ultimul răspuns: Aly

Utilizatori care citesc acest subiect:
6 Vizitator(i)