02-06-2012, 11:40 AM
Naruto - M-am indragostit de seful broasca.
Sakura - Nu am mai vazut niciodata un asemenea talent in medicina, Ino, te admir.
Jiraya - Eu urasc femeile cu sanii mari si sunt pedofil. [O.o]
Hinata - Naruto! Esti un mare idiot. Dispari din fata mea.
Sasuke - Nu pot sa cred, Sakura mi l-a furat pe Naruto!! dar, o sa il iau eu inapoi! [guys : O.o]
Deidara - Arta nu e o explozie, arta e frumusetea vesnica.
Sasori - Arta e o explozie, idiotule, iar ma contrazici? Papusile mele nu mai sunt bune de nimic...
Itachi - Te iubesc Sasuke! Vrei sa ne casatorim?
Kiba - Cred ca sunt alergic la caini. Nu mai vreau sa vad aceste patrupede niciodata.
Gaara - Cred ca am facut o pasiune pentru Naruto. Daca l-as invita la cina in seara asta, ar veni?
Temari - Oh, ce vant si tocmai acum mi s-a stricat evantaiul.
Lee - Cine mai e si Gai-sensei asta? Pana si numele imi suna a idiot.
Gai sensei - Trebuie sa merg la pensat si poate la baile termale. Asa o sa-mi curat pielea de putoare.
Sai - M-am plictisit de pictat. Sunt penibil.
>.<
Sakura - Nu am mai vazut niciodata un asemenea talent in medicina, Ino, te admir.
Jiraya - Eu urasc femeile cu sanii mari si sunt pedofil. [O.o]
Hinata - Naruto! Esti un mare idiot. Dispari din fata mea.
Sasuke - Nu pot sa cred, Sakura mi l-a furat pe Naruto!! dar, o sa il iau eu inapoi! [guys : O.o]
Deidara - Arta nu e o explozie, arta e frumusetea vesnica.
Sasori - Arta e o explozie, idiotule, iar ma contrazici? Papusile mele nu mai sunt bune de nimic...
Itachi - Te iubesc Sasuke! Vrei sa ne casatorim?
Kiba - Cred ca sunt alergic la caini. Nu mai vreau sa vad aceste patrupede niciodata.
Gaara - Cred ca am facut o pasiune pentru Naruto. Daca l-as invita la cina in seara asta, ar veni?
Temari - Oh, ce vant si tocmai acum mi s-a stricat evantaiul.
Lee - Cine mai e si Gai-sensei asta? Pana si numele imi suna a idiot.
Gai sensei - Trebuie sa merg la pensat si poate la baile termale. Asa o sa-mi curat pielea de putoare.
Sai - M-am plictisit de pictat. Sunt penibil.
>.<
Boys love.