Păi, să vedem :
ÃŽmi place :
1. Îngheţata de vanilie sau de fistic . Nu o suport de cea de ciocolată . Prea dulce. Pe când cea de vanilie cu bucăţi de ciocolată, e nemaipomenit de bună
2. Matematica
şi chimia . Nu vă uitaţi aşa. Chiar îmi plac. De fapt mâine am un examen la mate, pentru admitere la clasă mate-info.
3. Îmi place să îmi lipesc toate tâmpeniile pe pereţii din camera mea
. Am o tonă de desene, postere, programe, post-it -uri şi o tonă de alte chestii.
4. Tricoul meu imprimat cu Green Day, care îmi este foarte mare. Este negru, şi cred că îmi este cu 3 măsuri mai mare :3. Asta îl face atât de mişto.
5. Să pierd vremea pe afară, până la 12 jumate, când mă cheamă tata în casă, şi îmi zice că dacă nu vin în 10 minute, cheamă poliţia.
Nu îmi place :
1. Dimineaţa. Eu sunt capabilă să mă trezesc doar pe la 12 jumate cel devreme. Şi apoi e lenea aia de dimineaţă. Mai bine te trezeşti la două, aşa cum fac eu, ca să scapi de ea.
2. Română. Am urât , şi urăsc materia asta de când eram mică. Una din cele mai mari note , a fost şapte, până anul trecut. În rest, eram absolut varză. Credeam că mama e verb.
.
3. Sportul . Sunt anti - talent la majoritatea sporturilor. Deşi, ştiu să merg bine pe role, numai că îmi rup mâini şi picioare mereu
. Ca acum.
4. Fanta, Sprite , Nestea sau Prigat. Niciodată. Doar Cola ( dar să nu fie Light, că are gust de pastile ), şi Pepsi Twist de lămâie. Sau o ceaşcă de cafea cu zahăr şi lapte
.
5. De fratemiu. E un idiot total. E de fapt un tocilar, şi vedeţi voi, nu mă mândresc cu asta
.