24-08-2010, 07:30 PM
Ce citesc eu aici????? O_O Purpleberry ai innebunit fata mea? Cum sa renunti la un fic bun si scris calumea... >_< EU abia asteptam nextul pentru ca e diferit si frumos si aud si citesc ca il abandonezi. Nu se poate una ca asta. Mai bine amani sa scrii capitolele mai mult timp cand ai inspiratie si prefer sa astept o luna ,doua pana pui nextul, dar sa lasi ficul in mama soartei...E incorect :(( TOcmai ma dedicasem si ma intrebam cand ai de gand sal scrii si sa vad cum decurge, dar nu, si dupa cum ai zis ai mai abandonat un fic.
Nu face aceeasi prostie ca mine sa abandonezi ficuri ca asa nici nu te perfectionezi si nici nu dobandesti rabdare si placerea de a scrie. Mare pacat! Mai lasat Paff T~T, deci...nu mai zis nimic, dar ai facut rau ca teai lasat de el. :(
Nu face aceeasi prostie ca mine sa abandonezi ficuri ca asa nici nu te perfectionezi si nici nu dobandesti rabdare si placerea de a scrie. Mare pacat! Mai lasat Paff T~T, deci...nu mai zis nimic, dar ai facut rau ca teai lasat de el. :(
...............