Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

note

#1
pai cred ca aveti cu totii note pentru care ati muncit foarte mult si de care sunteti mandrii. scrieti aici despre ele

eu am luat azi 85 de puncte in testul initial de la engleza. am avut cea mai mare nota din clasa, pe cand geniul clasei a luat doar 40 de puncte. am invatat de mi-o iesit pe ochi pentru nota asta.



P.S.: daca mai exista vreun astfel de topic rog moderatorii sa-l inchida pe acesta
Hi :3

#2
(17-09-2010, 09:52 PM)matzaplouata A scris: pai cred ca aveti cu totii note pentru care ati muncit foarte mult si de care sunteti mandrii. scrieti aici despre ele

eu am luat azi 85 de puncte in testul initial de la engleza. am avut cea mai mare nota din clasa, pe cand geniul clasei a luat doar 40 de puncte. am invatat de mi-o iesit pe ochi pentru nota asta.



P.S.: daca mai exista vreun astfel de topic rog moderatorii sa-l inchida pe acesta
Il urasti? Daca e mai bun ca tine cam peste tot nu inseamna ca e obligat sa ia punctaj maxim. Poate nu l-a interesat acel test.

Note de care sunt oarecum mandru? 8 la fizica. Si toata lumea o sa spuna "8? 24)21242124". Am ajuns intr-o saptamana de la praf la fizica (4) la aia buni la fizica. Luam 10 daca nu greseam la teorie. Teorie pe care nu am prea invatat-o, axandu-ma pe exercitii (care erau departe de a fi usoare), nu pe memorat definitii.
In rest, nu stiu. Nu prea. Note usor obtinute. Nu inteleg de ce ar trebui sa fiu mandru de un 10 luat pe un test usor. Poate acel 8 din teza la mate. Matematica unde profa nu explica nimic.
Si nu e neaparat mandrie, cat putina fericire.
stiu, nu-ti iese totul mereu, dar azi intra

#3
Topicul ăsta e chiar ciudat o.o . Mi se pare genul de topic în care toți postează doar de dragul de a se da mari ce note iau. Oricum, părerea mea și nu vreau să stârnesc o ceartă p - aici.
Well, niciodată nu am fost extrem de mândru de o notă pe care am luat-o. Învățam și știam aproximativ ce notă aveam să iau. Oricum, de cele mai multe ori am fost șocat fiindcă ba luam o notă mai mică, ba mai mare. Singura dată am fost mândru de mine când am luat într-a șaptea un șase la chimie. Bine, poate vă întrebați de ce am luat o notă așa mică și sunt mândru de ea. Ei bine, nu învățasem atunci la chimie și fusese un test neanunțat și, de asemenea, eu sunt cam. . . varză la chimie. Nu - mi place. Chiar credeam că atunci aveam să iau un mare doi, dar am reușit să iau un șase * laughs * .
Metal was here.

[Imagine: metalsig.png]


I\'ll start to worry when I\'m dead.



#4
singura nota de care am fost mandru vreodata a fost 9,70 luat la capacitate la istorie 4

a fost singurul lucru pentru care am invatat vreodata serios in viata mea. precizare, la capac imi picase unirea lui mihai viteazul, care dupa mine e cea mai grea lectie din toata istoria romanilor >.<"

ma rog... de atunci nu mi-a mai pasat, fie ca am luat 10 fie ca 2 10

#5
Hmmmm....nu neaparat. Invat doar pentru ca parintii mei au asteptari dar o mai dau in bara 21 Nu cred ca am fost vreodata nu stiu cat de mandra de o nota, pentru ca de obicei, notele mari vin usor. Anii mai trecuti, eram mai mandra daca luam 10 la matematica, pentru ca aveam un profesor foarte strict si luai nota maxima foarte greu 4 insa in rest nu.
[Imagine: ak8THBQ.png]


#6
Nota de care sunt foarte mandra este teza la romana de 9 60 . Pentru ca eu nu am peste 7 la romana 78. Apoi , odata am luat 10 la fizica si ma gandeam ce mare si tare eram ca am reusit aceasta performanta care din pacate nu s-a repetat. Nu stiu... Cam atat. Nu sunt eu cea mai desteapta desiiiii AM INTRAT LA AL TREILEA LICEU PE TARA, CU O MEDIE DE 9 73. MULTUMESC .

Btw.
Citat:ma rog... de atunci nu mi-a mai pasat, fie ca am luat 10 fie ca 2

TAN . Mi-ai amintit de 2-ul la chimie de luni . Ce rau esti .
You know it is going to be a bad day , when you jump out of bed and miss the floor.




#7
Cam aiurea topic. Adica tre' sa ne laudam cu ce note am luat?
Pai eu in generala nu eram atat de fericita cand luam cate un 10, nu prea luam note mai mici de 10 niciodata 10. Nu vreau sa ma laud, dar pur si simplu nu am luat. Si apoi am ajuns la liceu. Si am avut media 8 la mate in semestrul 1. E o chestie foarte normala si nu m-am intristat prea mult (desi mereu am stiut ca pot mai mult). Si apoi am luat primul 10 la mate din liceu. Si a fost un 10 curat. Am fost atat de fericita in ziua aia, ca numai despre asta vorbeam si ma laudam in fata saracilor mei preteni care luasera 8 si 7. In fine, aia a fost prima data cand chiar m-am bucurat ca am luat 10 la mate, cand chiar am fost mandra, pentru ca a fost mai greu de obtinut.
Tenderest touch leaves the darkest of marks,
And the kindest of kisses break the hardest of hearts
~Florence + The Machine


#8
Din cauza ca nu-mi dadeam interesu' prea mult la scoala, mereu am avut note de la 6, la 7, la 8, si 9 si 10 la meteriile preferate ca geografia, pictura, desenul, sculptura, perspectiva, istoria artei...
cele mai proaste note le aveam la romana, matematica si storie, logica, chimie, psihologie si filosofie, aveam si note de 3 haha!
I don't support people from different camps, I don't chose sides... see me as Switzerland...
[Imagine: sigpic350185_1-1.jpg]
-aceiasi "signature" pe care o am si pe AarinFantasy-

#9
Eu ma simt mandra de un 10 pe care l-am luat la geografie. Am multe astfel de note la aceasta materie, dar unul e mai special. Trebuia sa ne asculte din capitalele Asiei, iar eu eram singura care a invatat. Evident, m-am oferit la asculat. Nici nu stiu cand mi-a pus cele 10 intrebari. M-am trezit deodata ca am raspuns corect la tot fara sa ma incurc si fara sa uit ^^'
O alta nota este la fizica. E din clasa a 8-a. In gimnaziu eram varza la acest obiect. Luam note peste 5 deoarece copiam, dar in nici un caz 10. Si pe la sfarsitul clasei a 8-a am insistat ceva mai mult pe rezolvarea problemelor si pe intelegerea teoriei si m-am trezit ca stiu. La testul din acel capitol am luat 10, fara sa copiez,doar invatand si facandu-mi temele.
[Imagine: robin-1.jpg]

#10
Notele scolare nu au nicio relevanta cu nimic, nu denota inteligenta, in cazul in care asta sperati ci doar tocilarie si faptul ca nu sunteti retarzi.

(24-09-2010, 05:08 PM)Lori. A scris: Nu stiu... Cam atat. Nu sunt eu cea mai desteapta desiiiii AM INTRAT LA AL TREILEA LICEU PE TARA, CU O MEDIE DE 9 73. MULTUMESC .
Desigur ca ai intrat la AL TREILEA LICEU *randomshit* ca doar, inveti la Cuca Macaii, intr-o generala de 2 bani in care daca-ti scrii numele corect si aduci un kil de branza iti dau 10. Plus ca voi copiati in draci si cu nesimtire la examene.
Si desigur ca acum nu ma refer doar la tine,recent mi-sa pus pata pe toti astia care vin cu mediile umflate si ne fura noua locurile la liceu/facultate.
And anyway, mai aveai ceva cofraje cu oua de dat pentru Sava 3.

Citat:aveam si note de 3 haha!
Not bad, pentru 3 tot mai trebuie sa stii ceva si parca nu-ti f*te iremediabil media.
Ce mai mica nota pe care am avut-o a fost 1 (repetata),mentionand de asemenea, ca daca ar putea sa-mi dea mai putin, ar face-o <3
Do not speak unless you can improve the silence.




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)