Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

ZEI ÅŸi OAMENI

Buna!

Foarte frumos.
1. Descriere nu stiu ce sa spun, este si nu este. Ar fi putut fi mai multa avand in vedere ca vorbesti despre zei iar ei sunt " Mama lucrurilor frumoase si descrierii", Naratiune este superba, ai din plin si foarte frumos redata, iar dialogul... cred ca mai poate fi putin imbunatatit. In rest totul este super.

2. Nu ma iau de greselile de tastare sau mancatul anumitor litere caci nu mi se par chiar asa de importante.
3. Spun doar sa incerci sa creezi si o mica poveste totusi din ceea ce scri... pentru ca, asa cum am zis si in celalalt coment, ai un fel de zicale mai lungi sau invataturi. Actiunea in cele doua capitole, se intampla doar la acea petrecere, dar nu este ceva iesit din comun. Incearca totusi sa depasesti granita apartamentului respectiv...
Bine, asta probabil se va intampla in capitoluln 3-4-5-6... depinde pe ce anume te axezi tu in momentul scrierii.
4. Este doar parerea mea si sper sa nu te superi, dar cred totusi ca trebuie sa bagi putina actiune il el. Poate gresesc si tu vrei sa faci un alt gen de fic, iar atunci este ok asa. Dar acum tot ce atrage la el este naratiunea foarte frumoasa si iimaginativa si mai ales ambiguitatea. Scuze.

Sincer ai mod foarte frumos de a scrie, probabil ai citit multe carti, pentru ca ai avut un inceput demn de un roman, ceea ce este super.

Mult mult succes la scris si sincer, abia astept sa pui continuarea!

Acum daca nu te superi, crezi ca ai putea trece si pe la ficul meu? Duetul Crepusculului ?

Aici este linck-ul: http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=4460

Multumesc frumos oricum si sper sa nu te fi deranjat comentul meu!!!

Răspunsuri în acest subiect
ZEI ÅŸi OAMENI - de YamaMina - 26-07-2009, 01:33 PM
RE: ZEI ÅŸi OAMENI - de Axxa.No.Way - 28-07-2009, 04:09 PM
RE: ZEI ÅŸi OAMENI - de Zyspar - 28-07-2009, 08:37 PM
RE: ZEI ÅŸi OAMENI - de YamaMina - 03-08-2009, 05:22 PM
RE: ZEI ÅŸi OAMENI - de Zyspar - 04-08-2009, 07:55 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Oameni si fantome Yoko-sama 13 8.903 18-12-2010, 09:55 PM
Ultimul răspuns: Hanna2300
  Oameni de hartie Nevermind 0 1.810 18-09-2010, 12:38 PM
Ultimul răspuns: Nevermind