05-10-2010, 05:51 PM
Capitolul 1
Intuneric. Nu este asa infricosator cum pare. In intuneric poti gandi limpede. Nu este nimeni care sa te supere. Nimeni care sa te raneasca. Dar ce faci cand vrei sa vorbesti cu cineva ? Nu este nimeni. Nimeni drag care sa te asculte. Intunericul are si parti bune dar si rele. Acum eu nu ma indrept spre un intuneric linistitor,ci spre un intuneric infricosator fara cale de intoarcere. Singurul lucru pe care il mai stiu este cum in intersectie o alta masina a lovit masina tatei cand megeam in centru. Acum tot ce aud sunt aparatele din spital. Nu simt,nu vad,nu pot vorbi si mi-e teama.
Ce e asta? O lumina? Oare am murit deja? Cand am vrut sa ma indrept spre lumina ochii mi s-au deschis brusc. Eram intr-o camera de spital. Un doctor si vro doua asistente erau pe langa mine. Deodata am vazut intr-un colt un baiat cu parul rosu si ochii verzi. Cand doctorul si asistentele au plecat am inceput sa vorbesc cu acel baiat.
-Hei cine esti ? intreb eu speriata
-Numele meu este Kay.
-Si ce cauti aici? Nici nu te cunosc.
-Normal ca nu ma cunosti. Sunt fantoma.
-Ce? Tu fantoma?
-Nu ma crezi?
-Nu prea. Daca esti fantoma demonstreaza.
-Bine.
Baiatul s-a indreptat spre perete si a trecut pur si smplu prin perete. Era cat pe ce sa lesin. Kay s-a intors in camera si mi-a zambit.
-OK te cred ca esti fantoma dar ce cauti aici?
-Te apar pe tine.
-De ce naiba ma aperi.
-De demoni,alte fantome,monstri etc.
-Pai ce vor toate chestiile astea de la mine de trebuie tu sa ma aperi?
-Vor sa te omoare. Chiar daca nu te gandesti tu ai niste puteri exceptionale. Trebuie doar sa le descoperi.
-Da sigur.
-Ai crezut ca eu sunt fantoma. De ce nu ai crede si ca ai puteri?
-Bine o sa incer sa cred.
-Bine.
Kay a inceput sa imi povesteasca mai multe lucruri despre puterile mele si despre alte fiinte supranaturale. Deodata pe usa a intrat o asistenta.
-Domnisoara Cloe cu cine vorbeati?
-Cu nimeni.
-Bine. Doctorul spune ca tu si parintii tai puteti pleca chiar azi din spital.
Asistenta a plecat iar eu l-am dat afara pe Kay pentru ca trebuia sa ma schimb. M-am inbracat repede cu o pereche de blugi si o bluza neagra. Mama si tata ma asteptau afara. Am plecat acasa pe jos din moment ce masina era distrusa. Cand am ajuns acasa si am intrat in camera mea l-am vazut pe Kay in patul meu.
-Ce mama dracu cauti si aici?
-Crezi ca te las singura? Trebuie sa stau cu tine tot timpul.
-Bine dar cred ca poti sa pleci cat ma schimb.
-As putea dar nu vreau.
-Iesi afara sau te fac fantoma dubla! strig eu nervoasa
Kay a iesit afara razand ca un tampit. M-am schimbat si am iesit afara. Primisem un sms de la prietena mea cea mai buna Mia. Trebuia sa ma intalnesc cu ea in parc. Cand am ajuns Mia m-a luat in brate.
-Cloe ce ma bucur ca ai scapat cu viata! Zice ea fericita
-Da dar daca ma mai strangi mult o sa mor.
-Gata scuze. Hai sa mergem la o cafenea.
Am plecat amandoua la o cafenea din centru. Cand am ajuns eu am comandat un suc si un profiterol si Mia a comandat o amandina. Mia tot trancanea de noul ei iubit iar Kay tot statea pe langa mine si imi spune nustiu ce poveste despre o fata cu puteri. Pana la urma m-am saturat.
-Da mai taci odata! strig eu nervoasa
-B..Bine dar....puteai sa ...zici frumos. zice Mia speriata
-Scuze. Trebuie sa plec.
Am plecat repede. Cand am ajuns acasa se facuse noapte. Kay vroia sa doarma cu mine dar s-a razgandit cand i-am dat una in cap. M-am shimbat in pijamale si m-am culcat destul de cinfuza in urma lucrurilor ce s-au intamplat in aceea zi.
Intuneric. Nu este asa infricosator cum pare. In intuneric poti gandi limpede. Nu este nimeni care sa te supere. Nimeni care sa te raneasca. Dar ce faci cand vrei sa vorbesti cu cineva ? Nu este nimeni. Nimeni drag care sa te asculte. Intunericul are si parti bune dar si rele. Acum eu nu ma indrept spre un intuneric linistitor,ci spre un intuneric infricosator fara cale de intoarcere. Singurul lucru pe care il mai stiu este cum in intersectie o alta masina a lovit masina tatei cand megeam in centru. Acum tot ce aud sunt aparatele din spital. Nu simt,nu vad,nu pot vorbi si mi-e teama.
Ce e asta? O lumina? Oare am murit deja? Cand am vrut sa ma indrept spre lumina ochii mi s-au deschis brusc. Eram intr-o camera de spital. Un doctor si vro doua asistente erau pe langa mine. Deodata am vazut intr-un colt un baiat cu parul rosu si ochii verzi. Cand doctorul si asistentele au plecat am inceput sa vorbesc cu acel baiat.
-Hei cine esti ? intreb eu speriata
-Numele meu este Kay.
-Si ce cauti aici? Nici nu te cunosc.
-Normal ca nu ma cunosti. Sunt fantoma.
-Ce? Tu fantoma?
-Nu ma crezi?
-Nu prea. Daca esti fantoma demonstreaza.
-Bine.
Baiatul s-a indreptat spre perete si a trecut pur si smplu prin perete. Era cat pe ce sa lesin. Kay s-a intors in camera si mi-a zambit.
-OK te cred ca esti fantoma dar ce cauti aici?
-Te apar pe tine.
-De ce naiba ma aperi.
-De demoni,alte fantome,monstri etc.
-Pai ce vor toate chestiile astea de la mine de trebuie tu sa ma aperi?
-Vor sa te omoare. Chiar daca nu te gandesti tu ai niste puteri exceptionale. Trebuie doar sa le descoperi.
-Da sigur.
-Ai crezut ca eu sunt fantoma. De ce nu ai crede si ca ai puteri?
-Bine o sa incer sa cred.
-Bine.
Kay a inceput sa imi povesteasca mai multe lucruri despre puterile mele si despre alte fiinte supranaturale. Deodata pe usa a intrat o asistenta.
-Domnisoara Cloe cu cine vorbeati?
-Cu nimeni.
-Bine. Doctorul spune ca tu si parintii tai puteti pleca chiar azi din spital.
Asistenta a plecat iar eu l-am dat afara pe Kay pentru ca trebuia sa ma schimb. M-am inbracat repede cu o pereche de blugi si o bluza neagra. Mama si tata ma asteptau afara. Am plecat acasa pe jos din moment ce masina era distrusa. Cand am ajuns acasa si am intrat in camera mea l-am vazut pe Kay in patul meu.
-Ce mama dracu cauti si aici?
-Crezi ca te las singura? Trebuie sa stau cu tine tot timpul.
-Bine dar cred ca poti sa pleci cat ma schimb.
-As putea dar nu vreau.
-Iesi afara sau te fac fantoma dubla! strig eu nervoasa
Kay a iesit afara razand ca un tampit. M-am schimbat si am iesit afara. Primisem un sms de la prietena mea cea mai buna Mia. Trebuia sa ma intalnesc cu ea in parc. Cand am ajuns Mia m-a luat in brate.
-Cloe ce ma bucur ca ai scapat cu viata! Zice ea fericita
-Da dar daca ma mai strangi mult o sa mor.
-Gata scuze. Hai sa mergem la o cafenea.
Am plecat amandoua la o cafenea din centru. Cand am ajuns eu am comandat un suc si un profiterol si Mia a comandat o amandina. Mia tot trancanea de noul ei iubit iar Kay tot statea pe langa mine si imi spune nustiu ce poveste despre o fata cu puteri. Pana la urma m-am saturat.
-Da mai taci odata! strig eu nervoasa
-B..Bine dar....puteai sa ...zici frumos. zice Mia speriata
-Scuze. Trebuie sa plec.
Am plecat repede. Cand am ajuns acasa se facuse noapte. Kay vroia sa doarma cu mine dar s-a razgandit cand i-am dat una in cap. M-am shimbat in pijamale si m-am culcat destul de cinfuza in urma lucrurilor ce s-au intamplat in aceea zi.
Bleidy e sora mea si cine se i-a de sora mea inseamna ca sa luat si de mine si va da de necaz.
High and mihty color,Good Bye:
http://www.youtube.com/watch?v=04x9dnP0f2A
, chibi-ul lui Yoko-sama
High and mihty color,Good Bye:
http://www.youtube.com/watch?v=04x9dnP0f2A
, chibi-ul lui Yoko-sama