Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Yakuza's boss in love +18

#51
Ce ma bucur ca ai continuat ficul, Manu te iubesc :x:X:X, imi place acest fic la nebunie. EU am inceput sa citesc inainte sa am cont, si mi-am dorit mereu sa las un com. , dar n-am avut cum ca ai inchis ficul, dar acum visul meu s-a realizat. Cat despre idee nu am ce sa spun, descrierea este frumoasa si plina de actiune, imi place drama care este acum. Este de apreciat ca nu incerci s-o inmoi pe Sakura, celelalte scriitoare ar spune ca "Sakura inca il iubesti pe Sasuke, chiar daca i-a facut rau" ( nu toate, dar cunosc cel putin trei), dar tu i-ai transformat dragostea in ura.

Sper ca urmatorul capitol o sa vina repede.

P.S.: Era sa uit.......Sakura este insarcinata?????? Cu cine oare? Poarte cu Sasuke, dar el o s-o creada? Cred ca se va simti prost, daca nu ar fi vandut-o acum ar fi fost sigur ca este copilul lui. Dar sigur este Sasuke tatal??????? Intrebari fara raspuns.

#52
Merci ca m'ai anuntat si de cand astept continuarea, dulcea continuare...Mi'as fi dorit sa mai pui si tu celalalt capitol de vise.... Vrei sa ne tii in suspans!
Oricum, nu am ce comenta cum ca descrierea ar lipsi, dialogul ar fi sec sau nu ar fi actiune.
Ideea mi plashe si cum a spus si Miranda mi plashe ca Sakura nu i'a cazut la picioare si sa DEa Domnul sa fie insarcinata cu Sasuke nu cu Kiba ca altfel o sa mor...
As spera sa aduci continuarea repede si desi stiu ca esti ocupata de un'ti vezi nici capul:(
Succesc cu Cambrigiul(sper ca am scris corect numele) si cu examenele si cu scrisul fic'ului:*

#53
Multumesc foarte mult ca m-ai anuntat de continuare!

Ei bine, ce as putea sa spun? Capitolul a fost foarte reusit. Sora ta se descurca foarte bine. Nu am ce spune. Naratiunea este din plin. Nu am cuvinte despre ea. Dialogul.. au fost cateva replici si nu au fost deloc lipsite de inspiratie. Descrierea.. este chiar foarte buna. Nu as putea sa spun ca si-a luat zborul. Este la locul ei si tinuta foarte bine in lesa. Greseli de tastare chiar n-ai avut. Nici nu m-am uitat dupa ele. Actiunea nu mi s-a parut grabita.. poate numai putin cand ai spus ca deja a trecut o luna de cand Sakura era la Kiba.
OMG! o.o Sakura e insarcinata nu? Sincer, eu cred ca cu Kiba. Daca prin capitol a aparut si o fraza despre faptul ca era violata de cel putin doua ori pe zi.

Ah, astept capitolul urmator cat mai repede.
Bafta si multa, multa inspiratie in continuare.
Bye, bye.
:bye:

#54
Hey dear^^ ador ficul tau:x e genial:) il urasc pe sasuke ca a vandut-o pe sakura X( idiotuuuul! :die: Dar oricum e mult mai bine ca acum Sakura e la Gaara:) am impresia ca el stie cum sa se comporte cu ea...si ma bantuie un gand...sakura e insarcinata:-? sper k nu cu kiba ca ma omor! :dead: poate kanji va avea un fratior sau o surioara vitreg/a... e atat de dragalas copilasul ala doamne in vine sal mananc:chuu:...da nu o sa incerc ca poate imi iau vreun glonte in cap de la sasuke :yondaime: :)) deciiiiii astept nextuuuuul cat mai rpd cat mai rpd rpd rpd sunt tare curioasa ce se mai intampla:) si sper sa ma anunti si pe mineee!:pls::*
:bye:
[Imagine: 306730_245054908863082_100000757233598_5...6812_n.jpg]

#55
Acest capitol este facut de mine ^.^, ca toate ce vor urma

Il urasc!

P.O.V. Sasuke: - Imi pare rau Sasuke, dar Sakura a insistat sa plecam din Guineea, inapoi in Tokyo. Se simte rau, vomita, are greturi, lesinuri, ameteli, mananca mult, doarme mult... Crezi ca este insarcinata? Ma intreba Gaara, in timp ce eu stateam cu telefonul intr-o mana si cu cealalta ma jucam impreuna cu Kanji cu masinutele si soldateii in camera sa.
- O fi ca eu am verificat-o pe Medeea cand a fost insarcinata? Stiam ca e gravida si gata, ii spun evaziv, fiindca numai eu stiam prin ce am trecut cu mama baietelului meu cand il purta in pantece.
- Cum spui tu amice, dar eu tot o duc pe tanara la ginecolog si in caz ca este copilul tau, iti voi spune, mai adauga roscatul si inchise mobilul.
Oftez trist, apoi imi concentrez atentia pe fiul meu, care ma lovea peste picior cu un cub din lemn si ma striga sa il ajut sa construim un castel. Incepem sa ne jucam ca doi copii, cand veni la noi Dominica, care ma informa ca sunt cautat de cineva. Ma incrunt, apoi ma ridic in picioare, spunandu-i sa isi trimita nepotul sa se joace cu fiul meu ca sa stea linistit. Cobor in sufragerie si mijesc ochii cand il vad pe Kiba cum statea calm, dar in acelasi timp incordat. Imi duc mana la spate, de unde mi-am scos un stilet cu otrava de Cobra din teaca, dar nu l-am aratat ca nu eram idiot. Il intreb pe saten ce dracu vrea si acesta scoase un pistol cu amortizor, indreptandu-l spre capul meu. Apasa pe tragaci, dar m-am ferit, arucand in acelasi timp stiletul in capul sau. Glontul ma zgarie superficial pe pielea gatului, dar nimic grav cum pati tipul.
Dominica veni repede impreuna cu Boris, iar eu i-am spus femeii sa imi panseze gatul, apoi sa isi pregateasca nepotul si fiul meu, fiindca ne intoarcem inapoi in Tokyo, ca sa ocup locul de drept pe care il aveam impreuna cu Gaara. Doar doua clanuri puternice sunt menite sa conduca Yakuza: Uchiha si Suna, iar celalalt clan vor disparea sau au disparut, fiindca acum averea lui Kiba si a lui Kaguro vor fi impartite in mod egal intre mine si Gaara. Femeia aproba din cap, iar eu mi-am dat jos tricoul alb, dar patat de sange, punandu-l pe rana sa opresc sangerarea cat de cat.

- A facut ce? Exclama fratemiu, cand i-am spus ce s-a intamplat in vila din Papua Noua Guinee. Si Gaara stie? Mai spuse, cand camioneta se opri in fata unei vile mari, sofisticate, cu palmieri, teresa mare, doua etaje, cu piscina in curte si o gramada de camere.
Ii spun ca nu am apucat sa vorbesc cu roscatul, fiindca am impachetat in graba si am plecat cat mai repede de acolo. Il aud cum ofteaza si imi spune sa iau repede legatura cu Gaara si sa il rog sa o lase pe Sakura cu mine, ca ar fi insiguranta cu mine, mai ales ca eu am fost primul pentru ea. Inchid ochii, stransi, fiindca nu vroiam sa imi amintesc cum m-am purtat cu ea si ii inchid fratelui meu, telefonul in nas. Imi iau fiul in brate si ma pregatesc sa intru in vila, cand ma intampina Lillyan, o tanara foarte de treaba, dar era lezbi si avea iubita. Intram in locuinta si roscata ma informa ca ma asteapta cineva la piscina si ca este o tanara in dormitorul meu. Ma incrunt usor si il dau pe Kanji in bratele ei, spunadu-i sa il duca in camera sa si sa stea cu el pana o chem eu. Ma duc la piscina si il gasesc pe Gaara, stand la bustul gol, pe un sezlong, cu ochelari de soare si langa el, pe o masuta limonada cu gheata.
- Scumpo ai putea sa te muti ca imi iei tot soarele..., incepu sa spuna, apoi cand isi dadu ochelarii de pe ochi, ramand masca pe cine are in fata. Aaa, Sasuke, scuze, am crezut ca e... cum o cheama pe roscata? Ma intreba, incercand sa ma bine-dispuna, dar nu aveam chef de asa ceva, asa ca deveni serios.
- Kiba e mort. Eu l-am ucis pe nenorocit. Vreau ca Sakura sa vina inapoi la mine. Iti platesc cat vrei sau iti dau trei sfert din averea lui Kaguro si a lui Kiba la un..., tac din gura, cand barbatul din fata mea ridica un deget, indemnandu-ma sa tac din gura.
- Sakura doarme linistita in dormitorul tau. Am fost cu ea la spital si este insarcinata in prima luna si proasta vrea sa avorteze. O sa ai de furca cu ea, ma instiinta tanarul, iar eu am aprobat din cap, dand lenes din mana, sa o lase moarta.
Am mai discutat una-alta, pana veni Naruto dupa el si mine, sa mergem sa impartim egal afacerile lui Kiba si Kaguro. Am oftat si dupa ce i-am spus Dominicei si Lillyanei sa aibe grija de Kanji si Sakura ca ochii din cap, am pornit impreuna cu cei doi amici ai mei, pentru a ne inmulti averea, care era si asa colosala...

P.O.V. Sakura: Capul meu, imi spun in gand, fiindca creieri imi vajaiau mai ceva uscatorul de la o masina de spalat. Ma uit adormita in jurul meu, uimindu-ma de luxul in care m-am trezit. Pat moale cu cearceafuri din satin in carouri, perne din puf, un perete intreg din sticla cu canapea cu o masuta in fata.
- Tu ce cauti aici?! Exclam uimita, vazandu-l pe Sasuke stand pe canapea, cu gatul bandajat si cu Kanji in brate.
- Mai incet, ca il trezesti, spuse calm, dandu-mi de inteles ca baietelul sau dormea ca un prunc in bratele sale.
Deschid gura sa spun ceva, dar gandul ca il pot trezi pe baietelul din bratele brunetului, ma facu sa tac si sa stau imbufnata, mai ales dupa ce am aflat ca sunt insarcinata. De ce eu? Am inceput sa plang deznajduita, fiindca eram sigura ca Sasuke nu ma va lasa sa fac avort sau sa imi fac un avort fortat. Ma va pazi mai ceva ca pe regina Angliei sau mai stiu eu ce puscarias periculos. Ma asez cu fundul pe patul moale, pufos si foarte imbietor la un somn fara cosmaruri si imi apuc parul in maini, incepand sa plang in hohote si sa tip de durere. Mi-am dus o mana la pantec, bagandu-mi unghile scurte in carne si am inceput sa repet ca il urasc pe plodul de acolo, blestemandu-i ceasul in care s-a format acolo pentru a lua nastere. Incep sa lovesc cu pumnul in pantec, tipand ca nu il vreau, pana cand mana cu care loveam mi-a fost apucata si imobilizata la spate, iar un brat puternic imi inconjura pieptul lipindu-mi spatele de abdomentul brunetului. Am ajuns sa il recunosc dupa parfumul care il folosea sau caldura corpului, chid ca nu i-am mai simtit-o de ceva timp, tot i-o recunosteam.
- Sakura daca nu te potolesti, te bag la nebuni fara sa clipesc sau te tin sedata, pana nasti, apoi te trimit la curve, imi spuse pe un ton calm, dandu-mi drumul si ridicandu-se de pe pat.
- Oricum nu il vreau! Tip, apoi imi duc mana la frunte ca am ametit usor, din cauza sarcini. Uchiha uite cum facem. Eu il nasc si ti-l dau tie sa faci ce vrei cu el, dar sa ma lasi dracului in pace, ii propun afacerea, pe un ton calm si civilizat, facandu-l pe tanar sa se incrunte.
Ma privi o data si imi spune ca se mai gandeste, apoi iese din camera, iar eu incep sa ma uit in jur, fiindca niciodata nu fusesem aici sau nu stiam unde ma aflam. Am descoperit ca aveam si jacuzzy in camera, aratand cat de multe lucruri iti puteai permite, daca erai un sef de clan Yakuza. Aud niste batai in camera si pe ea intra Dominica, urmata de o tanara roscata, cu multe huse de haine in brate, ce le pusera pe pat. Inainte sa apuc sa spun ceva sau sa intreb, Sasuke intra in camera cu o tava plina de mancare, ce o puse pe masuta din fata canapelei. Ma apuca de mana si ma aseza pe canapea si imi spuse sa mananc tot ce vreau de pe tava sau voi fi hranita cu forta. Cand am auzit, am inceput sa mananc putin din fiecare, in timp ce le priveam pe femei cum deschideau husele si scoteau haine din ele, punandu-le in dulapul mare ce il aveam in camera. Unele haine le-am recunoscut, ca fiind cele din Papua Noua Guinee, dar acum nu ne aflam in acel oras ci in Tokyo.
- Ce-s cu toate hainele astea? Il intreb, dupa ce servitoarele au plecat din camera, lasandu-ne doar pe noi doi.
- Ce crezi? Ca vei sta aici in vila asta pana vei naste? Nu ai sanse Haruno si daca ma gandesc mai bine, nu renunt la tine doar pentru ati face tie un capriciu. Eu te-am inceput si nu uita ca esti animalul meu de companie. Maine vom merge la primarie sa ne casatorim si vei spune da, fara macar sa clipesti sau iti dezintegrez fata asta frumoasa, imi spuse pe un ton amintator, facandu-ma sa inghit in sec.
Frumos tampito. Cine dracu te-a pus sa intrebi si sa mai faci pe proasta. El nu va renunta la tine cu una cu doua, nici daca i-ai linge picioarele pline de cacat, nu ar renunta, imi spun in gand, plecandu-mi privirea si aproband din cap. Trebuia sa gasesc o cale ca sa pot trai alaturi de el cat de cat in liniste si fara cearta sau sa imi distruga vreo parte a trupului. Ma ridic de pe canapea si ma indrept spre jacuzzy, dand drumul la apa in cada. Il privesc pe Sasuke, cerandu-i din priviri sa imi lase macar intimitate, pana ma bag in apa, cu spuma, fiindca am devenit mai nou pudica. Spre marea mea uimire, tanarul se aseza pe pat, cu spatele la mine, parca intuind ceva. Ai uitat ca el are un copil si fosta lui iubita tot asa s-a purtat, imi spun in gand, dandu-mi jos rochita de vara si intrand in apa. Incep sa ma joc cu spuma, luand-o in palme si sufland-o vazand cum pluteste in jurul meu.
Barbatul se ridica de pe pat si se aseza langa mine, dar in exteriorul vanii si imi dadu la o parte de pe chip, o suvita de par, zambindu-i usor. Raman socata de acest gest, apoi imi plec ochii, incepand sa plang... De ce eu?...

Vila lui Sasuke din Tokyo
Dormitorul sau
[Imagine: opus.jpg?t=1332600540]
If I can't move Heaven, I'll raise Hell... - Sebastian Morgenstern (The mortal instruments)
Perfect enemyMy fan fic blog[Imagine: chibi_4003.gif]Yo man, chibi Manu^.^

#56
In primul rand, yeeeeey, sunt prima, dar sper sa raman prima.
Ce asi putea sa spun de acest capitol, nu cred ca as putea sa spun nici cel mai mic lucru negativ, totul este minunat. Cred ca te-ai obijnuit cu acest tip de com. , dar nu am ce sa spun altceva: este genial. Imi place, dar imi displace, comportamentul Sakurei, nu pot sa cred ca nu vrea copilul. Dar ma bucur ca Sasuke a realizat cat de importanta este ea, ca nu poate trai fara a ei blandete si delicatete, bine, ce a ramas, ca acum este din gheata. Sper ca Sakura sa accepte copilul si impreuna cu Sasuke sa formeze o familie fericita. Era sa uit, sper ca va avea loc nunta.

Bye Bye :bye:

#57
Salut.

De data aceasta chiar nu am vazut greseli de tastare, sau exprimare. Vad ca ai foast foarte atenta, ceea ce ma incanta, un +. Capitolul a fost lung si am putut sa ma delectez cu el, chiar daca tor mai vreau. Actiunea este ok, chiar daca pot crede ca o poti incetini si mai mult, iar cu dialogul nu am problema pentru ca il gust si il ador. Nu ai probleme cu el si se imbina perfect cu naratiunea. Deci sa se casatoreasca ? Suna interesant. Chiar vreau sa vad ce se intampla in capitolul urmator pentru ca sunt foarte curioasa. Bafta si inspiratie, ai facut o treaba buna cu acest capitol ^^.
[Imagine: Jun0xCa.png]

#58
Mersi ca mi-ai spus. Mereu ne surprinzi, mai ales prin faptu ca Sakura se gandea la avort o.o
Descriere a fost insa sentimentele rozaliei puteau fi accetuate mai bine, sa le simtim si noi;), dialogul e ok si actiunea nu fuge. Capitolul a fost curat si cu surprize, ma bucur ca Kiba a disparut din peisaj, chiar il uram. Se vor casatori, dar eu vreau si la biserica :o3 cu o rochie frumoasa si ca Sakura sa fie hapyy, dar ma multumesc si cu ce dai;)
Spor la scris:*
[Imagine: h8v.gif]
 

#59
Heya! In primul rand multumesc ca m-ai anuntat si ma bucur ca ai postat next-ul.
2. Greseli nu am vazut . Devii din ce in ce mai buna! Asa... Nu sunt de acord cu Sakura . Chiar daca a trecut prin atatea nu poate sa renunte pur si simplu la un copil. Aici il sustin pe Sasuke . Ma bucur ca i-a atitudine , dar tot nu merita inca iertarea Sakurei.[-x Ma bucur ca puiutul lui Sasuke va avea un fratior sau o surioara. :x Sper ca rozalia sa isi schimbe parerea in legatura cu copilasul din pantec. Anyway...Nu ai probleme cu dialogul [ pe mine fiecare replica ma intriga :p] , descrierea sau actiunea. Multa inspiratie in continuare!
Jaa ne! :bye:

#60
Multumesc foarte mult ca m-ai anuntat. [:

Ah, mi-a placut capitolul foarte mult. Ca de obicei, ai facut o treaba foarte buna. Capitolul a fost foarte reusit. Mi-a placut totul. Naratiunea totdeauna a fost foarte buna. Nu am ce comenta despre ea. Dialogul.. nu este nici mult si nici putin. In cantitati potrivite si deloc sec. Descrierea.. a fost si ea prezenta acolo. Eu una zic ca ai. Uh.. am observat o mica, mare greseala.

"...pana veni Naruto dupa el si mine"

Dupa el si mine? Nu prea suna bine, sincera sa fiu. Poate ar fi sunat mai bine: Pana veni Naruto dupa noi. In fine.. asta e singura greseala care am vazut-o. Nu ma am cu romana..
Te astept cu nextul cat mai repede.
Bafta si multa, multa inspiratie in continuare!
Bye, bye!
:bye:
Debb.'<3



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Mafia's boss,with love! Laylaa 2 2.161 02-09-2011, 09:03 PM
Ultimul răspuns: Laylaa
  Indragostita de seful Yakuza denieverlove lovever 7 4.918 21-08-2011, 04:30 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Life among the Yakuza II +18 Sho-Yo 16 9.269 08-08-2011, 03:59 PM
Ultimul răspuns: RouXiss Đx
  Life among the Yakuza Sho-Yo 49 28.393 24-07-2011, 08:34 PM
Ultimul răspuns: Miranda.


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)