Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Wild Love - [+18]

Buna! Va multumesc foarte mult pentru comentarii si ma bucr enorm ca va place ficul meu. Pai.. nu, nu e primul meu fic, am cateva si de pe cand eram in clasa a 5-a si acum cand le citesc, ma mir si eu de cat de prost puteam scrie atunci. Am mai multe caiete pe care am ficuri, dar doar cateva sunt terminate si oricum nu le-am aratat nimanui deci... eu consider ca asta ar fi cu adevarat primul meu fic.
Imi pare rau ca v-am lasat sa asteptati asa de mult avand in vedere ca am spus ca am cateva capitole deja scrise, dar a trebuit sa-mi reinstalez windowsul si am uitat sa iau pe stik ficul deci... a trebuit sa scriu din nou... baka me, insa... iata ca am terminat si am adus capitolul. Va rog sa-mi scuzati eventualele greseli de tastare, insa capitolul este necorectat.
Sper sa va placa. Lectura placuta!

Capitolul 2

Deschid incet ochii privind dezorientata in jur. Cand vreau sa ma misc, o senzatie de amorteala si frig pune stapanire pe mine. Oh... nu din nou! Mereu mi se intampla asta. Am adormit din nou in baie. Chicotesc dupa care ma ridic cu greu si imi infasor corpul intr-un prosop. Dau drumul apei din cada si intru in camera. Privesc spre ceasul de pe perete ce indica ora sase dimineata. Cat Dumnezeu am dormit?! Sunt incurabila! Oftez dupa care imi indrept pasii spre sifonier. Il deschid si privesc ganditoare hainele. Avand in vedere ca ma duc la biroul lui Itachi, trebuie sa ma imbrac mai elegant pentru a face impresie buna... sau nu. Zambesc la acest gand si intr-un final imi aleg o fusta plisata, de coloare neagra, la care atasez o curea, un maiou cu un decolteu nu prea adanc si o pereche de sandale cu toc destul de inalt. Ma fardez discret si imi iau geanta dupa care ies din apartament fara a lua micul- dejun. Deja a devenit o obisnuinta pentru mine sa nu mananc dimineata.

Ajunsa afara, intru in masina si gonesc pe strazile New York-ului. Dat fiind ora matinala, strazile nu sunt prea aglomerate. Adica, e abea ora sapte, aproximativ.
In mai putin de jumatate de ora ajung la locul de munca al lui Itachi. Parchez autovehiculul si intru in cladire. Inreb receptionera unde este biroul lui Itachi Uchiha, directorul firmei, iar aceasta imi spune ca la ultimu etaj, mai exact, etajul douazeci si cinci. Imi dau ochii peste cap si intru in lift. Nu putea fi o cladire mai mica. La ce viteza super- sonica are liftul asta voi ajunge intr-o ora. Ma sprijin de unul dintre peretii liftului incepand sa bat nervoasa din picior. Nu mai am rabdare, vreau sa ajung odata. Tocmai cand credeam ca am sa crap de nervi, am ajuns. Oftez dupa care un zambet mi se intipareste pe buze. Ma apropii de secretara acestuia ce e o femeie de vreo cincizeci de ani, cu parul blond si ochii caprui si o intreb daca barbatul ma poate primii. Aceasta da afirmativ din cap si imi arata spre o usa.

Ma apropii de usa, trag aer in piept dupa care bat de cateva ori pana primesc aprobarea. Intru si il vad pe Itachi stand la birou si uitandu-se pe niste documente. Ma apropii de acesta, iar el isi ridica privirea ramanand uimit. Probabil se intreba ce fac eu aici. Dupa cateva secunde in care nu a facut altceva decat sa ma analizeze, un zambet viclean ii apare in coltul gurii dupa care se uita fix in ochii mei.
-Kristine... te pot ajuta cu ceva? ma intreaba in timp ce-mi face semn sa ma asez. Zambesc luand loc pe scaunul din fata biroului. Il privesc printre gene dupa care incep sa vorbesc.
-Defapt... da, chiar m-ai putea ajuta. Avand in vedere ca am terminat liceul, iar din toamna incep cursurile la facultatea de Drept, mi-am zis sa capat experienta de pe acum cautandu-mi un loc de munca si... ma intrebam daca... nu ai cumva vreun post liber pentru mine. spun asta aproape pe nerasuflate in timp ce-l priveam in ochi. Acesta sta cateva secunde pe ganduri, dupa care se indreapta de spate si zambeste in coltul gurii.
-Pai... ce ai zice sa incepi prin a fii secretara mea? spune ridicand din spranceana inca avand acel zambet pe buze.

Tentant, chiar foarte tentant. Daca era vorba de vreun bosorog, nu as fi acceptat asta, insa, avand in vedere ca e vorba de el, nu am cum sa nu accept. Numai gandul ca il voi vedea zilnic ma face sa zambesc., Deocamdata, dar doar deocamdata, sunt multumita cu acest post. Eu sunt o persoana ce aspira la lucruri mai inalte, insa, de data asta imi calc, doar putin pe principii.
Dau din cap in sems afirmativ dupa care il intreb cand pot incepe.
-Pai... de maine. Avand in vedere ca Tsunade, femeia de afara si-a dat demisia, ai venit tocmai la momentul potrivit.
Ma ridic dupa care imi iau ramas bun de la barbat iesind din birou.

Ajunsa la masina, trezesc motorul si apas cu putere acceleratia, vehiculul gonind pe strazile ce, incet- incet deveneau aglomerate. Destinatia mea e, evident, casa lui Sasuke. Intind mana spre scaunul din dreapta mea cotrobaind prin geanta dupa telefon. Cand il gasesc, observ ca este ora opt. Zambesc, iar in cateva minute sunt in fata casei brunetului. Pot sa pun pariu ca inca doarme, adica, ora lui normala la care se trezeste este, minim unsprezece.

Urc scarile ce duc spre camera sa, iar cand intru, dupa cum ma asteptam, il gasesc pe acesta in pat, dormind. Imi las geanta pe un scaun si ma apropii de el. Imi pun genunchii de o parte si de alta a corpului sau si imi apropii buzele de ale sale. Tocmai cand vreau sa-l sarut, acesta se intoarce brusc, acum eu fiind sub el. Ma priveste pervers dupa care isi apropie buzele de ale mele, insa nu ma saruta, ci ma priveste intens in ochi.
-Neata!? spun eu cu o privire inocenta si imi pun mainile in jurul gatului sau. Ce e cu tine treaz la ora asta? continui cu o voce amuzata.
Acesta in loc de raspuns isi uneste buzele cu ale mele. Mii de fiori placuti imi strabat corpul, am adorat intotdeauna felul in care saruta. Imi bag mainile in parul sau si il trag mai aproape de mine introducandu-mi limba in gura sa, aceasta incepand un joc nebun cu a lui. Mainile barbatului se plimba nestingherite pe corpul meu, intr-un final patrunzand pe sub tricoul meu atingandu-mi sanii. Vreu sa-i dau tricoul jos, insa tocmai atunci cineva intra pe usa. Deschid ochii si privesc spre usa. Acolo, un barbat ne privea degajat fiind sprijinit de peretele din stanga sa.
Aha! Cum spui tu mama... 21

Răspunsuri în acest subiect
Wild Love - [+18] - de Heaven - 14-12-2010, 03:22 PM
RE: Wild Love[+18] - de Marina. - 14-12-2010, 03:41 PM
RE: Wild Love[+18] - de Cookiesor - 14-12-2010, 10:00 PM
RE: Wild Love[+18] - de Vero - 14-12-2010, 10:19 PM
RE: Wild Love[+18] - de Vex - 15-12-2010, 10:31 AM
RE: Wild Love[+18] - de Heaven - 18-12-2010, 07:42 PM
RE: Wild Love [+18] - de Moon princess - 19-12-2010, 12:06 AM
RE: Wild Love [+18] - de Cookiesor - 19-12-2010, 10:23 AM
RE: Wild Love [+18] - de Vex - 19-12-2010, 10:50 AM
RE: Wild Love [+18] - de Marina. - 19-12-2010, 04:38 PM
RE: Wild Love [+18] - de Heaven - 03-01-2011, 03:08 AM
RE: Wild Love [+18] - de Marina. - 03-01-2011, 03:47 AM
RE: Wild Love [+18] - de Mariah . - 03-01-2011, 02:33 PM
RE: Wild Love - [+18] - de Marina. - 25-06-2011, 02:26 AM
RE: Wild Love - [+18] - de Sasha. - 25-06-2011, 09:46 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Wild Soul [Romance, Fantasy] Sako-chan 32 19.457 26-02-2012, 06:44 PM
Ultimul răspuns: Sako-chan
  Wild eyes Jollye 13 9.204 03-08-2009, 02:46 PM
Ultimul răspuns: No Name
  Itsumo mugoi, Itsumo yasei[always inhuman, always wild] [sf / shouen-ai / yaoi] bastard_in_love 12 9.143 26-04-2009, 08:14 PM
Ultimul răspuns: love_anime
  Wild Love[+16] [hentai] Lye 138 96.198 21-07-2008, 08:47 PM
Ultimul răspuns: Bambilici

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)