04-08-2010, 07:03 PM
(Ultima modificare: 04-08-2010, 07:04 PM {2} de Savarina Ali.)
Bun mersi de com Lynn si de asemenea si lu Denissu. Va multumesc ca ma corectati sincer am nevoie -_- stiu asta. Nu e ca acum gata cei care au pata pe mn cu comentatul sa sara cu gura. Eu vreau sa ajut pe altii ca sa fie mai buni decat mine, ca eu ... eu scriu din placere si ca ma mai trasneste cate o data inspiratia de nu pot sa o duc. :-?? Sa revenim la oile noastre acum, defapt capitolele ca de oi nu am zis nimic. Si acum sa lamuresc cate ceva pe aici :
@Denissu : Da stiu sentimente mancale-ar cainii sa le manance, si cu privire la „Taraboi†neh nu avem asa ceva. Nu se supara nimeni nu se intampla nimic, poate doar franceza mea 8-|, dar nu are nimic :-j ii trece pana se marita. (origolul meu)
@ Lynn : Pai ce sa zic :-?? aaa da ea nu este regina -_- Am spus acolo :
„Parintii mei sunt sefii Yakuzei. Eu urmez la tron sa zic asa.†Da banuiesc ca este vina mea, trebuia sa pun tron intre chilimele, dar nu m-a dus capul si credeam ca se intelege =_=
Pentru amandoua cu pozele stiu, stiu sunt foarte multe in primul capitol. Asa cum am facut in al doilea voi pune doar esentialul, sau chiar le reduc la tacere definitiv :-? voi medita asupra acestui aspect.
In momentul de fata sunt in pana de idei pentru toate povestile, desi stiu ce vreau sa scriu in continuare (ma refer la cum vor decurge lucrurile), insa nu stiu cum sa imbin totul. Eu una sper ca nu va dura asa de mult nici pana mea de idei si nici pregatirile de nunta (nu e nunta mea, e a fratelui meu )
Oricum eu sper ca urmatorul capitol sa va placa mai mult ^_^
Bye bye and *hug* and *kiss*
@Denissu : Da stiu sentimente mancale-ar cainii sa le manance, si cu privire la „Taraboi†neh nu avem asa ceva. Nu se supara nimeni nu se intampla nimic, poate doar franceza mea 8-|, dar nu are nimic :-j ii trece pana se marita. (origolul meu)
@ Lynn : Pai ce sa zic :-?? aaa da ea nu este regina -_- Am spus acolo :
„Parintii mei sunt sefii Yakuzei. Eu urmez la tron sa zic asa.†Da banuiesc ca este vina mea, trebuia sa pun tron intre chilimele, dar nu m-a dus capul si credeam ca se intelege =_=
Pentru amandoua cu pozele stiu, stiu sunt foarte multe in primul capitol. Asa cum am facut in al doilea voi pune doar esentialul, sau chiar le reduc la tacere definitiv :-? voi medita asupra acestui aspect.
In momentul de fata sunt in pana de idei pentru toate povestile, desi stiu ce vreau sa scriu in continuare (ma refer la cum vor decurge lucrurile), insa nu stiu cum sa imbin totul. Eu una sper ca nu va dura asa de mult nici pana mea de idei si nici pregatirile de nunta (nu e nunta mea, e a fratelui meu )
Oricum eu sper ca urmatorul capitol sa va placa mai mult ^_^
Bye bye and *hug* and *kiss*
Te iubesc la nebunie,
Tu esti inima mea pe vecie...:X:X
Tu esti inima mea pe vecie...:X:X
Imi amintesc...
Te-am cunoscut in zi de toamna
Cand totul m-i se parea pustiu
Si m-am indragostit de tine
Fara sa vreau,fara sa stiu.
Te aseman unui soare
Ce pluteste lin pe cer