22-01-2011, 10:16 PM
Buna, sa sti ca eu sunt inebunita dupa anime-ul Vampire Knight si tare am asteptat sa mai apara cineva cu un fic despre acest anime. Insa se pare ca nu prea ai reusit sa ma faci sa inteleg. Uite ce consider eu ca ai gresit: La inceput, cand ai povestit despre sora lui Yuki, cum a ajuns ea vampir: "Avand in vedere ca eram vapir de cand Zero m-a muscat ultima oara,...", pe langa faptul ca ai mancat un "m" de la vampir, ai uitat ca un vampir de nivelul E nu poate transforma oamnei in vampiri. Doar cei cu sange pur o pot face. Cel putin asa era in anime, insa este ficul tau, poate tu ai schimbat regulile in aceasta poveste ;) . Apoi ai cam grabit actiunea, pur si simplu Darkness s-a dus sa se odihneasca?, trebuia si ea sa mai discute cu Yuki, cu Kaname, cu Zero, daca trecuse un 1 de cand nu s-au mai vazut. Insa cea ce m-a nedumerit cel mai mult, a fost faptul ca Zero a muscat-o pe Darkness. Adica de ce Zero a sarit asa din prima la gatul fetei? Poate este indragostit de ea :p , dar ea nu a reactionat, chiar daca spui ca este cam dura. In fine, iar dupa ce a atacat-o, impotriva vointei sale >.> , el i-a spus "Mi-a fost dor de tine" , asta m-a bagat in ceata rau de tot >...< , ca un fel de Bun venit in vampireasca :p , insa nu cred ca lui Darkness i-a placut. Biata fata era obosita iar dupa incident era si fara energie. Ma rog, tu sti ce faci in povestea ta. Insa imi place ideea. Nu mai manca litere, am observat putine greseli insa nu sunt multe. Bafta in continuare si sa pui si nextul. Pa pwp :-*