02-07-2010, 01:47 PM
Eu nu doresc decat sa stiu cati ani ai, daca nu te superi. Pentru ca liniuta de dialog trebuie pusa neaaparat, indiferent daca e estetic sau nu. In legatura cu persoanele. Ai inceput prin a povestii din punctul de vedere al Irynei, am inteles. Dar, apoi, le-ai rasturnat pe toate dintr-o data. Ba prezentai din punctul de vedere al lui Zero, ba din al tau, ba din al Irynei. Nu se mai intelegea nimic. Eu nici macar nu stiu cand i-a propus Zero Irynei sa fie iubita lui. Actiunea e grabita, descrierea e in prun, dialogul, dupa parerea mea, mai sec nici ca se putea, s.a.m.d. Parerea mea despre fic ? Nu pot sa spun nimic, deocamdata, pentru ca eu nu am inteles prea bine, nici partea cu razbunarea, nici prietenia asta, care s-a legat, asa, dintr-o data, intre Zero si Kaname, mai nimic. Acum, astept urmatoarele capitole si, incearca sa le scrii cat mai lungi. Nu uita, insa, ce ti-am spus despre linia de dialog. Iti spun eu, mai estetic e textul, in momentul dialogului, daca pui acea liniuta mica, decat daca nu pui. Cam atat. Astept nextu' si sper ca te vei remedia. Pwp, pa ! :*:*
:::Hot temptations:::Sweet sensations:::
:::Rhythmic motion:::Raw emotion:::
:::Your reaction:::To my action:::
:::Hour after hour:::Of sweet pleasure:::
:::Rhythmic motion:::Raw emotion:::
:::Your reaction:::To my action:::
:::Hour after hour:::Of sweet pleasure:::