18-01-2011, 10:55 PM
Salut:d
Greseli:
Intr-un text, numeralele se scri cu litere, ca nu sunt numere abstracte din matematica. Exp: 10 --> Cele zece secunde...
Virgulele ~X( Pui virgulele ca dracu`! ~X( Mi-e lene sa corectez, mai am de facut si alte treburi:-l. Tu si semele sunteti paralele! Ti-o spun fara nicio suparare, m-as bucura sa vad ca stai perfect cu virgulele, ar fi o surpriza uimitoare pentru mine.
sa sfarsit = s-a sfarsit
sentimental = sentimentul
creature = creaturi
primi = primii ( Articol )
sau udat = s-au udat
sar fi asteptat = s-ar[ ...
lasandumi = lasandu-mi
cazi = cazii ( Articol )
Greseeeli :(( Greseli, greseli, greseli enormee :(( Iti dau explicatii pentru fiecare in parte daca as avea certitudinea ca nu o fac in zadar!
Imi place actiunea, desi momentul yoai a fost cam scurt ( sunt obsedata, da! :X ). Mi-as fi dorit in ceva mai mare detaliu :>
Oricum, spor la scris in continuare, e destul de interesant.
Greseli:
Intr-un text, numeralele se scri cu litere, ca nu sunt numere abstracte din matematica. Exp: 10 --> Cele zece secunde...
Virgulele ~X( Pui virgulele ca dracu`! ~X( Mi-e lene sa corectez, mai am de facut si alte treburi:-l. Tu si semele sunteti paralele! Ti-o spun fara nicio suparare, m-as bucura sa vad ca stai perfect cu virgulele, ar fi o surpriza uimitoare pentru mine.
sa sfarsit = s-a sfarsit
sentimental = sentimentul
creature = creaturi
primi = primii ( Articol )
sau udat = s-au udat
sar fi asteptat = s-ar[ ...
lasandumi = lasandu-mi
cazi = cazii ( Articol )
Greseeeli :(( Greseli, greseli, greseli enormee :(( Iti dau explicatii pentru fiecare in parte daca as avea certitudinea ca nu o fac in zadar!
Imi place actiunea, desi momentul yoai a fost cam scurt ( sunt obsedata, da! :X ). Mi-as fi dorit in ceva mai mare detaliu :>
Oricum, spor la scris in continuare, e destul de interesant.
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)
Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour
Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour