Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[ Twilight ] - Un trandafir albastru

Max o duse in camera ei unde o intinse pe pat,dar cind vvru sa plece fu intrerup de glasul eio.
-De ce te porti asa cu el,este din cauza mea eu am vrut sa continui am fost avertizata dar nu am ascultat.?
-Nu-tio fa griji pentru el nu pateste nimic,acum odihneste-te,el ii zimbi dar nu primi sirisul dulce pe care il astepta.El iesi din camera,iar ea se intins,gindinduse ca relatiile dintyre cei doi frati poate nu sunt asa de bune.Incerca sa adoarma dar nu putu asa ca incepu sa citeasca o carte.Dupa 30 minute a fost chemata sa ia masa cu familia la care statea.Fiind inca foarte cald,se lua masa afara sub caisul mare si batrin care avea mirosul imbatator.Ea lua loc intre Max si Em.Regele ii spuse cu un zimbet mare pe fata.
-Ma bucur nespus de mult ca ai vrut sa ni te alaturi cinei noastre.
-Ma bucur ca am fost invitata.
-Ei bine,pofta buna.Ea observa ca inainte celorlalti era aceeasi minacare.
-Da voi nu ar trebui sa minati singe sau mai stiu eu ce?
-Ai observat.
-Cum era sa nu o fac?
-Ei bine ai dreptate,dar inafara de singe pentru a nu fi foamea atit de puternica,adica pentru a nu a ucide asa din senin,mincarea asta ne aduce cu picioarele pe pamint.
-A,acum am inteles.Dupa citeva minute,Rose intreba din nou.Si totusi imi puteti spune de ce sunt aici.
-Esti speriata?
-Cum sa nu fiu nu cunosc pe nimeni...ma inebuniti.
-Nu-ti fa griji,astazi va fi un festin,unde vor veni prieteni si membri Valkiriei,tu vei fi invitatul special,pe tine toata lumea te asteapta.
-De ce?
-Nu chiar iti pot spune,daca Max va vrea,dupa care se uita putin si la Em,si Em,Em nu mai spuse nimic,daca vor vreea sa-ti spuna.vei afla deseara dar daca nu vei afla la sfirsitul jocului.
-Ce joc?
-Un joc.Vei afla la momentul tau.
-Stati putin voi vorbiti de viata mea nu de un obiect eu nu sunt papusa voastra sa faceti ce vreti cu ea.
-Te rog frumos sa nu te larmezi,nu vei pati absolut nimic,va trebui doar sa stai o peroada cu noi si doar atit.Iar la urma vs trebui sa alegi intre doua lucruri,asta e tot
-Sunteti siguri,de unde stiu ca ma culc intr-o noapte si nu ma mai scol/
-Eu sunt rege de mai mult de o mie de ani.cuvintul meu cuvint nimeni nu indrazneste sa se opuna impotriva lui.cum te rog sa termini din farfurie.Rose era foarte ingrijorata,si ii era foarte frica.
Dupa cer luara masa se schimba intr-o rochie albastra pina in pamint,cu mai multe voaluri.
ind intra in camera unde era festinul titi ochii erau etintiti pe ea.Iar eas cind vazu atitia oameni crezu ca leasina si-l intreba pe Stefan.
-Credeam ca ai spus ca vor doar citiva oamneni sau vampiri.
-Asta si este.
-Da parca ar fi intregul meu oras.Spuse ea incet.Coborira incet scarile Regele cu Rose de brat apoi mersera in fata acelor aomeni iar Regele le spuse.
-Bun gasit dragi prieteni,Rose facu un pas in urma,astazi linga noi este mult asteptata printesa din Atlanda cu nume de floare,Rose,el arata spre ea.Atunci ea impietrise.Iar in fata ei Em ii tot facea semn,sa faca o mica plecaciune,iar facu asta.Find isi ridic a ochii vazu ca facura acelasi lucru si sla impreuna cu regele.Regele continua.
-Toata lumea stie de ce ea se afla aici.Atunci sa sarbatorim.

Răspunsuri în acest subiect
[ Twilight ] - Un trandafir albastru - de robsten - 20-11-2010, 11:15 PM
RE: un trandafir albastru - de robsten - 21-11-2010, 10:53 PM
RE: un trandafir albastru - de robsten - 22-11-2010, 10:37 PM
RE: un trandafir albastru - de robsten - 25-11-2010, 10:41 PM
RE: un trandafir albastru - de Whisky - 26-11-2010, 09:34 PM
RE: un trandafir albastru - de robsten - 06-12-2010, 11:12 PM
RE: un trandafir albastru - de robsten - 07-12-2010, 08:25 PM
RE: un trandafir albastru - de robsten - 09-12-2010, 09:02 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Zambet de trandafir [ YAOI ] Kohoko-sama 4 4.238 03-01-2014, 12:29 AM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  Albastru appuru 16 7.478 11-05-2013, 11:00 PM
Ultimul răspuns: appuru
  Astrul Trandafirului Albastru BloodyInnocence 61 41.679 26-12-2011, 03:31 PM
Ultimul răspuns: Lucifer
  Un nou trandafir infloreste la Kaleido star Sasame 46 21.562 04-08-2011, 11:05 PM
Ultimul răspuns: ~*Fallen* ~* Angel*~
  Un trandafir ascuns in umbra Zuzy Is Angell 4 3.856 26-06-2011, 02:38 PM
  O ultima lacrima de sange pe o petala de trandafir MooN. 41 21.503 18-03-2011, 09:29 PM
  Trandafirul albastru Hope:) 1 2.309 02-01-2011, 02:49 AM
Ultimul răspuns: Akie
  Rasarit patat cu sange albastru [yaoi by Akadella & BL Forever] akadella 4 3.792 30-08-2010, 02:23 PM
Ultimul răspuns: Mitsukai Yoru
  Iubirea dintre un Uchiha si un Trandafir stea Shadow. 18 15.075 19-06-2010, 11:56 AM
Ultimul răspuns: Shadow.
  Midnight sun or twilight [Twilight] *Saiko* 5 4.784 01-12-2009, 04:45 PM
Ultimul răspuns: fake_fate

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)