Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Trecutul reinvie

Fic nou. Nice. :3
Dar sincer greşeli cu tona. :|:| Şi eu am probleme cu Word-ul meu, face cam la fel... dar măcar mă mai corectez. Te rog eu frumos data viitoare şi chiar şi acum dă un edit, corectează acest amalgam de greşeli gramaticale, de cuvinte ataşate între ele şi tot aşa mai departe, fiindcă nu se înţelege mai nimic.
Cu toate că se poate a fi primul tău fic, să spunem... oricum se vede că eşti începătoare, aşa, trebuie să ai capitole câtuşi de puţin impecabile şi bine aşezate.
Nu te mai grăbi să postezi că lumea nu pleacă, corectează capitolele, punete la punct cu totul - nu fugi şi posta fără să te uiţi măcar încă odată pe ce ai făcut.
Te sfătuiesc aşa ca să reuşeşti să corectezi greşelile acestea:

Înainte să postezi de tot, ia textul din Word şi pune-l în căsuţa de la post şi nu dai încă postare, ci corectezi acolo. Că sigur vei reuşi. Dar să fi atentă.

Cam asta ar fi toată problema de aici... sincer m-a cam călcat pe nervi toate greşelile acelea. :|
Nu mai lăsa vraişte capitolele.
În rest aşa cred că idee e bună, nu prea am ce să spun. A încă ceva:
Acţiunea - e destul de grăbită, încearcă să o iei mai domol şi nu repezii totul.
Descrie mai profund şcenele de hentai, la fel şi mişcările ca să ne formăm o imagine în cap.

That`s all i think... but i will see more in the next chapter.

Răspunsuri în acest subiect
Trecutul reinvie - de sarah chan - 18-09-2011, 11:14 AM
RE: Trecutul reinvie [YAOI +18] - de hiimera - 18-09-2011, 12:05 PM
RE: Trecutul reinvie [YAOI +18] - de sarah chan - 14-10-2011, 09:16 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  O pată de sânge în trecutul meu Rena 14 4.938 23-07-2011, 06:17 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Trecutul nu se intoarce... Ash. 7 4.980 28-08-2010, 12:38 AM
Ultimul răspuns: Flash
  Trecutul e trecut, prezentul e prezent The Kraken :X 5 4.848 14-04-2010, 10:29 PM
Ultimul răspuns: The Kraken :X
  Trecutul nu moare Jigoku 16 9.502 25-11-2008, 10:09 AM
Ultimul răspuns: Sadic_Soul

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)