Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Tradarea doare dar o poti uita!

Capitolul 2:

Ma aflu cu tata in masina si privesc asfaltul ud.Tata e la fel,ochii lui nu exprima nici un sentiment,nimic care sa il de-a de gol,nici nu cred ca ma va vizita la acel centru.Acum zgarie norii mi se par niste marionete manuite de un papusar diabolic care vrea sa ma innebuneasca si sa ma induca in eroare.Pumnii ii tin stransi de parca cineva incearca sa ma loveasca si eu vreau sa ripostez,aratandu-mi foarta care in acest moment lipseste cu desavarsire.Cu mana dreapta tata incepe sa imi mangaie parul negru ce si-a pierdut orce stralucire.Vreau sa vorbesc dar cuvintele nu vor sa iasa din gura mea,nu pot spune nimic.Ridic mana la nivelul gurii si musc o portiune de piele pana cand simt ca nu mai pot strange cu dintii,demonul de langa mine a vazut gestul si a preferat sa inceapa el o conversatie.
-Tanya nu mai fa pe isterica!De parca nu ai sti ca ceea ce fac eu acum este spre binele tau.
Rad in sinea mea cand ii aud discursul si incep sa ma joc cu parul care imi cade pe umeri.
-Daca tot vrei sa te imbeti din vise...fate manga nene!
Se uita urat la mine ceea ce inseamna ca nu a inteles ce tocmai i-am spus.
De odata in minte imi revin imagini cu el.Acum regret ceea ce am facut,regret ca i-am luat viata fiintei ce intodeauna mi-a luat apararea.Nebunul de langa mine pune o frana brusca si eu imi dau cu capul de bord.E clar trebuie sa ii spun niste cuvinte de "dulce".
-Tu ani minte in capul acela de centaur?Ah nu am uitat,tu ai mintea in pantaloni caci daca o aveai ca tot omu' in cutia craniana nu ma aduceai aici.Tip ca o apucata si ies din masina.Surpriza nu ma adus la un centru de dezintoxicare,ma aduc la inchisoare.O cladire cu patru etaje mi se afiseaza in fata,cu gratii la geamuri si gardul inalt vopsit in negru nu ii lasa pe curiosi sa se uite unde nu le fierbe oala.Centrul are culoare sangelui ceea ce ii da un aspect mai mult decat sumbru si mai are un bonus:se afla in zona "rea" a orasului.S-a dat si tata jos din masina si a venit langa mine.
-Asta va fi noua ta casa! Mi-a spus in batjocura.
-Mda si eu sunt regina Frantei dar pacat ca Franta nu are regina! Aproape uitasem, tu de ce m-ai adus aici?
Nu mi-a raspuns dar a preferat sa ranjeasca.Doamne oare unde este omul acela care facea totul numai ca eu sa fiu fericita?
Langa noi si-a facut prezenta un barbat de vreo treizecisicinci de ani,cu aspect neingrijit,imbracat cu un halat alb si niste pantaloni albastri.
-Domnisoara Tanya ma bucur sa va cunosc!
-As spune acelas lucru dar asta ar insemna ca as minti!
Barbatul sa strambat la mine si mi-a facut semn sa intram in curte, a pasit inantea mea si eu l-am urmat.Am mers in curte si costat cu stupoare ca majoritatea celor ce sunt internati aici sunt mai mici la varsta decat mine.Un grup de trei fete si doi baieti au venit langa noi si au inceput sa rada cand au vazut ca sunt imbracata in pajamale.
-Domnu' cine este nebuna asta?
-Tanu las-o in pace ca nu ti-a facut nimic asa ca nu o jicnii.Sa auzit o voce ce venea din spatele meu si eu m-am intorc brusc si vad un baiat de vreo saptesprezece ani,imbracat tot in alb cu cercel in buza si unul in spranceana, ochii sai verzi ma priveau de parca ar fi vrut sa ma dezbrace din priviri
-Baieti terminati!Tanya nu este subiectul vostru de cearta si Calipso sper ca nu o vei teroriza asa cum faci cu celalalte fete!S-a rastit barbatul de langa mine la ei apoi a plecat lasandu-ma cu nebunii astia.
Dupa ce barbatul a intrat in cladire baiatul acela in alb sa apropiat de mine si mi-a prins barbia intre degetele sale.Il priveam in ochi si el imi zambea usor.Sa mai uitat putin la mine apoi mi-a dat drumul si sa indepartat.
M-am asezat pe o banca si langa mine a venit o fata brunetica la fata si cu parul roscat,sub acei ochi negrii avea niste cearcane adanci rezultate din cauza nesomnului.
-Pleaca de aici!Am tipat eu la ea si acesta a inceput sa faca un joc ciudat cu degetele.
-Tradare!
A spus fetita uitandu-se in ochii mei,a inceput sa repete acest cuvant timp de cateva minute apoi a spus toata propozitia pe care o avea in minte.
-M-ai tradat si te omor!Era aceias propozitie pe care i-am spus-o eu lui.

Răspunsuri în acest subiect
Tradarea doare dar o poti uita! - de akadella - 18-08-2010, 10:58 PM
RE: Tradarea doare dar o poti uita! - de akadella - 23-08-2010, 03:46 PM
RE: Tradarea doare dar o poti uita! - de Debb.' - 24-08-2010, 01:42 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Nu-mi poti lua si ultima suflare [SF & Mystery] IceCat 33 22.342 11-09-2011, 05:43 AM
Ultimul răspuns: Dark Blue
  Acum poti privi prin mine +Rin+ 8 4.068 21-07-2011, 03:59 PM
Ultimul răspuns: +Rin+
  Nu zâmbi, doare . Lust. 17 8.007 12-03-2011, 11:35 AM
Ultimul răspuns: Addeh
  Tradarea iubirii Cookiesor 92 56.051 06-03-2011, 07:48 PM
Ultimul răspuns: Marina.
  Uita de tot si aventureaza-te cu mine Zăpă 47 26.095 10-02-2011, 07:57 PM
Ultimul răspuns: Nixu
  Tradarea Miranda. 9 6.078 04-02-2011, 11:12 PM
Ultimul răspuns: Reveuse
  DACA VREI, POTI!!! oV!K!o 5 4.435 13-11-2010, 01:39 PM
Ultimul răspuns: Jasmine
  Un zambet ce nu se uita niciodata ¿ Misterious Girl ¿ 11 9.564 12-09-2010, 08:30 PM
Ultimul răspuns: ▌▒ Zยzzααα ▒▌
  Imi place felul in care doare hellismine 2 2.824 09-08-2010, 05:32 PM
Ultimul răspuns: Elena.
  Dragostea Doare[SasuSaku Fic] Alexiis 3 5.067 08-07-2010, 04:25 PM
Ultimul răspuns: Elena.

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)