Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Traind pentru muzică

Helau, Saravis ! *smile *

În primul rând, sincer şi fară suparare, nu ştiu de ce am intrat să citesc. Nu, nu regret că am facut-o, dar mă refer la titlu. Pare...simplu, poate prea simplu. Idk, puteai să pui alte zece titluri mai bine decât acesta şi sunt sigură de asta, dar fie. Dacă tu ai considerat că atrage şi că are farmec, atunci nu am ce comenta.
În al doilea rând, m-a cam deranjat titlul capitolului. Dacă scrii în română, cu diacritice, cu titlul povestirii tot în româna, de ce capitolul are numele în engleză? Nu înteleg, adică da, unele chestii sună mai bine în altă limbă - şi cel mai des, în engleză - decât în română, dar totuşi, puteai să dai un titlu în română capitolului care s-ar fi potrivit mult mai bine decât acel „show time”. Mno, am înteles legatura, fiindcă tipa a zis la sfârşit că e show time, dar...mă rog. :]
Continutul: Uhmm...sincer, ai un scris frumos şi uşor, citesc repede ce "aşterni tu pe coală". Adică oarecum atragator şi poate cu mai multă muncă, vei scrie mult mai bine.
Ai descris sentimentele fetei, nu mult, dar totuşi ai facut asta. Şi fizicul ei, de altfel. Şi din ce ai scris tu, am înteles că această Camellie era genul pe puştoaică ambitioasă, putin puternică şi o tânară violonistă. Ok, până acum e totul bine.
Totuşi, dialogul a fost putin cam tras de par, uşor sec şi nu a parut deloc natural sau ceva, de parcă bietele personaje n-aveau idee ce să zică or smth. Oh, well....cred că ai mai fi putut descrie cum a decurs concertul şi chestii, dar asta până la urmă ţine doar de tine şi de ideea pe care o aveai în minte. Nu sunt sigură dacă acest dirijor va mai lua parte la poveste, dar mie una mi se pare un personaj aşa de baanaal, putea să zică mai multe şi idk, să se comporte altfel cu tipa noastră. Nu că nu s-a comportat ok cu ea, dar totuşi. XD
Fie, ficul are potential! Sper că nu te-ai suparat pe mine or smth like that...
Spor la scris şi te rog, anunţă-mă când vi cu next-ul! >:d<
[Imagine: tumblr_lvu3z0OC361qkx1cbo1_500_large.gif]
The Mad Hatter: Have I gone mad?Alice: I'm afraid so. You're entirely bonkers. But I'll tell you a secret. All the best people are.

Răspunsuri în acest subiect
Traind pentru muzică - de Saravis - 27-12-2011, 02:21 PM
RE: Trăind pentru muzică - de Mad Hatter - 27-12-2011, 03:10 PM
RE: Trăind pentru muzică - de Daria - 27-12-2011, 05:04 PM
RE: Trăind pentru muzică - de Rain - 27-12-2011, 09:48 PM
RE: Trăind pentru muzică - de hiimera - 27-12-2011, 11:02 PM
RE: Trăind pentru muzică - de Saravis - 10-01-2012, 02:42 PM
RE: Trăind pentru muzică - de DiZ - 10-01-2012, 03:04 PM
RE: Trăind pentru muzică - de hiimera - 10-01-2012, 07:53 PM
RE: Trăind pentru muzică - de Saravis - 10-02-2012, 11:42 PM
RE: Trăind pentru muzică - de hiimera - 11-02-2012, 12:23 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Obscurul vietii, traind in umbra. crazy little red 20 11.998 21-01-2012, 10:22 PM
Ultimul răspuns: Abbeh.
  Traind printre umbre A'Svear 19 11.634 05-02-2010, 08:38 PM
Ultimul răspuns: Verrine

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)