01-07-2011, 02:45 PM
Aww, e primul fic yuri pe care îl citesc, sincer, dar mi-a plăcut nespus. Ai avut cam multe greşeli tastare/ortografie şi ai o mică problemuţă cu virgulele, dar se rezolvă repede, cu puţină atenţie. Mi-a plăcut că ai scris atât de mult, eu de obicei nu am răbdare să scriu atât :]] Ce m-a deranjat cel mai tare a fost fontul, observ că ţie îţi place, dar e extrem de obositor pentru ochi. Fontul site-ului - Verdana - e extraordinar de plăcut şi de aerisit, îl poţi lasă aşa. Estetica ar fii fost mai bună dacă fontul era altul, altfel nu m-a deranjat. Descriere ai avut, dar ai putea să descrii mai mult ce simte şi sper din tot sufletul că Emm n-o să fie o curvă nenorocită - adică să înceapă să-i placă ce face -. Îmi place mult şi poza Emmei, chiar arată ok. Jack ăsta pare un nenorocit simpatic - yeah, sunt sadică/ciudată :]] -, dar îmi pare rău că nu i-am putut vedea fotografia (nicio problemă, ţi-o voi cere pe mess). Despre Frişcă nu mi-am putut forma încă o părere, în afara faptului că arată bine şi nu i-am putut vedea nici fotografia, însă din descrierea ta mi-am putut forma o mică imagine în minte. Cum am spus, chiar mi-a plăcut, sper să vii repede cu următorul capitol şii să nu te laşi descurajată. Btw, un sfat prietensc : renunţaţi la chestia aceea cu "după 3-5 commuri venim cu nextul" că sunt mulţi care citesc, dar pur şi simplu nu comentază, am păţit-o şi eu şi decât să aveţi comentarii pline de spam, mai bine să nu aveţi. :]]
Cam atât, aştept următorul capitol. Baftă în continuare amândurora ! >:D<
Cam atât, aştept următorul capitol. Baftă în continuare amândurora ! >:D<