Răspunsuri: 330
Subiecte: 10
Data înregistrării: Nov 2008
Reputație:
146
Zupi: 4.087 z
Chiar ca iti vin multe idei :)) Ma intreb ce oi mai avea de gand sa faci.Sunt foarte curioasa, sti nu? :))
Capitolul acesta a fost plin de sentimente, ai descris f bine ce simte fiecare, insa am impresia ca se va schimba ceva..ceva in bine cred, dar astept sa aflu mai multe de la sursa, asa ca nu-mi mai dau cu parerea :))
Sincer nu stiu ce sa mai zic..nu am mai lasat commuri in ultima perioada si nici nu o sa mai las pana dupa teze.Dar fac o exceptie acum..insa daca voi mai lipsi pe la unele capitole, sa sti de ce :)
bye :bye:
Legile lui Murphy:
Daca ceva functioneaza, nu-i bine sa-l repari.
*
Sexul este unul din cele 9 motive ale reincarnarii. Celelate 8 nu sunt importante.
*
Tot ce e bun: ori e imoral, ori este ilegal, ori ingrasa.
*My anime list*
Răspunsuri: 94
Subiecte: 1
Data înregistrării: Apr 2009
Reputație:
18
Zupi: 285 z
ganduri...ganduri si iar ganduri
interesant capitolul...mi-a placut sa aflu ce gandeau fiecare...dar nu ii mumos ca rein a plecat asa...putea sa ii mai dea un pumn ceva...epp lasa ca Ryu sufera oricum
deci greselute de tastarea am observat cam doua...dar nu le mai spun deoarce erau neinsemnate.
poi spor la scris ca de abia astept sa vad ce se mai intampla^_^
app si Jame si Tanaka cand apar si ei...no cred k mi s-a facut dor de ei...sper sa apara si ei cat mai curand
Răspunsuri: 195
Subiecte: 0
Data înregistrării: Mar 2009
Reputație:
161
Zupi: 950 z
In cele din urma iata-ma si pe mine^_^Fain capitolu mi-a placut(defapt mie imi place cam tot ce scri tu)Asa acum despre capitol:
In sfarsit il bantuie si pe Ryu vinovatia:smart:
Io in locu lui Rein i-as zice "Bah fii atent uit ce ai facut daca te cari din viata mea"Dar putin probabil ca se va intampla asa.Deja m-am saturat de Ryu asta.Cine se crede?Daca stia ca va regreta de ce a mai facut-o?Nu si-a mai putut stapani hormonii?Daca il mai face pe Rein al meu sa sufere il omor:die:
Astept sa vina odata Tanaka si James sa-si ia Ryu putina bataie de la Tanaka.
Atat am avut de comentat(as avea mai mult da nu ma apuc sa injur).Sa pui repede continuarea:pls:
.Kiss si mult noroc in continuare.Ja-ne:bye:
Răspunsuri: 317
Subiecte: 5
Reputație:
157
Zupi: 2.760 z
Primul meu post la 15 ani:X...am crescut mah fatha:))...a si inca cv...primul capitol de fic citit la 15 ani:))...hai k nu te mai stresez cu asta
Deci capitolul a fost dragut desi nu sunt in dispozitia necesara pentru a-l aprecia cum se cuvine...cred ca sunt mult prea fericita:)):-"
Ma bucur ca Rein ii mai da o sansa lui Ryu in ciuda celor petrecute...adica daca tot se iubesc ce mai conteaza o partida de sex fortat?:))
Descrierea e frumoasa(si nu zic doar pentru ca asa trebuie ci pentru ca chiar imi place :3:) si nu ai multe greseli de tastare..da, le-am vazut (pe cateva:-")..nu-s chiar asa de aeriana:))
"Niciunda dar”- ce cauta "da"-ul ala acolo?:))
s-a intamplat- eh o mica consoana lipsa:-"
m-a aflectat- saracu', il aflectase:))..deci fara "fl"
Cam atat am avut sa-ti spun..sper ca am zis si yo ceva bine pe aici si ca nu am dat un comm cazut din cer:))
ja ne:*
* Just...Stay Bizarre *
[center] [/center]
Răspunsuri: 397
Subiecte: 12
Data înregistrării: Jan 2009
Reputație:
324
Zupi: 505 z
In sfarsit ajung si eu pe la ficul asta nu?:)) hmm a trecut ceva vreme:d
nolazy : pai..sa stii k imi vin multe ideii, dar multe nu gluma , multumesc ca ai citit si comentat, sper sa te "vad" in curand, dar nu prea cred:( hmm poate peste o saptamana cand mai dai si u pe mess:)) te pwp:)
VeNoM.AdDiCt3d : da ai dreptate, multe ganduri...ma cam doare capul si pe mine:)), hmm cu bataia Rein nu rezolva nimic, ce conta dak il baga in spital? nu indrepta nimic:))...Tanaka si James vor aparea si ei...dar nu in acest capitol, decat olecutzica:D:)) dar ma voi ocupa si de ei, promit
Mousy : hmm il bantuie vinovatia pe Ryuuki ? :)) ma faci sa rad, dar am sa rad numai eu singura, am sa va spun si voua poanta mai tarziu....:D pe el poate il bantuie doar...am sa tac:))) Tana-chan nu va venit asa curand, doar prin trecere in ultimele 2 randuri ale capitolului=))) A..si capitolul dupa cum vezi nu a venit asa curand=))))pwps:)
myuu: ma simt onorata ca e primul tau post la 15 ani :)) Da sa stii k ii da o sansa, cred( nu sunt sigura:)) )se iubesc? fain:)) ms de coment:* si sper sa ne mai vedem pe mess cat de curand:) si distractie in vacanta:* kissu
Acest capitol...nu e asa cum ma asteptam eu( are cam mult dialog ceea ce pe mn ma scoate din sarite) si am grabit actiunea un piculetz k dak nu o faceam nu termin ficul nici la 18 ani:)))
Si titlul capitolului nu se refera neaparat la o lacrima:)))Imi cer scuze azi sunt cam distrata( poate fiindca am stat ieri la festival pana la 3 dimineatza si nu mai era nimeni pe acolo=))) )
Capitolul 9: O lacrima stearsa
Cand te impiedici si cazi jos, trebuie sa te ridici , sa mergi inainte si sa incerci sa te feresti de restul obstacolelor.
Dragostea e oarba, iar atunci cand ea te prinde in nenumaratele ei brate si in farmecele ei, te face sa vezi numai ce vrea ea, astfel incat sa simti numai placerea de a vedea partea perfecta a lucrurile, acoperind-o pe cea imperfecta. Astfel tu nu observi nimic gresit si ai impresia ca totul e bine si frumos. Incearca sa dai valul la o parte si sa te mai uiti odata in jurul tau si observa lucrurile asa cum sunt, nu asa cum ai vrea sa fie.
Decise, in sfarsit, sa faca o schimbare drastica. Nu numai cu el insusi, ci si cu cei din jur. Mult timp se ferise de lume, nevrand sa isi faca prieteni si sa sufere din cauza lor, cum face acum. Dar, in acest moment stia ce si unde gresise. Nu era rau sa iti faci prieteni, sau sa ai persoane dragi in jurul tau cu care sa te intelegi, dar trebuie sa sti sa nu pui sentimente puternice in tot ce faci si zici. Era adevarat ca nu voia ca legatura dintre el si Ryuuki sa fie rupt definitiv. Poate prietenia lor nu urma sa fie la fel de puternica, ca inaintea incidentului petrecut intre ei doi, dar asta nu insemna ca nu pot reinflori prietenia dintre ei doi. Poate avea si el vina sa in acel incident. Ce mult ar fi vrut sa poata uita. Razele soarelui se revarsau asupra pamantului, oferindu-le locuiitorilor sai sansa de a se bucura de caldura. Se plimba prin parcul ce il zarise ceva timp inainte, era foarte cald afara asa ca se asezase pe o banca la umbra unui copac. Isi inchise ochii pentru a se relaxa. Din cauza celor intamplate capul il durea ingrozitor si se simtea ametit. Isi deschise ochii, cand in fata lui statea un catel uitandu-se la el.
- Si tu ce mai vrei ? spuse Rein cu un glas rece. De ce te uiti asa la mine ?
Catelul se uita fix la el , nevrand sa il scape din ochii. Ca si cum Rein era hrana sa delicioasa care urma sa fie mancata, dar momentan se bucura de prezenta ei si de mirosul acesteia. Rein era deranjat din cauza privirilor insistente ale cainelui. Insa observa ca animalul era ingrijit si era chiar foarte frumos . Avea blana de culoare ceocolatie si era foarte deasa si curata. Avea o lesa la gat , pe care era imprimat numele ei : Tessa.
- Deci esti o catea, ajunse Rein la o concluzie. Esti chiar frumusica. Si o mangaie pe cap. Se ridica dupa banca vrand sa plece, dar in urma lui cateaua il urmarea. Un zambet ii aparu pe fata. Dar imediat ii pierise. Vedea cum pamantul vine din ce in ce mai repede spre el. Intr-o fractiune de secunda, cazuse jos, inconstient.
Tessa latra la el si il lingea pe fata vrand sa il trezeasca. Dar el se parea ca nu o sa se scuale in curand.
- Mai..mai ….ce ai gasit tu aici, Tessa ? Hhm ? Frumoasa descoperire. Oare este baut?se gandea barbatul. Insa nu miroase a alcool…..si in plus e prea tanar pentru a se imbata. Off….si acum ce fac, hmm ? Nu avea inima asa rece incat sa il lase acolo, dar nu il incanta ideea de a il duce acasa la el , iar spitalul era foarte departe de parc. Cateaua se uita la stapanul sau parca implorandu-l din priviri sa il ajute pe baiat. Urasc sa duc necunoscuti acasa, ii spuse el catelei. E numai vina ta ! o acuzase pe Tessa. Il ridicase pe baiat de jos si observase ca arde ingrozitor de tare.
*
**
Valurile intunecate ale noptii se raspandeau pe infinitul cer, cucerindu-l. Luna si stelele erau acoperite de intuneric, iar atmosfera calda era invaluita intr-una rece. Vantul era pregatit parca pentru un razboi . Era gata sa izbucneasca intr-o furtuna imesa, iar lacrimile norilor , ce de curand isi facusera aparitia, se abateau asupra pamantului si deveneau din ce in ce mai reci si mai mari.
Intr-o camera, a unui apartament, intins pe un pat, se afla Rein. Langa el dormea Tessa, ce il veghease de cand era acolo. Barbatul ce il ajutase, se afla langa geam, in aceeasi camera cu ei, fumand o tigara. Cand o terminase si pe cea de-a 5 tigara, se duse sa ii schimbe compresa de pe fruntea tanarului si ii mai aduse inca o patura, fiindca avea frisoane.
‘Acum salvez oameni dupa strada, asta mi-a trebuit. Dar nu puteam sa il las acolo, nu puteam, M-as fi simtit mizerabil daca nu il ajutam. Off….Nu stiu ce sa ma fac cu tine . Sper sa iti revi curand.’ Ii atinse obrazul cald al baiatului cu mana. Gandurile barbatului i-au fost oprite de bataile de la usa de la intrare. Se duse sa deschida. Insa cand observase cine era , ar fi preferat sa nu deschida.
- Ce vrei ? spuse barbatul rastit, fara pic de caldura in vorbele sale. Expresia chipului sau era serioasa.
- Cum ce vreau, am venit la tine. Ce nu ma primesti ? tipa femeia la el.
- Nu, un raspuns simplu primii la intrebarea ei.
Lacrimii inundau ochii tinerei femeii. Incepuse sa tipe si sa ii reproseze fostului ei iubit nenumarate lucruri.
- Cu ce ti-am gresit ? Cu ce? De ce nu ma mai iubesti? Regret si durere se simtea prin glasul ei.
Leon, caci asa era numele barbatului, era furios. Acea femeie din fata lui, era nenorocirea vieti sale. Cat de mult o detesta.
- Tamara pleaca de aici pana nu ma enervez si mai tare. Pleaca ! Sunt ocupat.
- Cu cine esti tu ocupat ? Cumva ma inseli ?
Durerea de cap disparea , insa ii era frig. Pleoapele sale se deschise si observa tavanul alb .
‘Unde sunt ? Ce s-a intamplat cu mine ? Catelul ????’se mira cand o vazuse pe Tessa langa el, dormind. Se ridica in sezut, insa se tranti inapoi cu capul pe perna. ‘ Asa ceva este imposibil . Sigur visez, sau inebunesc.’ Vruse sa inchida ochii, crezand ca viseaza, dar tipetele unei persoane indica faptul ca nu viseaza. Se ridica din nou in sezut. Observase ca era imbracat cu hainele sale, care le purtase in timpul plimbari in parc. Dar cum ajunsese aici ? Usa camerei se deschise si intra o femeie furioasa si suparata.
- Cu el ma inseli ? Crezi ca valoreaza mai mult decat mine, asta crezi ?
In urma ei era un barbat care intra si el in camera si se uita la Rein si ii zambi calduros. Apoi isi indreptase privirea spre Tamara si o apucase de inchietura maini, strans. O fulgera parca din priviri, iar apoi se uita din nou la Rein , insa cu o privire calma.
- In sfarsit te-ai trezit, scuza-ma un moment. Sa mergem Tamara.
- Nu merg nicaieri pana nu imi raspunzi la intrebare. Esti cu el, asa e, nu ? Nu imi vine sa cred. Ce are el si eu nu am ? Explica-mi.
Lui Leon ii venea sa rada, insa ii convenea ca Tamara intelesese totul gresit. Acum in sfarsit spera ca va scapa de ea. Avea de gand sa afirme toate banuielie ei, crezand ca o sa il urasca cand o sa auda tot ce avea el de zi.
Rein privea confuz la cei doi ce se certau. Ar fi vrut sa intervina, sa ii explice femeiei ce plangea ca el nu are nimic de-a face cu acel barbat, ca e prima data in viata lui cand il vede si nu stia cum ajunsese acolo, in acea camera, insa nu stia daca va face bine. Asa ca prefera sa taca. Era mirat cum de femeia nu era socata ca s-ar putea ca acel barbat sa o fi inselat cu un alt barbat. Era….ciudat.
- Da, Tamara. Cu el te-am inselat.Si nu cred ca vrei sa iti spun ce are el si tu nu ai, spuse cu un ton glumet dar rece in acelasi timp. Asa ca acum pleaca si lasa-ne singuri. Raspunse intr-un final Leon la toate intrebarile femei.
- Nu pot sa cred, deci era adevarat. Esti bisexual !
- Eu ti-am spus intotdeauna adevarul, dar tu nu ai vrut sa ma crezi. Ui-te dovada.
Tamara nu a mai spus nimic, doar s-a mai uitat o singura data la Rein si apoi a iesit din camera si din apartament. Intelesese ca dragostea cu forta nu duce nicaieri, iar ea practic l-a fortat pe Leon sa o iubeasca, dar nu a reusit si tot ea a avut de suferit. O durea mult mai tare faptul ca niciodata nu l-a crezut pe Leon cand ii spunea ca lui ii plac si baieti, credea ca minte numai ca sa scape de ea, dar s-a dovedit ca vorbele lui erau adevarate.
Leon inchise usa dupa plecarea Tamarei, apoi se indrepta sprea camera unde se afla « musafirul » sau. Rein se juca in pat cu Tessa, care se trezise si ea din cauza tipetelor Tamarei. Desi habar nu avea unde se afla , nu era panicat, se simtea linistit...doar putin ciudat. Observase ca era noapte, trecut de ora 00:00 . Leon intra linistit in camera si se asezase langa Rein pe cap. Ii atinse fruntea si observa ca nu mai are febra. Degetele lui lungi si subtiri alunecara pe obrazul tanarului, mangaindu-l, apoi pe gat . Isi retrase mana si incepu sa vorbeasc.
- Eu sunt Leon si te afli aici datorita Tessei, catelei mele, spuse cu un glas amuzant.
‘Ma aflu aici din cauza unei catele ? ‘
- Dar…cum am ajuns aici ? ‘E imposibil sa ma fi adus cateaua. O, Domne, inebunesc !’
- Eu te-am adus, erai in parc si ai lesinat, doar nu puteam sa te las acolo.
' Ma bucur ca nu m-a luat vreun dement, asta imi trebuia sa ma aflu acum sechestrat si cine stie in ce ipostaze. Off..Doamne, ajuta-ma!'
- Hm…Multumesc. ‘Acum sunt cules dupa aleile parcurilor , superb, este senzational. Ce pot sa spun ? Ca ma bucur enorm ? FIr-ar sa fie. ‘
- Maine vei putea pleaca, ar fi bine sa ii suni pe ai tai sa le spui ca esti teafar, cred ca isi fac griji pentru tine.
- Da…cred ca da. Dar le voi explica cand voi ajunge acasa… Eu sunt Rein.
- Frumos nume...
- Multumesc, dar cine era acea femeie. Si de ce i-ai spus ca o inseli cu mine ? E cam ciudat sa susti o asemenea aberatie.
Leon se gandi pentru un moment ce ar putea sa ii raspunda, sa ii spuna adevarul ? Asta includea sa ii spuna si faptul ca el e bisexual si probabil tanarul s-ar fi speriat. Dar altceva in minte nu ii venea sa ii zica.
- Pai…ei bine, i-am spus asta numai sa ma lase in pace. Nu i sa parut chiar asa ciudat ca a gasit un baiat la mine in casa, fiindca ei bine…sunt bisexual si asta explica tot. Dar stai linistit nu am degand sa ma dau la tine, sau sa iti fac ceva.
Rein inceuse sa rada. A cazut din lac in put. Deci nu era singurul care are gusturi ciudate. Incepuse sa discute cu Leo despre cum a ajuns el in parc, de ce a lesinat si de ce era singur. Ii explicase ca el locuieste in Tokio si ca venise aici la invitatia unui prieten. Si apoi ii explicase cam tot ce se petrecuse. Era ciudat cum avea incredere in acel barbat. Dar era foarte placut sa discute cu el. Se simtea mai liber cand terminase de povestit totul. Apoi incepuse si Leo sa ii spuna ceva despre viata sa. El era psiholog, si poate de aceea Rein se simtea mai bine in preajma sa. Ii spuse ca locuieste singur, ca are 21 de ani, ii mai spuse despre relatia sa cu Tamara, de ce nu o suporta si de ce voia sa scape de ea. Si multe alte lucruri neimportante si importante.
- Crede-ma nu ai de unde sa stii ca esti indragostit de prietenul tau, m-ai surprins cand mi-ai spus ca esti indragostit de un baiat. Din cate am inteles de la tine nu cunosti multe persoane si nu prea esti sociabil. Poate iti este drag , ca el e singurul care s-a apropiat de tine si a incercat sa te cunoasca. Dar cine stie…poate ca a facut asta din mai multe motive, nu numai sa fie prieten cu tine, gandeste-te. Acum depinde…numai tu iti poti raspunde la anumite intrebari.
- Cred ca ai dreptate. Multumesc inca odata ca m-ai ajutat si nu mai lasat in parc acolo, inconstient.
- Cu placere.
Au discutat toata noapte. Iar dimineata isi facu aparitia imediat. Rein observa ca in acea camera de obicei dormea Leon, deoarece hainele sale se aflau acolo si multe alte lucuri personale ale lui. Desi imi placuse discutia care o avuse cu el, se simtea putin cam ciudat. Nu voia sa aiba incredere asa multa in el, dar deja ii spusese destul de multe. In schimb pe Leon nu il deranja cu nimic faptul ca vorbise cu tanarul baiat despre lucruri sale si la randul sau baiatul ii povestise cate ceva despre el. Parea un tanar dificil, dar frumos. Nu putea nega ca Rein era un baiat cu trasaturi foarte frumoase si o simpla privire asupra lui te facea sa ai cele mai ciudate fantezi cu el. Barbatul pregatii micul dejun si il servi pe tanar. Amandoi mancase , iar apoi Leo ii imanase lui Rein un tricou de-al sau fiindca al lui era sifonat . Se plimbase prin parc impreuna cu Tessa bineinteles.
- Si acum ce ai de gand sa faci cu pritenul tau ? intrebase Leo.
- Pai….sincer nu sunt sigur. Insa am sa ma prefac ca nu s-a intamplat nimic. SI am sa incerc sa aflu daca incidentul chiar a fost din pura greseala.
- Ce mod ciudat de a iti pierde virginitatea. Rase Leo. Sincer, foarte ciudat. Nici nu erai constient. Nici nu sti daca te-a durut, s-au daca ti-a placut. Dar stii care e cel mai ciudat lucru ?
- Hmm..care ?
- Ca de la bautura ai devenit inconstient. Adica oricat de beat ai fi fost sa nu iti amintesti nimic, totusi ceva e neinregura aici.
- In fine..nu mai vreau sa imi amintesc asta.
Cei doi se mai plimbase ceva vreme, iar apoi se despartisera, nu inainte de a-si lasa numarul unul celuilalt ca sa pastreze legatura. Rein se indrepta spre casa prietenului sau . Nu era foarte departe de parc. Tinea drumul minte. Mergea incep vrand parca sa prelungeasca drumul si sa ajunga cat mai tarziu acolo. Totusi avea dreptate Leo, ceva era neinregula,gandi Rein. Desi incerca sa isi scoata din cap toate acele lucruri , nu putea. Ajunsese intr-un final. Dar se parea ca nu era singurul. Tanaka, James si parintii prietenului sau din copilarie erau acolo. Era o atmosfera ciudata in casa. Tanaka vorbea cu mama lui, iar tatal sau vorbea cu James.
- Intelege mama, ca nu il suport. Si am acceptat sa vin aici numai ca sa ma impac cu tata si sa imi vad prietenul.
- Bine, bine. Dar incearca sa te comporti frumos. Promite-mi !
- Iti promit. REIN, spuse Tanaka foarte tare.
Rein se apropiase de prietenul sau o saluta se pe mama sa apecanu-si capul si se ruga la Dumnezeu ca nu cumva prietenul sau sa afle ce se petrecuse. Il vazuse pe Ryuuki coborand scarile, venind spre cei ce se aflau la parter. Privirea lui se oprise la Rein care ii zambea. Isi salutase unchiul, apoi pe prieteni unchiului sau si pe Tanaka, apoi si pe Rein. Rein il trase de mana facandu-l sa stea langa el si Tanaka. Tanaka se uita ciudat la cei doi prieteni, insa nu zicea nimic. Ry statea intepenit in piciore langa Rein.
- Ce se intampla cu tine ? spuse Rein in soapta.Nu mai fa fata aia de speriat de bombe, ce Dumnezeu. Of…apropo scuze pentru pumnul de ieri dimineata. Sper ca puteam uita micul incident, ok ?
- Ok. Raspunse Ry.
O prietenie se bazeaza pe incredere, iar o prietenie fara incredere nu se numeste astfel. Minciuna, este cel mai aprig dusman al adevarului, iar prieteni trebuie sa aiba incredere unul in altul si sa isi vorbeasca cu adevar. Dar o falsa prietenie, nu este bazata pe un flas adevar ? O minciuna bazata pe alta minciuna, formand o mare inselatorie.
Imi inchipui ca am tine de greseli:)))
"Only I know your pain…
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
— Luka Crosszeria
Reputație:
161
Am imbatranit asteptand continuarea:(
Well, am impresia ca vom mai auzi de acest Leon.Oricum pare de treaba:d Si catelusa aia imi aminteste de cea pe care am avut-o eu.Pe a mea o chema Teressa.
Pei, ma bucur ca Rein nu poarte ura.Desi Ryu ar merita.Nu stiu ce de am impresia ca Ryu nu a intentionat niciodata sa fie prieten cu Rein.Ma gandesc ca a vrut doar sa se culce cu el.Totusi...poate chiar simte ceva pentru Rein:) Nu?Sau...va incerca sa ii fie prieten adevarat(desi nu prea exista asa ceva, stiu din proprie experienta)Sa stii ca am inceput sa il simpatizez pe Tanaka:d E baiat bun si tine mult la Rein.Oare cum va reactiona Tana-chan cand va afla ce i-a facut Ryu lui Rein:-? Cred ca ii trage si el vreo doi pumni:))
Buuun deci tot am vaga impresie ca vom mai auzi de L-E-O-N.Si parca mai era ceva:-? A,da scrisoarea acea pe care a primit-o Rein.Tot ma intreb de la cine poate fii.Sper s ane lamuresti in capitolul urmator:d(care sper ca vine mai repede ca asta)
Greseli ai cateva.Mi pur si simplu lene sa le spun :-p
Cam atat.Astept sa pui nextu(pe bune Ay nu fii rea, pune-l mai repede)Mult noroc in continuare.Ja-ne!:bye:
Răspunsuri: 317
Subiecte: 5
Reputație:
157
Zupi: 2.760 z
Hai sa incep cu greselile ca sa nu le uit...pe una din ele ti-am spus-o pe mes, iar de cele de tastare nu ma leg. Deci...
"Ui-te dovada." -"uite" se scrie fara cratima, cu cratima se scrie "uita-te" si aici "-te" e promune ;))
" Mergea incep vrand parca sa prelungeasca drumul si sa ajunga cat mai tarziu acolo." tu ai inteles ceva? pentru ca eu nu..care cuvant e in plus sau in minus?:))
Acum despre fic...hm mie imi placea tipul ala Leo sau Leon..ca nu stiu cum il chema de fapt pentru ca ai folosit ambele nume..dar nu mai conteaza:-j Speram sa se petreaca ceva intre el si Rein dar se pare ca tu il urmaresti pe Ryuuki si vrei sa fie cu el..sau ma insel eu si totul ia o intorsatura drastica:-" Oricum ar fi abia astept sa vad ce se mai intampla..dar pacat ca o sa citesc abia dupa ce ma intorc..eh asta e..tu sa scri acolo mult sa am ce recupera:*
succes sisu:* ja:bye:
* Just...Stay Bizarre *
[center] [/center]
hmm:X:X...acum am terminat si eu de citit ficul si nu pot spune decat ca e superb>:D<
mie totusi nu mi se pare chiar asa de rau Ryu....deocamdata..bine nu mi a placut ca i a pus ceva in bautura si saracu' Rein nu a mai simtit nimic:-s...poate chiar i ar fi placut..dar..asta este:-j.In orice caz am observat ca lui Ryu ii pare rau:-s:X
Tanaka:X:X imi place de el..chiar vrea sa l protejeze pe Rein si apreciez asta..eu as vrea sa fie ceva intre ei>:):X si sa l faca gelos pe Ryu:>
Rein:x il ador:x frumosu' meu:">:X se vede ca sufera pentru ca totusi a fost mintit si inselat de prietenu' lui si e normal sa se simta intr un fel tradat...poate o sa aiba si el parte de fericire pana la urma..chiar sper asta:x...ca si asa pana acum de fiecare data cand a crezut ca este fericit si protejat a fost dezamagit:-s sper sa se rezolve totul:">:X
abia astept sa vad ce se intampla..te rogg:X pune cat mai repede continuare:*:X
pup si Ja' ne:X:*
Răspunsuri: 397
Subiecte: 12
Data înregistrării: Jan 2009
Reputație:
324
Zupi: 505 z
Buna:D Nu ati asteptat prea mult nu? In fine...am ajuns in sfarsit si eu cu continuarea, a durat ceva nu? Multumesc sisului meu Mar pentru ca m-a ajutat sa corectez , si multumesc sisului meu Mousy ca m-a ajutat sa caut poza unui personaj....
Zambet.cOlOrAt Ma bucur foarte mult ca iti place ficul meu si ma bucur ca iti plac personajele, niciunul din personaje nu sunt chiar asa cum par, nici macar Rein, o sa aibe si el fericire candva...nu promit ca prea curand, dar cine stie nu stiu ce imi trece prin cap ...si scuze ca vin asa tarziu cu continuare....:D kissu si sper sa te mai vad pe aici
myuu sisule deabia ast sa vine agust sa te vad din nou pe mess, ce ma fac eu fara tine?:( Oricum multumesc pt ca mi-ai spus ce greseli am in capitolul trecut si nu cred ca o sa ai mult de recuperat la felul cum scriu eu:)) Si Leo...da nu am mentionat chiar cum il cheama am sa mentionez intr-o ocazie o sa auzim de el mult:D:) kissu si deabia astept sa te revad
Mousy Daca ai imbatranit asteptand continuarea aia, dapai la aceasta :)) Multumesc ca citesti si comentezi si sper sa iti placa in continuare, Intentinonezi poate bine, dar nu totalitate stii ca in creierasul meu zboara fluturi cu mii de idei si nici macar eu nu stiu ce am sa fac:))oricum rein nu e un sfant ca sa nu poata ura, dar ...nu se stii. Si Ryu...cine stie simte? Nu se stie, a zis chiar el ca nu il iubeste intr-un capitol anterior. nu il iubeste dar ii pare rau de ce a facut, eu ma feresc de astfel de persoane si eu am avut parte in viata de o astfel de persoana indecisa as putea spune nici buna dar nici rea.Tanaka cred ca nnu stiu exact cum va reactiona, dar cred ca va fi usurat ca s-a intampla numai atat si nimic mai mult, o sa fie el ingrijorat de altceva mai grav cica..Leon da vom auzi:X off...Tie nu iti scapa nimic nu? Ce ai tu cu scrisoarea aia, las-o acolo:)) Da..scrisoarea e ceva dar o voi spune pe parcurs sau poate nu se va afla cine stie...cine stie? eu...poate:))
Am palavragit destul acum capitolul cel nou.
Capitolul 10: Seductie
„A fi fericit inseamna iubire,asa ca a fi fericit inseamna suferinta, asa ca nefericirea inseamna iubire,sau iubirea inseamna suferinta,sau suferinta din prea multa fericireâ€-Woody Allen
In seara aceea am decis sa ma culc devreme. Unchiul lui Ryuuki deja ma stresa cu privirile lui insistente asupra mea si a lui Tanaka. Din cate am putut observa, cei doi nu se inghit prea bine. James e cam arogant as putea spune, insa nu cred ca aceasta este motivul principal din cauza caruia Tanaka nu il poate suferi. Imi amintesc ca in seara cand hotarasem sa vin aici, eu cu Tana-chan eram in acel club unde se aflau si ei doi, Ryu cu unchiul sau. Tanaka nu il suferea pe James si avea de gand sa planuiasca ceva impotriva lui cu ajutorul meu, insa eu nu l-am lasat sa imi zica nimic si am vrut sa plec. Cate intamplari ciudate am putut tarii si o sa mai traiesc, presupun.
Ce viata pot sa am...firul vietii mele este prea incurcat, dar incetul cu incetul o sa revina la normal, care o fi si normalul? Nu stiu cu exactitate. Imi vine sa plang, insa nu gasesc un motiv pentru care sa imi las lacrimile sa se reverse asupra obrajilor mei. Singurele motive ar fi prea...prea prostesti. Poate ca o fac pe ranitul insa nu stiu cum sa ies din acest labirint de sentimente. Ma uit la tavanul alb din camera , parca ar fi un televizor care imi arata fiecare lucru in parte, fiecare sentiment simtit, fiecare amintire cu Ryuuki, fiecare suparare. Imi amintesc de ziua in care l-am cunoscut. Diriga la pus in banca cu mine, tocmai cu mine. Imi mai amintesc de zilele din copilarie cand ma suparam pe Tanaka. Cand el fugea cu dulciurile si eu incercam sa il prind. S-au cand ne bateam cu mancare, cand stateam pana tarziu, sau cand spuneam povesti de groaza si ne speriam unul pe celalat. Imi aduc bine aminte si de comportamentul meu salbatic de la scoala. Nu prea discutam cu colegii...Nici macar nu le stiu numele tuturor.
Venind aici am uitat complet de scoala si saptamana viitoare incep tezele alea stupide. Deabia astept sa vina vacanta. Oricum de cand am venit aici ceva mi se pare ciudat, unde o fi asa zisa sotie a lui James?
Am iesit din camera, eram imbracat intr-o pereche de blugi negrii si sosetele mele albe, tricoul il lasasem pe pat fiind prea cald in casa. Am observat ca in balconul de la etajul unu, unde se afla si camera mea, era o persoana acolo, fumand. M-am indreptat spre usa balconului deschizand-o incet. James era asezat pe un fotoliu privind spre parter, unde se aflau Tanaka si Ryu.
Din cate observasem se aflau implicati intr-o discutie aprinsa si sa spunem ca nu mi-a convenit sa il vad pe Tanaka vorbind tocmai cu Ryu. Adica nu il mai vazusem de atat de mult timp! Nu ar fi fost normal sa vorbeasca cu mine? Ce patetic pot fi!
M-am asezat si eu pe un fotoliu, James observase ca si eu ma uitam la cei doi. Imi zambi si trase adanc din filtrul tigari. Mi-era somn, insa nu puteam dormii.
-Nu poti sa dormi? Ma intreaba James cu un glas vioi. Am dat din cap in semn de nu si am continuat sa ma uit la cei doi. Desi stiam ca era prostesc, ma enerva ca vorbeau. Nu neaparat din partea lui Ryu...dar Tanaka? Nu stiam cum puteam sa fiu atat de....de egoist.
Am incercat sa imi distrag atentia renuntand sa aflu despre ce vorbeau cei doi de la parter. Mi-am indreptat privirea spre James care se tot uita acum la mine. In acest moment nu ma deranjau privirile lui insistente, chiar as putea spune ca imi placeau si nu stiam de ce. Poate ca voiam mai multa atentie decat as fi crezut. Am zambit la acest gand. Aveam de gand sa aflu cum este James in realitate si de ce Tanaka nu il poate suferi.
- Dar viitoarea ta sotie pe unde e?
A stat timp de cateva secunde sa se gandeasca si apoi a inceput sa rada. Ce era asa de amuzant, nu stiu. Sau poate faza cu casatoria sa fi fost doar o minciuna? Nu...nu avea sens. De ce sa minta?
- Pai...Shizuka e la cumparaturi . Scuze ca am inceput sa rad asa deodata, insa deja imi inchipui cum va fi imbracat. Incepuse iar sa rada.
- In fine si cati ani are? Adica din cate stiam eu de la Ryuuki, tu ai 24, nu?
- Eu am 23, ea...29. spuse el zambind.
Mi se parea ciudat, adica el era mai mic decat ea. Si se casatorea atat de tanar, din cate imi povestise mie nepotul sau, James nu era chiar barbatul care sa aiba o relatie stabila si acum se casatoreste.
-Si de ce te casatoresti cu ea atat de tanar?
Imi povestise despre asa zisa lui casatorie, defapt era vorba doar de o fatada. Shizuka era doar o prietena de a lui din copilarie care avea cateva probleme cu actele sale si trebuia sa se casatoreasca ca sa si le rezolve. Ea era mai nebuna din felul ei, imi spusese ca deja si-o imagineaza venind la altar imbracata ca de carnaval. Am zambit. Ma gandeam: oare exista si oameni normali pe acest pamant?
Mi-am indreptat iar privirea spre cei doi de la parter. Radeau si zambeau intruna. James observase schimbarea mea, acum chiar ma enervasem si nu puteam sa ma controlez. James zambi bland si imi puse mana pe umar.
-Stai linistit.....nimic din ce pare nu e adevarat. Mi-a ranjit, apoi a continuat sa vorbeasca. Stii de ce Ryuuki s-a apropiat de tine, nu? Presupun ca nu stii. Si mai presupun ca nu stii nici de ce Tanaka vorbeste cu el acum si de ce el nu ma sufera pe mine. Ei bine, degeaba esti frumos daca esti asa de .....de credul.
- Ce vrei sa spui? Si-a aprins inca o tigara si mi-a oferit si mie una. Nu, nu fumez, l-am refuzat eu.
-Macar incearca, iti spun eu ca o sa te calmeze cand o sa afli.Am acceptat pana la urma. Poate o sa te intrebi de ce iti zic eu toate astea acum, simplu. Pentru ca imi place de tine , poate mai mult decat voiam. Dar stai linistit nu iti fac nimic, imi zambi din nou.
Oare o sa mai intanlesc multe persoane cu asemenea inclinatii sexuale? De ce ma mai plang oare? Si eu sunt unul. Deci...acum ce vrea sa imi mai zica? Presimt ca e de rau , nu, nu mai vreau sa aflu.
-Uite...ca sa vezi ca tot ce am sa iti zic e adevarat hai sa ii chemam si pe ei doi aici sus. Nu le spunem nimic, momentan. O sa ne jucam, un pic. Dar....promite-mi ca nu o sa suferi prea tare, da? Zambetul lui nu imi mai placea, inspira teama . Se ridica dupa fotoliu si se indrepta spre mine. Ma sarutase pe obraz, apoi se indreptase spre pervaz chemandu-i pe cei doi asa-zisi prieteni ai mei.
-Ryuuki, Tanaka,veniti sus, va rog! Am o idee, sa jucam toti patru.
Puse accent pe ultimul cuvant . Acum asteptam sa vina ambi mei prieteni. Eram curios ce avea de gand sa faca James. Si ce era cu vorbele acelea. Sa nu sufar prea tare, ce voia sa spuna? Am aprins in sfarsit tigara de care uitasem. Am tras din ea, nu era o senzatie prea placuta insa si cu ea si fara ea. Cand cei doi au ajuns la etaj , eu vorbeam cu James.
-Si ce ai de gand sa faci? Ce vrei sa imi spui?
-Ai sa vezi. Apropo, ti-a mai zis cineva ca esti incredibil de frumos?
Isi batea joc de mine? Ce era cu acea declaratie si de ce imi placea? Am zambit, mintea mea deja delira prea mult. Incepeam deja sa imi imaginez cum ar fi ca eu sa fiu cu James. Da, eram deja un caz piredut. Ce era cu mine? Nu stiam. Aveam nevoie neaparat de un psiholog si stiam foarte bine unde il pot gasi. Maine, daca nu va fi deja prea tarziu ii voi face o vizita. Plus ca mi-ar face mare placere sa il vad.
M-am uitat din nou la James ce imi zambea foarte frumos. Imi placeau ochii lui negrii in care vedeam imaginea mea. Ochii incadrati de gene dese, lungi si arcuite. Privirea aceea rece si sfidatoare. Oare ce se afla sub acea masca indestructibila, sub acea aparenta ce inseala orice om? Ii observam parul negru cu tente de albastru ce ii cadea pe ochii si il facea sa para o fiinta a infernului. Camasa neagra descheiata la toti nastruri ii evidentia muschii bine facutii, iar blugii abastrii inchisi erau un pic prea stransi insa il faceau mai atractiv. Aceea persoana la care ma uitam nu putea sa fie umana. Mi-am scuturat capul. El zambii . Isi daduse seama ca il analizam. Imi terminasem deja tigara. Ma miram cum de nu m-am inecat si cum am terminat-o asa de repede. Insa nu pot spune ca mi-a displacut . I-am zambit si eu, i-ar atunci se auzi usa de la balcon. Tanaka imbracat cu o pereche de blugi cu multe taieturi si un tricou negru mulat intra in balcon zambind bland. Ma enerva! Ryuuki era langa el, poate prea langa el. De ce nu stau lipitii? Ry era imbracat asemanator lui Tanaka, numai culoarea tricoului era diferita, a lui era alb. Super, negru si alb, ce ironic. Le-am zambit si mi-am intors din nou privirea la James. El se aseza pe fotoliu, apoi cei doi prieteni ai mei s-au asezat pe canapeaua din piele.
Balconul fiind atata de mare semana mai mult cu o camera. Avea fotolii, canapea si o masuta din sticla. M-am uitat spre James si acesta a inceput sa vorbeasca.
-Baieti am zis sa jucam cu toti ceva, macar cat timp mai am si eu si sunt burlac! Incepuse sa rada, stiam ca se preface. Insa ce urmarea?
Tanaka se uita la mine si imi zambi, insa ingrijorarea se putea citii pe expresia fetei sale. Apoi isi indrepta privirea spre Ryuuki, iar aceasta facu la fel. Cei doi zambira, ca doi prieteni foarte buni. Tana-chan observase tigara terminata din scrumiera din fata mea si ii baga o privire ucigatoare lui James, care nici macar nu se stresa sa se uite la el, apoi se uita la mine dezamagit. Isi reveni repde. Apoi spuse:
-Si ce jucam?
James zambi viclean apoi isi baga mana in buzunar, scoase pachetul de tigari si bricheta. Imi aruncase mie pachetul de tigari, iar eu il priveam nestiutor. Ce avea de gand sa faca.
-Te rog sa tii tu astea.
Imi zambi bland. Apoi imi daduse si bricheta. Le bagasem in buzunar. Am incerca sa evit privirile celor doi prieteni ai mei, dar nu prea am reusit. Tanaka a vrut sa spune ceva, insa Ryu il stranse de mana. Ma deranjase gestul sau, iar James vazuse asta. Stia ca nu imi place ceea ce vedeam. S-a apropiat de mine si m-a sarutat din nou pe obraz. Am zambit larg si el mi-a facut cu ochiul. Imi venea sa rad, mai ales cand vazusem fetele celor doi. Mi-am bagat mana in par si le-am zambit din nou. James statea langa mine pe spatarul fotoliului. Trase aer in piep savurand acele clipe si spuse pe un ton glumet.
-Jucam adevar sau provocare! Cine vrea sa inceapa?
Zambetul larg imprimat pe fata ascundea intentia adevarata a lui James. Dar care era aceea? Ce avea de gand cu acest joc? Imi place modul lui de a fi. Parea o persoana puternica, sigur pe sine, hotarat in orice lucru, insa doar parea, nu stiam daca intradevar era asa sau nu.
James:
"Only I know your pain…
Your uncertainty…
Your loneliness…
If only we could be toghether forever.
I’ll say it as many times as you wish.
I will not betray you!"
— Luka Crosszeria
Reputație:
161
O mei, James imi aminteste de Kiro:))
So...dupa cum ti-am spus si pe mess imbatranesc pana pui tu capitolele:)) Esti rea, Ay.
Da, pei chiar incepe sa imi placa de James..Dar oare ce are in capusorul ala a lui frumos?Adevar si provocare?O adevarata oroare pentru mine X_X
Totusi...e un mod interesant de a il face pe Ryu sa spuna adevarul.Imi place.Abia astept sa vad ce ne rezerva capitolul urmator.
Cat despre prietenia asta subita intre Tanaka si Ryu...nu mi se pare inregula.Oare cum de se inteleg ei asa bine?Stii ma gandesc la ceva de genu "Tanaka, eu m-am indragostit de Rein si vreau sa ma ajuti sa il cuceresc"=>Ar fii o replica tare din partea lui Ryu=)) Buuun deci chiar vreau sa stiu cum de s-au imprietenit.
Ce scump si dulce si frumos poate fii Rein!!!Il ador:x Si ma bucur ca James il ajuta...deci el nu fumeaza la varsta lui si fumez io la cei 14 anisori ai mei:))Dragutz
Greseli...da ma rog.Apa de ploaie:-p
Ay, Ay...stii ca iti ador ficul.Sper sa vii repede cu continuarea.Mult noroc la scris.Ja-ne!:bye:
|