04-04-2009, 07:54 PM
Am reusit sa recuperez cele doua capitole necititte si pot sa spun ca au fost foarte interesante. Nici acum nu am inteles de ce trebuia sa mearga cei doi, insa banuiesc ca voi afla curand. Ultima parte din capitolul recent postat m-a pus pe ganduri: ce avea de gand Ryu? Doar nu voia sa-l imbete si apoi sa se culce cu el? Eu nu as avea nimic imporiva ba chiar mi-ar placea sa citesc:)). Oricum ar fi, presimt ca ceva tot se va intampla. Capitolul a fost lung, asa cum imi place si sper sa continui sa le faci la fel si pe celelalte.
Acum trebuie sa vin si cu cateva critici. In primul rand observ ca nu-ti prea plac virgulele, sau ma insel? Am gasit multe replici din care lipseau semnele de punctuatie cum ar fi "Rein, daca nu vrei sa mergi, spune-mi ca nu este nici o problema" , deci ai mai multa grija aici. In rest mi-a placut capitolul, astept nextu' ja :*:-h
Acum trebuie sa vin si cu cateva critici. In primul rand observ ca nu-ti prea plac virgulele, sau ma insel? Am gasit multe replici din care lipseau semnele de punctuatie cum ar fi "Rein, daca nu vrei sa mergi, spune-mi ca nu este nici o problema" , deci ai mai multa grija aici. In rest mi-a placut capitolul, astept nextu' ja :*:-h