Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Sinuciderea

#41
Renuntati la filosofia de balta asupra vietii, speranta si visele! Speranta nu face decat sa alimenteze suferinta, ce-i care fac pasul asta au ajuns oricum in postura in care nu mai au vise/dorinte. Nu inteleg in ce masura sunteti sa ii criticati pe altii, cine sunteti voi sa ii numiti prosti sau lasi, pana la urma nimeni nu stie ce simte alta persoana, deoarece de fapt nimanui nu-i pasa.
"Sinuciderea nu te scapa de probleme, nu e o optiune". Normal ca e o optiune, mereu e o optiune, o optiune care tine de fiecare persoana in parte, o optiune care se ia invidual, o optiune care nu ar trebui sa-i priveasca pe ceilalti.
Nu am de gand sa dezvolt ca nu am cu/pentru cine.

Btw: Topicul asta e de "Dezbaterii" la fel cum multe topicuri de la dezbateri trebuie mutate aici. Penibil.

#42
Sinuciderea, epic. Si eu am incercat-o, dar nu mi-a reusit, dovada sunt vie. Oamenii se confrunta cu multe lucruri negative in viata, iar cand, ei cred, ca au ajuns la capatul firului unica solutie este moartea, total gresit. Nu trebuie sa renuntam la speranta, vise, asipratii, prieteni, familie, chiar daca crezi ca nimeni nu te iubeste, nimeni nu te vrea, mereu este cineva caruia ii pasa de tine si incearca sa te ajute. Eu dasta am renuntat la acest gand cu ,,sinuciderea'', a devenit o porcarie pentru mine sa ma mai gandesc la asta. Avem o viata in fata, fie ea rea sau buna, nu totul e lapte si miere, daca totul ar fi asa, unde ar mai fi amuzamentul? Nu toata viata este roz, mai trebuie si picaturi de negru sau visiniu, nu totul are bine, exista si rau. Sinuciderea nu este calea spre rezolvarea chestiilor grele si speranta, spera si vei avea.
Oamenii care isi pierd speranta sunt....nu stiu cum sa zic, transparenti, nu au pic de viata in ei. Traieste viata si nu o pierde, alta nu vei mai avea! 3
[Imagine: animeloves.jpg]
Odododododo ;x
Lumea asta te distruge,Te induce în eroare, Fură tot şi apoi fuge,Te răneşte şi te doare! x333
Gânduri Nespuse, Neştiute şi Inexplicabile

#43
(07-09-2011, 07:18 PM)ℳiɳzƴ A scris: blablâbla
Oamenii care isi pierd speranta sunt....nu stiu cum sa zic, transparenti, nu au pic de viata in ei. Traieste viata si nu o pierde, alta nu vei mai avea! 3
Şi dacă, contrar credinţelor populare, ajungi în punctul în care singura opţiune e moartea?
Şi nu, nu vorbesc despre copiii care hotărăsc să-şi dea duhul pentru că au picat un examen şi le e frică de reactia părinţilor/au fost părăsiţi de prieten/ă.
Gândiţi înainte de a-i judeca pe alţii 10
[Imagine: p4KKzIN.png]
You could be the best of me when I'm the worst for you.
golden tragedy


#44
EU pun sinuciderea pe seama religiei,eu fiind o persoana credincioasa and stuff....dar ar trebui sa va ganditi logic! VA sinucideti oke?Good! de ce? ca nu ati luat bacu??pai mai aveti timp si daca faceti asta ce rezolvati?nimica,mortalitatea creste si atat...oricum cineva mi-a spus o data ca prin moarte incerci sa-ti fentezi problemele si atat....dar de fapt va luati asupra voastra mai multe probleme decat puteti duce...asa ca alegeti streangul,blocul,pastilele sau problemele pe care le veti rezolva cu brio?
[Imagine: wqymg0.jpg]

#45
Laso ca nu mai suntem "cul" "daka" ne "s1nucid3m"...Corect??hmm...poi stai sa vedem..de ce sa mai traiesti daca nu ai nici un viitor fara casa si vero santa de angajare??De ce sa mai traiesti cand ai o boala cand oricum sti ca te va macina??De ce sa traiesti cand sti ce esti dependent de heroina sau alte droguri grave??De ce sa traiesti cand sti ca iti vei pierde viata in puscarie??
Prosti sunt cei care se sinucit de la un/o iubit/a sau o note la scoala...
Speranta nu are ce cauta in topicul asta...Pacat ca se zice doar ce se aude...
Elda Taluta
Sarks Sark
Ark Alks

#46
deeaH2elen, depinde de religie/cult cand vorbim de sinucidere, unii condamna acest lucru si-l clasifica drept pacat(crestinism, iudaism etc) in timp ce altii o vad ca pe un modalitate onorabili de a muri (kamikaze, samurai, teroristi bla bla). Sinuciderea ca forma de protest, sinuciderea ca tribut adus unui zeu, sinuciderea ca cerinta pacientilor bolnavi in stadiu terminal care sufera de dureri enorme si sunt rugati sa fie lasati sa moara, la care cred ca se referea si Ryuzakii. Sunt multe alte situatii insa cred ca intial topicul era despre sinucidere in urma alegerilor personale cauzate de depresie.

Nu inteleg de ce o luati ca pe ceva tragic sau 'emo', asta-i un cliseu. De cand lumea si pamantul se spune ca intrebarea primordiala, cea mai importanta este daca sa ne sinucidem sau nu, sa traim sau nu -Camus, Cioran, Shakespearer cu "A fi sau a nu fi? " etc- De aici putea usor ajunge la care-i scopul vietii si am afla cu usurinta ca nu este niciunul.
Ceea ce doresc sa accentuez este ca nu trebuie condamnata sau criticata de persoanele care isi formeaza opiniile din ce aud si au aroganta nesimtita sa ii numeasca pe altii prosti sau lasi.
Remembre: Prejudecatile reprezinta ratiunea prostilor 3

#47
Mda...şi eu m-am gândit de multe ori la asta - să mă sinucid -, dar mi-am dat seama că este o idee sau un gând prost! Unde e mai bine ca aici? Nu mereu viaţa e roz, sau ceva de genu'. Dacă vrei o viaţă roz trebuie să şti cum s-o trăieşti.
Chiar mă întreb de ce mulţi se gândesc că dacă se sinucid gata, totul o să fie bine, o să înceapă de la zero... Eu una nu cred asta. Nu facem decât un mare păcat. Măcar dacă ai avea un motiv BINE întemeiat pentru a te sinucide, aş mai înţelege, dar nu chestii banale ca fazele cu iubiţii sau iubitele. Alea sunt porcării! De parcă persoana de care te-ai despărţii ar fi singura rămasă pe Pământ. Să fim serioşi!
Care-i faza cu emo? Numai ei au dreptul la aşa ceva? Dacă un om se sinucide, gata e emo. Să fim serioşi! Nici chiar aşa, nu putem discrimina în felul ăsta.
Crazy-monkey-emoticon-192
[Imagine: musical_anime_girl_render_by_originalbos...d0bf7b.jpg]
[Imagine: Korn_Jonathan_Davis_Signature_by_TempaGF...3041e6.jpg]

#48
Terminati cu discutiile cretine despre copii de 12 ani care se sinucid ca au calcat in guma de pe trotuar, it's quite lame, discutia se poate duce la alt nivel. :/

#49
(10-09-2011, 04:10 PM)North A scris: Terminati cu discutiile cretine despre copii de 12 ani care se sinucid ca au calcat in guma de pe trotuar, it's quite lame, discutia se poate duce la alt nivel. :/

Oh please bring us to a new level of awesomness our mighty queen.
Oh, beauty is a beguiling call to death and i'm addicted to the sweet pitch of its siren.That that starts sweet ends bitter, and that which starts bitter ends sweet.That is why you and i love the drugs... now please, pass me a light.

#50
Ia-ti un job tristule.

[Imagine: carpediem.jpg]




Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)