03-09-2011, 10:04 AM
Gata, am citit, sunt prima, nu mă stresez. : ))
a carei culoare galben dadea lumnozitate si prospetime - aici nu sună bine treaba asta cu " a cărei culoare galben ". Puteai scrie " a cărei culoare de galben " sau " a cărei culoare galbenă " sau ceva de genul ăsta.
Meh, ca idee chiar îmi surâde, mă face curioasă, mi-aş fii dorit să fii fost mai lung, pentru că m-ai lăsat aşa ... cumva în aer - referitor la curiozitatea mea :]] -. Greşeli nu am mai văzut, poate doar una micuţă, dar ştiu că a fost făcută din greşeală. Estetica e bunicică, dar învaţă să pui după fiecare virgulă space, aeriseşte capitolul şi îmbunătăţeşte considerabil estetica.
Meh, ce să-ţi mai spun ? Despre personaje nu mă pot pronunţa încă, e prea devreme, dar am să mai trec pe aici.
Btw, încă un pont: înainte de a posta capitolul, aruncă o privire peste el, iar dacă nu ai timp, poţi să mi-l dai mie şi-o fac eu pentru tine. - şi eu îţi dau ţie deseori să te uiţi * blush * -.
Păi, per total îmi place şi, având în vedere că e primul tău fic, te descurci magnific.
Baftă-n continuare, my babaynoce ! >:D<
Edit: btw, uitasem o,o. La titlu-mi pare că ai pus cam multe puncte de suspensie, ţin să cred că ajungeau doar trei. ;;) Cam atât. (: