Cap.9 Naruto , te simti bine ?
Prima ora era Istorie . Daca la prima ora Sakurei i se parea ca nu e o zi speciala si nici un coleg nu s-a schimbat . Dar se insela amrnic . In fine , prima ora a trecut si nici nu s-a sunat bine de pauza ca orele au inceput . Acum avea � Limba si literatura romana � . Profesoara lor , Karenbanana , era o fire linistita , calama , inzestrata de Dumnezeu cu o voce de inger . Avea parul rosu , fata alba ca spuma laptelui , pielea catifelata si era imbracata cu o fusta neagra , putin mai lunga de genunchi , o camasa alba , putin ruj roze , iar in final era facuta putin pe la ochii cu lila .
- Buna ziua , elevi !
- Buna ziua , doamna profesoara !
- Cum ati petrecut vacanta ?
- Foarte bine !
- Ei , ma bucur . Acum sa ne incepem ora . As vrea sa stiu ce ati citit in vacanta .
Numai Sakura , Hinata si . . . ce surpriza , Naruto .
- Naruto ? Mi se pare mie s-au tu tii mana ridicata sus ca sa spui ce ai citit ?
- Nu , doamna nu vi se pare . Pot incepe sa va spun ce am citit ?
- Da , chiar te rog !
- Am citit : � Elevul Dima dintr-a saptea � de Mihail Drumes , � Recreatia Mare � de Mircea Santimbreanu , � La medeleni � de Ionel Teodoreanu , � Ciresarii � de Constantin Chirita , � Fram ursul polar � de Cezar Petrescu , � Toate panzele sus ! � de Radu Tudoran sau � Romanul adolescentului miopit � de Eliade , dar si altele , sunt genul de carti pe care visezi sa le citesti in acea stare de gratie . . .
- Bravo , Uzumaki ! Ai 10 !
� Naruto , te simti bine ? � sopteste Sakura . Se pare ca Naruto nu a auzit-o .
In rest , ora se dasfasura normal . Insa , se pare ca la cat a vorbit Naruto , timpul s-a scurs cu repeziciune .
Clinc � Clinc � Clinc ! se aude clopotelul parca seatuit de putere .
In pauza , Sakura s-a indreptat spre Naruto cu un singur gand . Insa ea observat ca Hinata era pe langa el si nu mai era rosie ca racul cand ii vorbea , ba chiar era foarte deschisa .
Fara sa isi seama Hinata plecase de langa el . Atunci Sakura a inceput sa fuga dupa el deoarece se departa pe acel coridor .
Imediat ce a ajuns , l-a salutat gafaind si l-a intrebat daca se simte bine .
Acesta i-a raspuns numai decat spunandu-i ca i s-a luminat mintea si ii da Sakurei o veste de ultima ora : S-a cuplat cu Hinata .
Restul orelor au decurs normal . Ma rog . . . aproape normal .
Stiu ca e f.f.f.f.f. scurt , insa voi pleca la bunici si acolo voi sta pe afara si vreau sa apuc sa fac sfarsitul .
Poze :
Karenbanana
[posturi unite]
apropo stiu ca domina dialogul dar cu am mai spus : voi pleca la bunici si acolo voi sta pe afara si vreau sa apuc sa fac sfarsitul . Va rog , fiti planzi . . . si comentati ambele capitole . :) :P