Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Blue Amethyst (+18)

#11
O sa trag o concluzie, ca de fiecare data o sa fie proasta, dar eu cred, eu, eu, eu si eu si eu si eu si I si Me si Je si moi si etc.:]] Ca Michael, o sa se indragosteasca de Katsumi sau ma rog o sa fie cu el :| Nu ma omori, mereu trag concluzii pripite ^_^"
Imi e mila de Katsu pare asa dragut si totusi ma mir de unde are puterea sa zambeasca uneori, adica e foarte greu pentru el :(( La mine daca nu zambeste cineva, ma iau de el si daca zambeste tot ma iau de el :|
Revino-ti Stress, nu-ti uita rolul >:P Ah, da, scuza-ma :"> :]] Rolul meu...deci...astept cu nerabdare capitolul urmator ;]
[center][Imagine: BIG+BANG.png][/center]
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]

#12
Hmm... :-? Ok, deci sunt de acord cu .Dudiii. Presimt ceva intre Michael si Katsumi. Si nu numai.. Dorian ala... Sigur are vreo legatura, mai ales ca el detine " firma " sa. * You know... * ;3
Sii, am citit ceva de o petrecere privata, in unele din locurile lui Dorian banuiesc. ^^' Eheh, cine stie ce se va intampla si pe acolo.. :-"
Daar, ofc, las asta in seama scriitoarei, adica tu. * hugs * Uhm... Doamne, cat e ora ! Si totusi, era imposibil sa nu dau eu comm pe la sectiunea YAOI. >:) Doamne, cred ca muream cu constiinta incarcata. :]]
Well, ce-as mai putea spune ? Ai tot succesul din lume ! ^_^

#13
nu am citit decat primele doua capitole pentru ca doar de atat am fost in stare la ora asta dar promit sa editez maine cu o critica asupra tuturor capitolelor.
ce pot sa spun? e a doua oara, ba nu mint este de fapt a patra oara cand citesc yaoi/yuri si nu pot zice ca ma atrage prea tare.
Marimea capitolelor imi lasa un gust amar in gura, sunt c-am prea mici pentru placul meu si nici nu ai destul descriere, iar dialogul... este c-am mult, adica este jumate din capitol dialog si pe alocuri este si sec. Descrie si tu ce fac personajele atunci cand vorbesc ca sa nu mai fie dialogul sec.
Greseli de tastare sau de exprimare nu vad ceea ce este un lucru bun.
Ideea imi place si modul tau de a o pune in cuvinte este atragator si daca ai avea mai multa descriere ar fi mai mult decat perfect.
Atat pe ziua de azi, o sa mai exemplific maine, acum mi-e somn.

#14
Mulţumesc mult pentru comentarii.
Vreau să specific un singur lucru, azi am o dispoziţie bună şi sunt în stare să pun toate punctele pe "i".
Să nu ocolesc subiectul prea mult, deci - nu aş vrea ca persoanele care nu au nici o treabă cu yaoiul să citească ficurile mele nu ştiu din ce cauze anume. Lumea yaoi e prea departe de acea het şi prefer să rămân cu yaoiştii mei, să le zic aşa.
Chiar dacă aţi trecut cu ochii pe aici, nu e numaidecât să lăsaţi comentarii sau să stricaţi raitingul doar din uşoara aparenţă de homofobie. În fine, am vrut să zic - yaoiul e pentru noi, hetul pentru voi.
Revin cu un cont după ce termin problema mea cu recuperatul. ;)

#15
Ahhh...Tu stai bine. Cum ziceai, ai yaoistii tai aici, si te sustin.:x Eu cred cu totul altceva lucrurilor spuse. E ok.
Sunt obosita dar scriu si eu ceva.:p
Revenind la lucruri mai importante. Ficul. Stiu ca am comentat la primul capitol si apoi...Pauza. Dar ma revansez. Promit! :d In ultimele capitole s-au intamplat multe. Si normale si scarboase. Lucrurile nu-s chiar simple in lumea lor din cate observ.
Katsumi e un baiat ok. Imi place mult. Chiar cred ca ar trebui sa scape de toti libidinosii perversi de care are parte din plin.
Astept nextul!
Bye!!!
Hei,tu trebuie sa te supui! Sau o sa sangerezi, tu esti al meu, te-am batut in toate felurile posibile. Si cand vorbesc cu tine, raspunzi sincer sau o sa ti-o iei.
Nu suntem vinovati ca vedem dragostea ca pe o durere. Nu ne e rusine...sa spunem ca dragostea inseamna durere. Sa spunem ca dragostea inseamna durere. Si as face-o din nou!

[Imagine: 6751178.png]
[Imagine: 6786993.png]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Into the deep blue ocean hiimera 5 3.355 01-06-2011, 10:41 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Blue Butterfly Hope:) 2 3.026 23-12-2010, 12:55 PM
Ultimul răspuns: cicudaf
  Blue Water aoixtenshi 2 3.035 20-04-2009, 06:55 PM
Ultimul răspuns: Mabel


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)