Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Recomanda o carte

#41
Castle mi-a deschis apetitul pentru crime si mister. Stiu ca Agatha Christie e cam un geniu in domeniul asta. Am vazut pe elefant [ro] ca sunt niste seturi. Acele seturi reprezinta o serie sau ea nu are serii ci doar multe carti? Este chiar atat de buna?
I'm a professional online casinos player. Mostly i play on the phone. My favorite game is blackjack.
Here is the site with selection of the best Android blackjack games.

#42
Eu am citit doar 10 negri mititei (And then there were none). E buna cartea.
Din cate stiu eu respectivele nu sunt serii, sunt doar seturi -ceea ce o si enerveaza pe maicamea la ele-. Cred ca are niste detectivi recursivi autoarea, dar ca la majoritatea de asa serii, poti citi in ce ordine te taie scafarlia probabil.

Poftim aici oridinea de lectura pentru seria Hercule Poirot daca te intereseaza.
[Imagine: 14wyiz6.jpg]

Pentru intrebari sau orice alte interactiuni cu mine, folositi cu incredere mesajele de profil. Contrar opiniei populare eu nu musc...si chiar daca as musca, am toate vaccinurile facute.

#43
Suflete cenusii, Philippe Claudel
Aceasta carte nu poate fi privita ca fiind doar o lucrare sensibila si intr-adevar frumoasa, in contrast cu subiectul tragic tratat, ci un roman despre regrete, despre remuscari incercate sau ignorate, un roman influent si critic. Va recomand un autor care prin puterea cuvantului scris trece de bariera indiferentei, starnind in cititor convingeri clare si un nou simt al moralitatii. Nu vreau sa povestesc aici pe scurt actiunea cartii, deoarece nu obisnuiesc sa fac asta, diminuand curiozitatea voastra probabil, dar pot mentiona ca actiunea se petrece in timpul primului razboi mondial, iar acest lucru nu e intamplator.
[Imagine: suflete-cenusii.jpg]
This is just an ordinary day
I can see that the darkness will erode
I can see that the sunshine will explode
[Imagine: tumblr_m823yhPgw91rx189ao1_500_large.jpg]

#44
[Imagine: a4pnr7.jpg] Diesel City, Stefan.

Odata cu primirea cartii luna trecuta, a fost o adevarata placere sa o recitesc(mare diferenta intre formatul digitial si o carte reala.)
[Imagine: 1585gsn.jpg]

O recomand cu mare caldura. Nu numai ca este o carte de arta rafinata cu o poveste placuta, dar si un prim exemplu de Diesel Punk done right.

Site-ul artistului: http://dieselcity.fr/

#45
Pentru iubitorii de .. sa zicem SF recomand "Legendele tarii lui Vam " de Vladimir Colin . Este cartea mea preferata, am citit-o de 2 ori pana acum si cred ca nu m-as plictisi daca as face-o de inca 10 ori !
Ca sa va faceti o idee, este vorba despre Vam, un muritor care se lupta cu zeii pentru a-si face dreptate si despre cum Uriasul Panca a creat lumea si, fara sa vrea, a lasat raul sa isi faca aparitia.
Sper sa va placa si voua la fel de mult cum mi-a placut si mie. Lectura placuta ! Shy

#46
"Confessions of a D-List Supervillain" de Jim Bernheimer. Este prima carte din genul superhero pe care am citit-o. Un gen de care nu am mai auzit pana cand Amazon a inceput sa imi recomande carti. Rezumatul a fost relativ interesant si am decis sa o cumpar pentru simplul fapt ca stiu despre autor de cand scria fanficuri (Jbern - "the lie I've lived"). Ce trebuia initial sa fie o lectura de metrou a ajuns o carte citita peste noapte. Poate nu o capodopera, dar personajul principal este interesant si amuzant si actiunea parca te face sa vrei sa intorci pagina.
[Imagine: FinalFantasyIXBahamutvsAlexandregh.jpg]

#47
World War Z

Nu prea ma pricep la descrieri, so i'll just go with this instead :

World War Z: An Oral History of the Zombie War is a 2006 post-apocalyptic horror novel by Max Brooks. Rather than a grand overview or narrative, World War Z is a collection of individual accounts in the form of first-person interviews of soldiers, scientists, politicians, and various individuals that participated in the War.
Brooks plays the role of an agent of the United Nations Postwar Commission, who published the report a decade after the ten-year Zombie War. The United Nations left much of his research out of the official report, choosing to focus on facts and figures from the war rather than the individual stories that form the bulk of Brooks' novel. The interviews chart a decade-long war against zombies from the view point of many different people of various nationalities. The personal accounts also describe the changing religious, geo-political, and environmental aftermath of the Zombie War.
Brooks used World War Z to comment on social issues like government ineptitude and American isolationism, while also examining themes of survivalism and uncertainty.

Mi-a fost greu sa las cartea din mana. Atingand diverse subiecte sociale, religioase, criticand politica americana, si situatia globala, autorul reuseste sa aduca o noua viziune asupra unui subiect devenit deja banal/cliche. Simply amazing.
Innocence proves nothing

[Imagine: itswG.jpg]

#48
Hmm.... recomand tot, dar TOT ce a scris Agatha Cristie. Seriile "Melania si Mirciulica" si "Ciclul Minerva" ale lui Ridica-Ojog Brasoveanu (cea mai buna scriitoare de romane politiste, romanca, zic eu). Seriile lui Asmiov, in special "Eu, Robotul". Obligatoriu Cronicile Wardstone, a lui Josheph Delaney. Pentru literatura Englezeasca...dupa mine, cartile lui Agatha Cristie sunt bine traduse, chiar foarte bine, insa Arthur Conan Doyle...il recomand in engleza, depinde de editura, dar traducerea, e in general excesiv de slaba. Deci, revenind, toate cartile cu Sherlock Holmes.
[Imagine: universul1.jpg]

#49
Prima recomandare ar fi Impreuna de Anna Gavalda. Cartea pur si simplu curge, insa fara sa plictiseasca. Trateaza cititorul cu amabilitate, s-ar putea spune, plasandu-l drept in mijlocul actiunii. Nu e sofisticata, nu-ti ofera citate memorabile, ci mai mult o lectie de viata legata de modul in care 3 oameni total diferiti reusesc sa se completeze.

Ar mai fi, desigur, Unsprezece minute si Diavolul si doamna Prym. Ambele de acelas autor, ambele interesante. Multa lume il considera pe Coelho un scriitor de duzina, eu sunt de parere ca poti gasi multe lectii interesante printre randurile cartilor sale.

Si Amaury, scrisa de Al. Dumas. Poate nu e nu stiu ce mare lucru, nu-s deloc informata in ceea ce o priveste, am luat-o direct de pe raft, fara premeditare sau analiza. E potrivita pentru "fetele lui tati" daca pot spune asa, dar nu numai. Explica frumos relatia tata fiica si de multe ori mi-a adus lacrimi in ochi.


Cam astea sunt recomandarile mele si sper sa va prinda bine. Spor la citit Smile
Fall 7 times. Get up 8 times.

#50
Nu stiu unde sa intreb asta, dar ce carte a lui Terry Pratchett mi-ati recomanda sa citesc? Care este considerata cea mai buna? Mi-am amintit recent de Good Omens si stiu ca mi-a placut mult, iar saptamana trecuta am fost la Carturesti, unde erau destule opere semnate de el, la un pret foarte bun. As dori mai multe opinii. Fiind poate putin off-topic, astept comentarii la profil sau mesaje private. ^^

Ca sa nu fiu total pe langa subiect, recomand:
Jocul ingerului si Umbra vantului de Carlos Ruiz Zafon (ordinea asta, avand o mica legatura intre ele, chiar daca ultima mentionata mi s-a parut mult mai buna, dar nici prima nu este deloc rea). Ambele se incadreaza in genul "mystery", dar consider ca-s mai multe imbinate. In a doua misterul poate fi deslusit foarte usor chiar din primele pagini, doar ca mi se pare atat de bine scrisa, incat merita sa o citesti pe toata.

Jonathan Safran Foer este un scriitor foarte interesant, abordeaza un stil inovator, deci recomand cu caldura Everything Is Illuminated si Extremely Loud and Incredibly Close. Sunt si filme facute, desi destul de bune, nu cuprind nici jumatate din ce se intampla in carte, tocmai din cauza stilului lui Foer de a imbina cel putin doua planuri narative intr-un mod ce nu lasa un regizor sa le redea intr-un film. Cartilor nu li s-au dat nici macar un gen, oriunde am intrat scria doar "novel".
[Imagine: tumblr_mc1u38yB7f1rtr21qo1_500.gif]



Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Ce carte citesti acum? Lia 373 252.882 04-01-2016, 10:56 PM
Ultimul răspuns: TLDR
  Cea mai infricosatoare carte citita Ang. 21 21.980 06-05-2015, 11:01 PM
Ultimul răspuns: TLDR
  Ce carte alegi? Teh 29 19.716 30-08-2013, 12:46 AM
Ultimul răspuns: Teh
  Pentru orice cautatori de carte CyBeR 30 17.266 16-01-2013, 01:49 PM
Ultimul răspuns: Fiction
  Ce carti NU ati recomanda? CyBeR 4 5.296 11-12-2012, 02:47 AM
Ultimul răspuns: Lia


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)