Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Chestionar: Do you like my fic?
Yup, I love it!
76.19%
16 76.19%
Yeah, it's good...
9.52%
2 9.52%
Could be better.
14.29%
3 14.29%
Total 21 vot(uri) 100%
* Opțiunea ta. [Arată Rezultatele]

Pure Love [shounen-ai / yaoi]

hello:D gome ne gome ne [-O< pentru intarziere, dar n-am putut posta mai devreme:D
Bun, deci petru capitolul asta cel putin Avertizare: Excesul de yaoi pe care il contine acest capitol si posibil urmatoarele din viitor pot dauna grav parerii pe care o au unii despre mn:(( :( [-O< asta e numai prima parte, iar urmatoarea vine zilele astea... cel tarziu miercuri sper:D

Capitolul VIII - Un nou membru in familie
Partea I

Trecuse o saptamana si Angel iesi in sfarsit din spital. Nici nu ajunsera bine acasa, ca tanarul se schimba de haine si pleca, luandu-l pe Lover cu el.
-Bun, imi spui si mie unde mergem?! Esti nebun, tocmai ai iesit din spital! Unde crezi ca te duci? Hai inapoi in casa si treci in pat, sa te odihnesti! facu Lover, aproape disperat.
-Hm... Sa trec in pat? Imi convine. Cu tine. Ce am eu nevoie acuma nu e odihna, spuse Angel cu un zambet pervers pe buze, e cu totul altceva... Deci accept sa ma intorc daca o facem acum. Daca nu, am alte planuri!
-D-Dar... Nu la asta ma refeream! Nu vreau sa mai patesti ceva, asa ca ar trebui sa te odihnesti o vreme...
-Atunci inseamna ca o sa ne continuam drumul. Mergem sa vedem cateva case de vanzare, pentru ca am hotarat ca ne mutam, nu? spuse Angel nerabdator. Hai sa mergem!
Vazand ca nu mai are nici o sansa, baiatul renunta sa se mai opuna si facu precum ii spusese iubitul sau.
Undeva la o oarecare distanta de plaja, dar destul de departe de zgomotul orasului, se afla o casa, mai mult o vila uriasa, de vanzare. Cum o vazu, Angel se si indrepta spre ea, tragadu-l pe Lover dupa el ca pe un catelus. Inauntru, un agent de vanzari ii intampina si le prezenta casa. Era cu trei etaje, inclusiv parterul, mobilata in stil modern si stralucind din toate colturile. La parter, un living mare cat jumatate din etaj - pe jos gresie de culoare argintie, la fel precum canapeaua, cele cateva obiecte de mobilier si o masuta fantezie, din sticla. In fata acestor lucruri, fix langa perete, un televizor urias cu plasma. Camera de alaturi era o bucatarie, nu singura din casa. Iar din living se putea urca pe scarile bine lustruite de marmura neagra la etaj. Aici cateva dormitoare, mobilate destul de asemanator, dar in culori diferite si fiecare cu propriul ei farmec. La etajul doi era aproape la fel - totusi casa nu era deloc plictisitoare, ci exact pe dos, te atragea si cu cele mai mici detalii. Baia (din care se afla cate una la fiecare etaj) era dezastruos de mare, plina de lucruri scumpe si de calitate. Aveai acolo cada cu jacuzzi, un dus in care ar fi incaput si trei persoane o data, iar totul stralucea de curatenie, incat aveai nevoie de ochelari de soare din cauza oglinzilor care reflectau lumina. Si intre ataje, in dreptul scarilor, ferestre mari, late de cativa metri si ocupand spatiu de la parter si pana la ultimul etaj, prin care soarele isi rezema razele obosite de orice nimerea in cale.
Lover se uita uimit si se intreba se Dumnezeu cauta ei doi acolo, cand ramase si mai surprins cand il auzi pe Angel spunand:
-Imi place aici. Poate ca ar trebui sa o luam. Ce pret are?
Cand auzi pretul, care era destul de mare, dar nu si pentru o astfel de vila, baiatul incepu sa se simta ametit.
-Angel, cred ca iti bati joc de mine! E prea scump! Si chiar daca ne-am permite-o, ce facem numai noi doi cu tot spatiul asta? Casa asta e uriasa! Chiar n-are nici o logica ce spui!
-In primul rand, cine ti-a spus ca nu ne-o permitem? In al doilea rand, nu-ti fa griji, ca spatiul asta n-o sa ramana nefolosit... Oare de ce crezi ca as alege o casa cu atatea camere? intreba tanarul cu zambetul acela pervers pe buze, facandu-l pe Lover sa-i inteleaga gandurile. Mie imi place. Si eu zic sa o luam. Banuiesc ca nu poti sa spui ca nu-ti place aici, nu?
Raspunsul era evident, asa ca baiatul nu se mai sinchisi sa spuna nimic. Nu avea nici un rost, stia ca nu putea sa-l faca pe iubitul sau sa se razgandeasca, asa ca il lasa sa faca ce vrea. Urmatoarele cuvinte rostite de Angel fura si mai ametitoare pentru Lover, care ii spusese agentului de vanzari ca ei cumpara casa si ca banii vor fi transferati in cont pana a doua zi la prima ora.
-Mamma Mia! Si cum, casa asta e a nostra de-acum? Cred ca o iau razna, spuse Lover inca ametit.
-Mai am o surpriza pentru tine, dar asta vine mai tarziu... Trebuie sa le dau intai adresa la care sa o trimita. N-ar trebui sa dureze mai mult de jumatate de ora.
Angel dadu un telefon si comunica cuiva adresa noii lor locuinte, iar peste putin timp cineva suna la usa.
-E pentru tine, spuse Angel, indemnandu-l pe baiat sa deschida.
La usa era un barbat care venise sa livreze un pachet. Avea o cusca micuta in mana.
-O- O pisica! Vai, ce draguta e, facu Lover, strangand micutul animal in brate si mangaindu-l pe nasuc.
-De fapt, e pisoi, il corecta tanarul. Pisoiul avea blanita aproape toata alba, doar urechiusele, coada si o mica pata pe spate erau negre; era atat de dragut! Si, ce nume vrei sa-i dai?
-Nu stiu... Greu m-as putea hotari! facu Lover, care nu mai putea de bucurie. Pisica asta e ca un ingeras! I-as pune numele Angel, dar...
-Sper ca n-ai de gand sa ma inseli cu altul, cu atat mai putin cu o pisica! zise Angel incepand sa rada. Lover sau se stramba la el si continua:
-Cum sa te insel cu o pisica? Si chiar daca e pisoi, tot n-as putea... Si de-asta nu pot sa-i dau numele nici "Angel", pentru ca e numele tau, si nici "Mitsukai" (inger), pentru ca e pisoi, si nu se prea potriveste... Dar ce zici de "Hiro" ?
-E un nume frumos pentru o pisica, imi place, spuse Angel si zambi fericit.
-E pisoi! spuse Lover si incepu sa rada.

Cei doi se acomodara repede in noua lor locuinta, incat pana seara li se parea ca locuiau acolo de o vesnicie. Singurul lucru cu care nu erau prea obisnuiti si hotarati erau camera si patul, deoarece aveau de unde alege din belsug.
-Ce parere ai, eu zic sa incercam toate paturile, pe rand, cate unul pe noapte, spuse Angel cu obisnuitu-i zambet pervers de care nu te mai saturai.
-In ritmul asta, eu cand mai dorm?! facu Lover, desi nu dezaproba ideea de a folosi incercarea fiecarui pat din casa drept scuza. Cine stie, poate e destul de comfortabil si pe canapea...
-Dar pe canapea n-avem destul loc! Plus ca e din piele, e rece la inceput... Eu zic sa ne limitam la paturi, sunt destule, zise Angel si luandu-l in brate pe baiat, intra intr-o camera,il tranti pe pat si se urca peste el, ca de obicei.
Scapara repejor de haine, de care nu prea aveau nevoie intr-un moment ca asta, si incepura sa-si faca de cap. La cateva minute dupa "marea deschidere", Lover si ridica pe jumatate de pe pat si spuse:
-Stii ce? Mi se pare ca ti-ai cam facut de cap destul timp, cam de fiecare data. E randul meu, adauga baiatul si pe buzele sale se observa un zambet neastamparat, dar nu in sensul normal al cuvantului. Apoi trecu el deasupra, si incepu sa-l sarute pe Angel, "bagandu-si nasul" prin toate cotloanele corpului sau.
-Hmm... Mai ai putin de invatat cum sa seduci pe cineva ca mine, dar e destul bine si asa, spuse tanarul, in timp ce savura din plin fiecare atingere a iubitului sau. Poate ca ar trebui sa mai exersezi putin, continua el, dar Lover lasa joaca la o parte si ii atinse partile intime, cand il musca de lobul urechii si apoi ii smulse un sarut fierbinte de pe buze.
-Ce spuneai? facu baiatul afisand un zambet pervers si continua ceea ce facea.
-Bine, bine, m-am razgandit... N-am de ce sa ma plang. Apoi se ridica putin si-i prinse buzele intr-un sarut cum numai el ii putea da.
In tot acest timp, luna trecea dintr-un capat in celalt pe cerul senin. Stelele pareau lumanari aprinse in camera lor, pentru a da un aer romantic. Cei doi o tinura asa pana aproape de dimineata, cand, obositi, adormira unul in bratele celuilalt.

Pozele cu motanul:
http://img178.imageshack.us/my.php?image=img0017xa1.jpg
http://img360.imageshack.us/my.php?image=img0018jn3.jpg Kawaii ja nai?:X:X
There's only one way to get rid of temptation, and
that's to yield to it. (Lord Henry Wotton) - Picture of Dorian Gray, Oscar Wilde

Blog - October Nights

Răspunsuri în acest subiect
Pure Love [shounen-ai / yaoi] - de October - 31-08-2008, 08:27 PM
RE: Pure Love [shounen-ai ; yaoi] - de October - 01-09-2008, 08:18 PM
RE: Pure Love [shounen-ai ; yaoi] - de October - 03-09-2008, 09:43 PM
RE: Pure Love [shounen-ai ; yaoi] - de October - 07-09-2008, 01:27 PM
RE: Pure Love [shounen-ai ; yaoi] - de ony-chy - 07-09-2008, 04:06 PM
RE: Pure Love [shounen-ai ; yaoi] - de NiyaTai - 08-09-2008, 04:00 PM
RE: Pure Love [shounen-ai ; yaoi] - de October - 11-09-2008, 08:08 PM
RE: Pure Love [shounen-ai ; yaoi] - de October - 14-09-2008, 09:38 PM
RE: Pure Love [shounen-ai ; yaoi] - de October - 21-09-2008, 01:50 PM
RE: Pure Love [shounen-ai ; yaoi] - de October - 22-10-2008, 10:32 PM
RE: Pure Love [shounen-ai ; yaoi] - de ThorthKa - 23-10-2008, 05:33 PM
RE: Pure Love [shounen-ai ; yaoi] - de ...:::LexXutzuo_O_o:::... - 23-10-2008, 11:12 PM
RE: Pure Love [shounen-ai ; yaoi] - de October - 27-12-2008, 12:16 AM
RE: Pure Love [shounen-ai ; yaoi] - de Argenta - 16-01-2009, 11:07 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Pure heart Akane Hime 22 12.684 19-01-2012, 08:52 PM
Ultimul răspuns: MaDy^^
  Hunt for Love [~YAOI~] hiimera 14 10.671 07-09-2011, 11:23 AM
Ultimul răspuns: Denny
  Fatal.Love II [YAOI] hiimera 6 4.675 07-09-2011, 11:22 AM
Ultimul răspuns: Denny
  Learning how to love (yaoi + 18 by Kayla. & Bl forever) Kayla. 22 12.170 07-08-2011, 07:39 PM
Ultimul răspuns: HanniGram
  Brother Love (+18 incest yaoi) ^.^Vampix^.^ 68 39.475 19-07-2011, 01:48 PM
Ultimul răspuns: LoLix
  Love Story SHINee [yaoi] Aerith 8 8.487 02-06-2011, 12:44 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Pure Blood Ellys 6 5.350 07-05-2011, 06:06 PM
Ultimul răspuns: Ellys
  Pure Blood [Mistery, Romance] wonderCaT 25 17.525 20-04-2011, 01:56 PM
Ultimul răspuns: Nixu
  Fatal.Love [Romance,Yaoi,+18] hiimera 28 23.523 28-03-2011, 05:49 PM
Ultimul răspuns: angel cat
  Orange Yaoi Love Luzer 3 3.119 12-03-2011, 11:07 PM