Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Pain and Pleasure [yaoi, +18] DeDal N. & Midnight Mistery

Deci, am ajuns in sfarsit. Daca am intarziat imi cer scuze, daca nu, nu.

Capitolul noua: Supradoza de durere

Nu ştiam ce se va întâmpla mai departe. Nu stiam dacă Aaron mă va ucide şi pe mine. Poate în opinia lui şi eu eram vinovat. Când îmi spuse adevărul, cine era de fapt Saphira, simţisem că viaţa se oprise la acel punct. Cum putea fi asta adevărat? Dar privirea ei spuse totul. Atunci, când era în braţele mele, când îmi implora ajutorul din priviri, atunci mi-am dat seama că el avea dreptate. Şi acum îl aşteptam, vream să îl văd, să îi aud glasul, să fiu sigur că nu era o iluzie.
Aud un zgomot puternic şi parcă simţ mirosul cauciucurilor arse. În secunda următoare aud use trântite şi ştiu că orice gând îmi părăseşte mintea.

Stătea în faţa mea, cu o privire dementă, cu un zâmbet sadic pe chip. Nu îl mai cunoşteam, când se schimbase? Oare faptul că a ucis-o pe Saphira l-a afectat atât de mult? Se apropie de mine şi mă prinde de mijloc cu putere şi îmi şopteşte la ureche:
- ÃŽn seara asta vei fi al meu.
Mirosea puternic a alcool, ceea ce mă făcea să cred că nu mai era prea conştient. Nu ştiam ce avea de gând să facă dar oricum, nu aveam un sentiment prea bun.

Acesta nu mai aşteaptă răspunsul meu şi mă împinge cu putere la pământ, apoi se urcă peste mine. Mă săruta şi smulgea hainele, rupându-le şi arucandu-le cât colo. Simţ cum îşi bagă mână în boxerii mei pe când se scăpa de hainele lui cu cealaltă mână. Îşi mişcă mâna cu repeziciune în sus şi în jos, făcându-mă să gem cu putere. Simţeam cum luam foc şi o secundă mai târziu mă eliberam, respirând sacadat. Acesta mă privi, apoi se ridica. Încercam să îmi încetinesc bătăile inimii dar era degeaba.

Am reuşit să mă ridic în fund şi uimirea m-a lăsat fără grai. În faţa mea stătea Aaron în boxeri, ţinând în mână o pereche de cătuşe, o mască neagră doar pentru ochi şi...un bici subţire şi lung dar pe care îl simţeam deja. Încă şocat încercam să îl întreb ceva dar acesta se aplecă asupra mea, zâmbind la fel de sadic.
- O să ne distrăm atât de bine...

Respiram greu, încercând să mă opresc din tremurat. Eram pe burtă, legat de pat cu acele cătuşe şi cu ochii acoperiţi. Nu aveam idee de ce avea să se întâmple mai departe dar nici nu vroiam să aflu.
- Eşti un băiat rău Ai, trebuie să te pedepsesc.
Prima lovitură mă segată până la ultimul nerv. Mi-am afundat capul în perină, încercând să nu tip. Durerea era mare, prea mare pentru gusturile mele. Simţeam ceva cald prelingându-se pe spatele meu şi îmi dădusem seama că dintr-o lovitură sângeram. A doua nu întârzie să apară. O durere mai puternică mă acoperi şi simţeam cum fără voia mea strângeam în mâini acele cătuşe reci, parcă pentru a scăpa de acea senzaţie. Am auzit cum acesta se apropie de pat mai mult, apoi îşi puse mâinile pe spatele meu.
- Doare? Sau îţi face plăcere?
Trasă linii pe rănile făcute de bici, întinzând sângele pe tot corpul şi mangaindu-mă pe cap, îmi şopti iar.
- Hei, ştiu că îţi place.
Nu mai auzisem nici un zgomot şi în clipă următoare primi o altă lovitură. Nu stiam dacă şi cât mai puteam rezista. Erau doar trei tăieturi dar acea durere era prea mare. Spatele îmi era amorţit şi nu puteam nici să respir fără să simţ un jughi de durere. Apropiindu-se din nou, îşi bagă mâna în părul meu şi trase încet.

Vroiam să mă ridic dar cădeam imediat înapoi pe pat. Stând pe un scaun, Aaron părea amuzat de încercările mele pe când bea dintr-un pahar de whisky. Într-un final am reuşit să cobor şi m-am aşezat în fund, stând aplecat.
- De ce ai făcut asta?
Întrebarea era ciudată. Mă întrebam dacă avea de gând să îmi răspundă dar eram dispus să îl aştept.
- De ce zici...e ciudat cum mereu ai câte ceva de întrebat.
Mi-am ridicat capul, neştiind ce va urma. Poate mai aveam un drept, acela de a pune pune întrebări dar în acel moment, eram scalvul lui. Nu îmi trebuise mult pentru a-mi da seama de acest lucru.
-Mă iubeşti?

Era rândul meu să fiu uimit. Nu mai ştiam ce să răspund. Spatele îmi sângera în continuare, cearceafurile erau roşii până la ultima parte şi capul meu se învârtea odată cu camera. Aaron se apropie, se aşeză în genunchi în faţa mea şi îmi trase boxerii în jos. Trebuia să îi pun o întrebare, trebuia să ştiu ceva înainte să mă pierd.
- Saphira. Åži ea a trecut prin asta?
Acesta îşi ridică ochii, privindu-mă puţin amuzat. Îşi umezii buzele şi în clipa următoare simţi iar acea căldură şi fori de plăcere. Gura lui se plimba pe organul meu, făcându-mă să suspin. I-am prins părul cu putere în mâini şi l-am tras mai aproape. Cu fiecare atingere eram mai aproape de orgasm şi dandu-şi seama de asta, se ridică rapid şi impingandu-mă pe spate, mă penetră.
[Imagine: ak8THBQ.png]

Răspunsuri în acest subiect
RE: Pain and Pleasure [yaoi, +18] DeDal N. & Midnight Mistery - de DeDal N. - 18-02-2011, 12:46 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Unlimited Pleasure Beatrix LaVey 73 49.131 30-07-2012, 01:56 PM
Ultimul răspuns: Marina.
  Midnight Waltz Lucifer 10 9.623 06-01-2012, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Lucifer
  Pain and love Lexx45 8 4.639 08-09-2011, 05:09 PM
Ultimul răspuns: mary97
  Midnight Drama Queen 23 11.269 26-08-2011, 06:34 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Pain and tears Roses.on.fire 10 6.269 04-08-2011, 12:47 PM
Ultimul răspuns: ^Ciresica^
  Pain and tears Roses.on.fire 1 2.126 08-07-2011, 03:18 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Fucking Law [ || yaoi || +18 || ] Contagieuse. & DeDal N. DeDal N. 16 10.924 27-04-2011, 04:43 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Pure Blood [Mistery, Romance] wonderCaT 25 17.347 20-04-2011, 01:56 PM
Ultimul răspuns: Nixu
  No pain, just love ... Vex 27 12.856 30-12-2010, 03:31 PM
Ultimul răspuns: Mariah .
  Cronicile Trecutului - Cuget in clar de luna [+12] [ mistery / sf ] SethMeth 4 3.039 28-07-2009, 08:27 AM
Ultimul răspuns: Vampire`Illusion

Utilizatori care citesc acest subiect:
12 Vizitator(i)