Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

O rază de speranţă

În ochii are -- ochi ( cu un singur „i” aici )
S-a prins un bec. -- S-a aprins... cred că era aici.
*
Hmm, păi pt. că mi-ai spus să trec pe aici , am zis că o să o fac și iată-mă ! : p mda, cam târziu însă până acum nu am î avut timp liber să citesc. Las asta la o parte și trecem la ceea ce ne interesează, povestea.
Ei bine, per ansamblu îmi place. Să vedem, ai început chiar fain și mi-a plăcut ce ai scris acolo, un fel de „ filozofat”, și încă unul intens și plin de sentimente. chiar ai folosit cuvinte potrivite, propoziții bine conturate, realizate frumos ( și prin asta nu vreau să zic sistematic, pentru că nu este un fic de acel gen. mai degrabă unul visător, ce are la bază sentimentele și , de ce nu? poate chiar și gândurile tale ) . Enfin, cum am zis, primul capitol mă atrage. A ajuns să îmi captiveze atenția încă din primul paragraf, și a continuat așa. Recunosc că nu mă așteptam să fie așa, ei bine când am citit despre Paul și toate celelalte, mă așteptam să fie pur și simplu povestea vieții ei, săraca de ea îndrăgostită, oarecum părăsită... rebelă, vai- chipurile! încerca să fie puternică ( știi ce, mă bucur dacă m-am înșelat, așa cum cred că am făcut-o ). Din cauza continuării mi-am dat seama că m-am grăbit să speculez, erau doar frânturi din amintirile sale... Frumos, într-adevăr! Le-ai așezat chiar bine ( aș zice pe hârtie, dar nu prea e cazu` ) .
Personal cred că tu la asta te pricepi, nu la descrieri „materiale” ( dacă le pot zice așa ) și la descrierea sufletească, a sentimentelor. Am observat la un moment dat că detaliai cu ce era ea îmbrăcată și că s-a așezat pe pat, personal partea aia mi s-a părut extraordinar de seacă, goală și ce mai vrei tu. Eh, pe de altă parte atunci când spuneai ceva ce nu avea legătură cu descrierea de acest gen, aproape că mi s-ar fi înmuiat inima, de bucurie că citesc ceva frumos scris. La astea te pricepi, pe bună dreptate! Sau doar așa îmi pare mie, cert este că personal mi se pare o poveste plăcută, cel puțin momentan.
Cum spuneam, îmi place ideea și sunt intrigată de faza de la final; nu, de fapt de faza de la finalul desfășurării amintirilor sale. Cum de a împins-o Paul, or so whatever? interesant că ai băgat acoolo multe semne de întrebare și totodată - o mulțime de mister! asta mi s-a părut „ tare ” pt că vreau să aflu mai multe despre Jenny. Deși , personal, nu prea îmi place numele și vreau să văd cum e cu adevărat personalitatea ei, sunt curioasă ( ce vrei ! ) .
Hmm... altceva, nu mi-a plăcut finalul, ultimele fraze / propoziții în care insinua faptul că a fost salvată, etc. Mă duce cu gândul la multe chestii și totodată, nu știu, am fost decepționată când le-am citit. Nu mă așteptam, probabil, ca ea să se gândească la așa ceva. Dacă ar fi să fie, mi-ar fi plăcut să fie ceva gen surpriză, măcar pt. ea : )) ok, asta ține de gusturi dar mie nu mi-a plăcut ultima parte, așa că n-ai ce să-mi faci. Mi s-a părut seacă, trecută și cam stresantă , totodată îmi dă niște speculații nu prea plăcute, perspecitve pe care nu vreau să le am asupra poveștii.
*
O altă chestie voiam să îți zic, poți să scrii și tu cu fontul normal? Pe mine una mă cam deranjează fontul ăsta, e și ceva mai strâns, micuț, nu știu ( eu nu văd prea bine = )) ) și e stres să măresc pagina când citesc. Așa că, dacă se poate, pliz cu font normal.
În rest, toate cele bune și aștept următorul capitol. Baftă!

chu`

Răspunsuri în acest subiect
O rază de speranţă - de Nya. - 02-05-2010, 08:07 PM
RE: O rază de speranţă - de A'Svear - 02-05-2010, 08:38 PM
RE: O rază de speranţă - de Zăpă - 03-05-2010, 03:44 PM
RE: O rază de speranţă - de Teh - 05-05-2010, 02:12 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  O frântură de speranţă Meal. 20 12.920 26-04-2011, 03:04 PM
Ultimul răspuns: Nya.
  O raza de speranta...si de magie StarRalu 3 3.257 22-03-2009, 08:31 PM
Ultimul răspuns: ~angelino~