30-01-2011, 01:04 PM
Fetelor va multumesc nespus de mult pentru comm, sunteti niste bombonele. :*
Am sa tin cont de tot ce mi-ati spus, nu o sa va dezamagesc.
Am revenit si eu cu nextu, de data aceasta m-am si corectat in timp ce si am scris. Sa fiu sincera nici mie nu-mi place sa am greseli, adica cui ii place ? :))
Oricum sper ca acest capitol sa nu fie nici asa de incetosat, sper sa pricepeti ceva ceva din el. Insa in urmatorul capitol o sa aflati ce se petrece mai amanuntit. :-)
Pai sport la citit si sper sa va placa. ^^
Am sa tin cont de tot ce mi-ati spus, nu o sa va dezamagesc.
Am revenit si eu cu nextu, de data aceasta m-am si corectat in timp ce si am scris. Sa fiu sincera nici mie nu-mi place sa am greseli, adica cui ii place ? :))
Oricum sper ca acest capitol sa nu fie nici asa de incetosat, sper sa pricepeti ceva ceva din el. Insa in urmatorul capitol o sa aflati ce se petrece mai amanuntit. :-)
Pai sport la citit si sper sa va placa. ^^
Capitolul 2
-Surpriza neasteptata-
-Surpriza neasteptata-
- Alo ? raspund eu nedumerita.
- Hinata unde esti ? raspunde o voce cunoscuta .
- Neji, tu esti ?! raspund eu strigand in timp ce strang tare sticla cu apa.
- Oare cine ar putea sa fie ianfara de verisorul tau preferat, Hina, adauga el razand.
- Nu se poate ! Hey nu am lua tu cu Hina cea mica si cea bleaga, sa stii m-am schimbat, strig eu umpic bosumflata in timp ce strang si mai tare sticla si reusesc sa provoc apa din ea sa sara odata cu dopul, speriind umpic lumea de pe strada.
- Acum ce ai mai facut ? intreaba Neji.
- Nimic, nimic nu trebuie sa-ti faci griji in privinta mea, ii raspund eu imediat in timp ce ma ridic de jos.
- Ok, deci te astept in parc. Ne vedem acolo ceau ! isi ia larevedere si inchide telefonul.
Ah, chiar nu ma asteptam ca Neji sa vina din nou in Japonia, credeam ca.. nu mai conta trebuia sa fac cale intoarsa si sa ma indrept din nou spre parc. Deja ma saturasem sa fac acelasi drum, dar o faceam pentru el, inca eram aceiasi Hinata pe care toti o cunosteau: buna, blanda si mereu prietenoasa, mai ales rusinoasa. Nu aveam cum sa ma schimb atat de mult intr-un an intreg nici eu.
Traversez straga si ma uit in jur, nu dadeam de el, erau multe masini, nici macar nu stiam ca are permis de conducere, insa avea deja optsprezece ani. Nu dureaza mult ca deja sunt luata in brate de varul meu, care ma duce la pieptul lui si ma strange tare de tot spunandu-mi cat de dor ia fost lui de mine. Ma saruta bland pe frunte, imi da drumul si incepe sa-mi ciufuleasca parul, lasandu-l sa cada usor pe spatele meu. Ma mai admira inca cateva secunde, iar dupa aceea ma apuca de umar cu mana stanga si ma trage dupa el in parc.
Desigur ca nu inceteaza cu dragalaseniile lui ca de ex. :sa ma ia in brate sau sa imi puna cate o porecla enervanta, sa-mi spuna cat de mult ma iubeste. Asa reuseste sa atraga atentia celorlalti din jur si sa-i faca sa creada ca suntem un cuplu, deja imi afundasem privirea in pamant: “Neji esti asa o durere in fund.†Ii strig eu in timp ce ii zambesc , acesta incepe sa rada si sa ma ia din nou in brate, de data aceasta imi mai da si cate un bobarnac.
Dupa cum strangea, era clar ca s-a antrenat din rasputeri pana la epuizare. Avea muschii bine dezvoltati se simtea forta, trupul bine lucrat, astfel ca atragea fiecare privire a doamnelor si domnisoarelor ce se plimbau pe aleea din piatra. Iar acea tinuta, il facea si mai sexy decat era.
- Auzi Neji ! il strig eu.
- Da Hina ? isi intoarce capul spre mine si ma privieste cu ochii lui superbii.
- Pai... tu de ce ai venit aici ? Ca sa iti cauti prietena ? Aww saracul de tine nu ai reusit sa-ti gasesti una in jungle aceea americana ? incep eu sa fiu ironica si sa rad de el.
- Nu, deja am o prietena si pot spune ca este o bijuterie, incepe acesta sa se laude, in timp ce eu ma bosumflu si imi intorc privirea in alta parte. Tu oricum esti preferata mea, deci stai calma mereu o sa te am sub protectia mea.
- Mersii ! Norocosule, dar ce te-ai mai schimbat !
- Poate ca ai dreptate, inainte nu eram asa de cool cum sunt acum, incepe acesta sa se laude pe sine si sa rada ca nebunul.
- Vai de mine, de ce am meritat eu asa un var ? De ce ? incep eu sa ma plang la Dumnezeu.
- Hey ! Nu fi rautacioasa, nu uita cine te-a salvat de la acel accident sau atunci cand te-au fugarit violatorii aia.
- Aha tu m-ai salvat cand m-au fugarit aia dar in rest Sasuke a fost acela care m-a scos din autocar inainte sa explodeze, tu te-ai dus dupa ajutoare impreuna cu Ino si cu Ten Ten.
- E totusi daca nu ma duceam eu cu fetele dupa ajutor si acuma erai in coma.
- Poate ca ai dreptate, multumesc oricum Neji-san esti unul dintre cei mai tari veri ai mei, iar eu o sa te iubesc indifferent de circumstante, ii iau in brate si-l strang tare la pieptul meu.
Dupa o plimbare lunga si relaxanta in parc, noi doi ne indreptam spre casa. Desigur ca pe drum nu avea cum sa nu se ia cate un baiat de mine, iar Neji nu aveam cum sa nu-l bata mar.
Ajungem cum ajungem noi acasa, deschidem impreuna usa de la intrare, iar in faţa noastra isi fac aparitia parintii nostrii si ai mei dar si ai lui. Care ii ureaza bun venit acasa si il felicita pentru progrese pe care le-a depus.
Eu insa deja am facut toate aceste lucruri asa ca ma indrept spre bucatarie de unde iau un sandwich de pe platoul galben pe care mama la pregatit pentru musafirul ei si fug repede in camera mea. Inchid usa in urma mea si rasuflu usurata, credeam ca iara o sa ma ia ai mei la cearta, dar se pare ca am scapat... multumita lui Neji desigur. I-au o muscatura mica din sandwich, ma indrept spre birou si dau drumul laptopului meu noi, care spre bucuria mea era mov inchis cu cateva floricele imprimate pe el. Am avut noroc ca mi-am putut permite, a trebuit sa stau tot anul sa lucrez la o cafenea si la o sala de karate pentru a castiga banii necesari pentru a cumpara aparatul acesta minunat. A trebuit sa dau lectii si sa-i antrenez pe altii care au dorit sa ia cursuri, iar patronal meu m-a platit foarte bine caci depuneam o munca foarte buna, insa la cafenea... pai am fost eu cea care trebuia sa invete sa devina o chelnerita buna. Patroana era asa o scorpie, dar ma avut noroc cu fetele care m-au invatat treptat si bland asa ca pot spune ca sunt de clasa intai acuma, profesionista.
Inainte am avut un calculator care mergea foarte, foarte prost ma scotea din minti. Nici nu puteam sa vorbesc cu Sakura, Ino sau macar cu Temari sau Ten Ten sau mai stiu eu cu cine, mereu se bloca si se inchidea. A trebuit sa iau masuri, ai mei nici nu au vrut sa-mi ia unul. Au pus si o conditie: “Daca termini cu bine ultimul an de liceu atunci sa te astepti sa primesti un calculator nou.â€, desigur eu am invatat mereu niciodata nu mi-au scazut mediile, am avut numai zece si noua. Oricum am petrecut intreaga vara si intreg anul acela numai la sala si numai la cafenea ca sa obtin banii, la inceput a fost greu insa dupa aceea m-am obisnuit pot spune ca a fost distractive, chiar daca ceilalti au plecat in America pentru a face cursurile acolo. Insa am pastrat mereu legatura cu ei. Laptopul l-am luat de curand acum in prima luna, de data aceasta ama vut grije de el.
Dupa ce vad ca laptopul e aprins si mess-ul la fel ma indrept spre dulap si scot de acolo o bluza lunga pana la fund, alba cu cateva floricele albastre imprimate pe ea si o pereche de colantii negrii lungi pana la genunchi. Imi iau prosopul de pe scaun si ma duc cu el in baie. Dau drumul la apa si o las sa umple de tot cada, desigur eu aveam si dus dar si cada, amandoua separate.
Ma asez pe scaunul de la birou si observ ca toti erau online. Si se pare ca Temari mi-a dat o invitatie la o convorbire, nu aveam cum sa nu accept. Apas “join†si incep sa vorbesc cu ele.
Le povestesc ce s-a mai intamplat pe aici, ele imi povestesc ce sa mai intamplat pe acolo si tot asa. Pana la urma Ten Ten ma intreaba daca cumva Neji a ajuns cu bine la mine, eu ii confirm intrebare spunandu-i ca e intreg. Incep ele sa rada si imi spun ca in curand o sa ne vedem, raman umpic uimita. Normal ar fi trebuit in vara insa cu cat mai repede cu atat mai bine, nu pierdeam nimic.
Ma despart de laptop anuntandu-le pe prietenele mele ca fac o baie si ma duc sa ma bag in cada.
Imi dau jos toate hainele pe care le purtam, si ma afund in apa parfumata. Ma rasfat eu circa cinsprezece minute, iar dupa aceea ies din cada, imi infasor prosopul in jurul taliei si ies din baie. Ma uit pe ecranul multicolor al laptopului si observ ca si baietii au intrat in conversatie.
Ii salut eu repede prietenos pe toti, iar ei incep sa sa-mi spuna cat de dor le e de mine si ca abia asteapta sa ma vada. Le raspund la dorinte si le promit ca atunci cand vin ne batem cu apa asa cum o faceam si noi la liceu pe la sfarsitul scolii.
Ino imi spune sa dau drumul la microfon si castii caci Sasuke dorea sa-mi vorbeasca, ceva ce chiar ma uimeste. Deobicei Sasuke nu prea vorbea cu mine, adica cel mult ma salute, ma intreba ce fac, cum sunt si cam atat.
Dau drumul la castii si astept ca acesta sa-mi raspunda la apel. Nu dureaza mult ca deja ii aud glasul bland care ma intreaba:
- Buna Hinata ! Ce faci ? intreaba acesta pe un ton linistit si bucuros.
- Sasuke ! Ce ma bucur ca pot sa vorbesc cu tine, eu bine dar tu ? intreb eu repede din cauza ca incepeam sa ma rusinez din nou.
- Ha, ha ai ramas aceiasi Hinata pe care o stiu, incepe el sa rada umpic, pai am vrut sa te anunt ca atunci cand Neji se va intoarce in America vei veni sit u cu el.
- Cum ?! Asta e super, multumesc de veste Sasuke-san, incepe eu sa ma bucur si sa chitai.
- Te rog Hinata, nu mai imi spune “Sasuke-sanâ€, suntem prieteni de multa vreme eu cred ca ar fi mai bine sa ma strici doar “Sasuke†nu crezi ? incepe el sa rada.
- Scuze nu am vrut, sper ca nu te-am suparat eu...
- Ha, ha, ha.. stii chiar mi-a fost dor sa-ti aud glasul, imi spune el in timp ce rade insa foarte bland.
- Cum ?! Adica..
- Hinata, vezi ca profesorii abia asteapta sa te cunoasca le-am povestit de tine multe, asa ca sa te pregatesti, imi spune el anuntandu-ma din nou ceva.
- Ok, multumesc Sasuke ! ii multumesc eu.
- Abia astept sa te vad.. ok bye ! inchide iese si de pe mess.
- Sasuke..
Inafara ca ma lasa cu gura cascata, obrajii mei incep sa capete culoarea rosie, iar inima bate in mine mai rau ca o toba. Oare de ce ? Chiar m-am bucurat nespus ca a vorbit cu mine, insa ceva era schimbat ? Nu mai aveam rabdare sa-i vad.
In camera mea intra Neji impreuna cu Hanabi, care se pare ca au ascultat pana acum conversatia mea si desigur au inceput sa rada copios de mine si tot imi repetau ca imi place de Sasuke, dar nu era adevarat. Incep sa ma plang si sa alerg dupa ei in toata casa.
Eram foarte entuziasmata si in acelasi timp, abia asteptam sa-i revad pe toti. Astazi cu siguranta am avut parte de doua surprize neasteptate.