Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Mister. Întâmplări de la miezul nopţii.

Huh, cu diavolul zici?
OK, asta nu suna bine, nu conteaza daca e fic sau poezie :))
Citat:Când s-a încărcat pagina mult aşteptată am început să ţip scria mare cu litere roşii, probabil vor să imite sângele:
Aici puteai sa scrii ceva de genul: 'Cand s-a incarcat pagina mult asteptata am inceput sa tip. Cu litere mari, rosii care imitau sangele scria:'
In rest nu am vazut alte greseli. Descrierea e buna, poti sa o mai combini cu ceva dialog.
Capitolul e destul de scurt insa e bun. Le astept pe celelalte. Ja ne !!!
[Imagine: ak8THBQ.png]

Bună. Am citit acest capitol imediat ce l-ai pus.

În acest moment observ cum titlul poate fi foarte sugestiv "Mister. Întâmplări de la miezul nopţii". Ştii, ideea este foarte bună, reuşită, originală.
Mă aştept ca în capitolele următoare să fie multe întâmplări de la miezul nopţii (nu ce au făcut Key şi fata), frică, sânge, orice, doar să fie, pentru că nu ai pus-o degeaba să citească acel bileţel, nu-i aşa ?
Ar fi frumos şi să dezvălui ce căuta acel bileţel la petrecere şi multe alte detalii pe care nu le-ai menţionat.

În rest, ce să spun. Mi-a plăcut, când vrei să scrii ceva frumos reuşeşti. Şi ai un stil uşor de citit, nu ca Jules Verne (Doamne, dacă mai citesc 10 pagini cu istorie şi geografie...!!!). Mda, sorry, dar trebuie să fac rezumat la Copii căpitanului Grant şi m-a plictisit descrierea aia.
Ce vroiam iniţial să spun este că multe persoane cumpără şi citesc cărţi cu idei geniale, dar nedezvoltate. Well, tocmai asta vreau eu de la tine.
Ai ideea genială, mai rămâne doar să o dezvolţi.
Scuze dacă nu am fost prea coerentă, dau vina pe Jules Verne (j/k, îmi pare bine că are multe pagini cu descriere boring, abia dau foaia :>).

Succes şi multă inspiraţie, darling >:D<
Xoxo, AlerimxD.
[Imagine: 73m8sj.png]

=)) Cum naiba sa critic dur ? Help.. :-s
Mda.. chiar nu am ce comenta . Chiar mi-a placut acest capitol , vai cat de complicata poate fi viata T_T , viata ei !! I love it !
Descrierea.. Naratiune.. Dialogul.. in toate capitolele mie mi s-au parut chiar foarte bune . Le-ai combinat foarte bine . imi place ca nu faci greseli de tastare , sau exprimare . :p imi place ficul tau dear si mor de nerabdare sa aflu ce se va intampla in continare . Sa nu intarzi cu urmatorul capitol ca te mananc.. sper sa nu ne asemanam , cred ca sunt cea mai mare intarziata din lumea . Apropo de asta scuza-mi commul intarziat . Spor la scris.. :p

Buna!Nu prea stiu ca critc dur si nici nu prea am ce la tine :p!Stii bine ca imi place ficul astaaa!Sa vedem ce am de spus : in primul rand ..nu inteleg cuvintele alea..si Daniel de unde stia de ele ? De la cine?Mai are fata vreo scapare?Chiar va ramane cu Key sau oare cu Daniel ?Va scapa de ..chestia cu Diavolul?:|..cam multe intrebari.Sunt foarte curioasa.Sper sa nu te superi dar chiar nu am ce sa critic ..dur :|.Imi pare rau.Succes in continuare !Tine-o tot asa !pa pa
● ● Iubesc si voi fi iubita ● ● Imi voi dorii ● ● Voi castiga si voi pierde● ● Voi visa si visele ajung realitate● ● Imi iubesc prietenii ● ●
:love:
● ●Unde e Momo?:blink:
● ●Snowy and Love_neji_Forever .. Me too 71● ●
:bye:
[Imagine: ajvtw3.png]

De criticat dur nu o voi face pentru ca nu prea am ce critica. Descrierea imi place, este buna, imi place cum descri sentimentele, parca m-as afla eu in locul fetei. Imi place partea cu diavolul si sunt chiar tare curioasa sa vad despre ce este vorba. Greseli de tastare nu am vazut, imi place ca pui diactritice, capitolul este bine astezat, aerisit si usor de citit. Naratiunea este prezenta, iar actiunea nu este grabita. Succes in continuare si sa pui repede next-ul ca sunt tare curioasa.
[Imagine: j5atg3.png]

Dedal Notorius - > Da cu Diavolul zic ;; ). Şi ai dreptate acolo ar fi sunat mai bine aşa, pe viitor voi fi mai atentă.
AlerimxD - > Mulţumesc pentru comentariu.
Soph. - > nu trebuie să te ajut să critici dur şi mă bucur că ţi-a plăcut.
Wanna - > cam multe întrebări o.O'. O să afli acum de unde ştia Daniel de acele cuvinte. Nu spun cu cine va rămâne, nici eu nu ştiu asta încă. Nu v-a scăpa de chestia cu Diavolul foarte curând.
Edvina - > Da era o glumă. Defapt o neînţelegere.
Kayla. - > Am pus next-ul, sper să se fi dus curiozitatea.

Capitolul doisprezece - Adevărul

L-am văzut pe Daniel privind absent. Mă bucur atât de tare că a putut ajunge, poate l-au apucat remuşcările. Mă îndrept cu paşi repezi spre masa la care s-a aşezat şi mă aplec în faţa lui distrăgându-i atenţia. Când m-a văzut a zâmbit şi m-a îndemnat să iau loc, apoi a comandat două cafele cu lapte. Am început să zâmbesc uitându-mă atentă la reacţia lui, dar nu am văzut nimic neobişnuit, doar o bucurie de nedescris. Până când cafelele nu au ajuns în faţa noastră nu a schiţat nici un sunet. Probabil s-a gândit cum să înceapă discuţia. Îşi pune uşor mâna peste mâna mea, dar mi-o retrag înainte să aibă timp să mi-o strângă sau să ne încolăcească degetele între ele.
- De ce m-ai chemat Claire ? Am crezut că m-ai iertat pentru comportamentul meu inadecvat de atunci. Ştiu că aşa a fost şi că m-am comportat ca un prost.
- Să te iert ? am izbucnit eu nervoasă. Nici măcar nu ţi-ai cerut iertare şi nu mă mai atinge. Ar trebui să ştii că sunt cu Key din nou pentru că el mă iubeşte şi nu m-ar arunca ca pe o cârpă aşa cum ai făcut tu. Puteai să îmi explici ce se întâmplase, dar nu ai decis să ţipi la mine şi să te comporţi ca un bădăran. Te-am chemat aici pentru că vreau să ştiu ce este cu acea " incantaţie ". Şi vreau adevărul. De ce te-ai speriat aşa de tare ?
Mă priveşte cu nişte ochi plini de spaimă, nu cred că ştie ce să răspundă, pot fi foarte impulsivă uneori şi ăsta a fost unul dintre acele momente. Acum nu pot decât să-mi beau cafeaua până când el are de gând să-şi deschidă pliscul.

Nu pot să cred că am lăsat-o să plece aşa, dar probabil aşa e cel mai bine. Trebuie să se liniştească, între timp voi încerca să rezolv ceva cu problema care s-a ivit. Intru în casă într-un moment nepotrivit cred, tata se află în genunchi în faţa mamei lui Claire, care puteam să jur că va fi soacra mea în scurt timp, pregătit să-i spună ceva, probabil să o ceară în căsătorie.
- Mă scuzaţi ! spun eu pe un ton destul de agresiv. Tată aş dori să vorbesc cu tine înainte să faci vreo prostie pe care o poţi regreta.
Tata a început să radă copios, însă m-a urmat la etaj.
- Ce crezi că faci ? Te dai la mama iubitei mele, tată ? Nu te credeam în stare de aşa ceva. Nu-mi spune că doreai să îi spui cât de mult o iubeşti şi să o ceri în căsătorie, când v-am oprit eu.
Râsete cristaline au început să umple camera în care ne aflam. Puteam să jur ca tata a luat-o razna. Ce vede el amuzant în toată chestia asta ? Doar eu şi Claire avem de suferit, evident ei nu.
- Îmi pare rău dacă asta v-am făcut să credeţi, Key. Niciodată nu am vrut să interpretaţi greşit. Eu şi soacra ta, care trebuie să admit este o persoană onorabilă şi prezentabilă, doar discutam. Şi m-ai prins în poziţia aia pentru ca vreau să cer în căsătorie pe cineva şi ea mă ajută să-mi controlez emoţiile.
Am zâmbit atât de larg încât gura a început să mă doară. Acum e totul mult mai clar şi mai sigur. Cât de prost am putut fi să-mi bănuiesc tatăl. Acum cred că voi încerca să aflu despre femeia misterioasă pe care vrea să o ceară în căsătorie, deşi nu cred că-mi va da detalii la cât de bine îl cunosc eu pe el.

- În primul rând îmi cer iertare pentru comportamentul meu. Cu Key zici ? Sper să am plăcerea să-l cunosc, deşi am auzit câteva lucruri despre el chiar de la tine şi nu erau tocmai bune. Dar să lăsăm asta, nu este problema noastră la ora actuală. Păi Claire, acea incantaţie se afla în posesia Adinei, adică fata aceea blondă, pentru a fi în siguranţă. Nu ştiu cum i-a scăpat din mână sau măcar dacă i-a scăpat. Se prea poate să fi încercat să scape de tine, după cum ştii îi eşti tare antipatică. Am mai avut o fată în grup care a citit incantatia din joacă şi a sfârşit moartă într-o fântână, iar când am scos-o la suprafaţa nu avea nici un strop de apa pe ea, asta înseamnă doar un lucru era posedată. Şi uite nu vreau să te speri şi de asemenea nu vreau să ţi se întâmple ce i s-a întâmplat ei. Mă laşi să am grijă de tine ?
Am încercat să procesez informaţia, dar se pare că mintea mea nu vrea. Moartă ? Cum adică moartă ? Nu pot muri acum !

EDIT:
Am uitat să menţionez: Adina [ Abbeh. ], draga mea, te-am adăugat în fic, parcă asta era dorinţa ta >:D<.
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

Hey, darling >:D<
(Ce mă sâcâie că de fiecare dată scriu darilng -_- Mă bate tastatura).

Capitolul doisprezece ? Nici n-am observat când ai scris atât de multe capitole ^^ Am văzut câteva greşeli, let's see.
~ De ce m-ai chemat, Claire ?
~ Asta înseamnă doar un lucru, era posedată.
Parcă mai era 1, dar n-o văd acum.
Îmi place că în acest capitol toţi vorbesc inteligent.
Şi a fost bună ideea cu tatăl lui Key, s-a speriat băiatul pentru nimic.
Acum să vedem ce va urma, pe cine va alege (din nou) Claire ? Ce nume superb are, jur că îl ador.

În rest, inspiraţie pentru povestea noastră xD
Xoxo, AlerimxD.
[Imagine: 73m8sj.png]

OOKKK...OK.
Citat:Am zâmbit atât de larg încât gura a început să mă doară.
Asta a fost buna. Nu am patit asta niciodata, nu imi pot imagina cat de larg trebuie sa zambesti pentru asta.
Mi-a placut descrierea, dialogul a fost chiar foarte placut de citit. Ceva special, rasul cristalin a lui tata :)) parca il vad cum rade.
A fost un capitol destul de scurt dar cam asa sunt majoritatea. Nu am vazut greseli de nici un fel. Anunta-ma la urmatorul capitol, ok? Buh Bye !!!
[Imagine: ak8THBQ.png]

Uuu. :>
Asta devine din ce in ce mai interesant.
Dar m-ai lasat in ceata. Adica, Claire va fi din nou cu Daniel ? Uff, si eu care ma bucuram ca s-a impacat cu Key. Ah, esti rea. [ - (
Btw, ma bucur ca tatal lu Key nu se va casatori cu mama Clairei, adica ar fi fost cam ciudat ?
Pentru mine, da. : ))
Also, mi-a placut atitudinea Clairei fata de Daniel. O merita, si inca cum.
Eh, eu sper sa nu pateasca ceva rau. Daniel o va proteja. : > Dar si Key, nu ? NU ? : - w
Anyway, astept capitolul urmator.
Spor la scris si bafta. >;d<

punct.

O, ce capitol tare. Situatia devine din ce in ce mai interesanta. Imi place mult atitudinea Clairei. Daniel o merita din plin. Ma bucur ca tatal lui Key nu se casatoreste cu mama Clairei, asta ar fi fost ciudat rau. Da mi s-a mai dus curiozitatea, dar tot sunt unpic curioasa de ce se va intampla. Descrierea este prezenta, greseli de ortografie am vazut cateva, dar le-a mentionat Mirela, deci nu mai are rost sa le spun, de tastare nu am vazut, apreciez ca pui diacritice, face totul mai lin de parcurs. Naratiunea este, dialogul nu este sec, iar actiunea nu este grabita. Sa ma anunti cand pui next-zl fiindca sunt curioasa sa citesc in continuare.
Spor si gambate cu next-ul. Huggie >:d<
[Imagine: j5atg3.png]

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  O noapte de mister Matt 0 1.840 28-12-2011, 06:26 PM
Ultimul răspuns: Matt
  Fituica de la miezul noptii Moony691 15 9.015 21-08-2011, 10:09 PM
Ultimul răspuns: Beatrix LaVey
  ÃŽntâmplări... MaDeLyNe 1 1.917 07-07-2011, 06:09 PM
Ultimul răspuns: MaDeLyNe
  Sentimente la miezul noptii xD Rukia JJ 1 2.555 27-03-2011, 12:00 AM
Ultimul răspuns: Reveuse
  Viata de vampir intr-o lume plina de mister , suferinta si idioti Michiyo道代 17 9.478 30-11-2010, 12:35 AM
Ultimul răspuns: Meredih
  Iubirea e un mister InocentAngel 3 3.541 27-10-2010, 12:19 AM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Mister! MisS.sAdiStic 2 3.044 04-07-2010, 08:11 PM
Ultimul răspuns: reNnNy
  Ganduri la miezul noptii aleee 5 3.946 24-05-2010, 02:10 PM
Ultimul răspuns: Jasmine

Utilizatori care citesc acest subiect:
5 Vizitator(i)