Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Mirror of love

O.O bad girl :o3

greseli: cand -> gand
incheitura -> incheietura
girja -> grija
ce legatura avea ultima propozitie cu "tocilara" in problema cu dragostea? :-?

si o.O alex e ipocrit, sau iubirea dintre ei e ipocrita? :-s
astept continuarea, Rikku-san :x :*:*:*

Ja Ne! :x

Hey...ai pus deja continuarea :x...bun :x....se cam ofileste dragostea :))....ai greseli multe...fii mai atenta cand verifici capitolul,citeste-l de 2,3 ori ca nu se intampla nimic...greseli(in afara de cele 3 specificate mai sus):
privindul=privindu-l
zambiind=zambind
relizez=realizez
intrr-un=intr-un
patjocoritor=batjocoritor
chea=cheia
intra-devar=intr-adevar
piede=pierde
simm=simt
aces=acest
hipnozita=hipnotiza
flacara aceea sa piara din ochii lui...cum adica :d....era mai bine....parea sa piara din ochii lui....

Bun....am zis greselile....unele de tastare..altele.....dupa cum ti-am spus...reciteste capitolul dupa ce il scrii...atent...incearca sa corectezi greselile astea...pentru ca se poate :p

astept nextu'....chuu:* sh gambate :*

B'bye :-h

I luv Ya:)):X:*
Ok ...imi place extrem de tare ../.dar nu sunt deacord cu comportamentul lui Alex>:P
aporpo am reperat o greseala
chea=cheia-_-" e minora dar ....
oricum ..=)) dragutz ..imi place ca postezi repede ..:*
Gambate si spor la scris :*
.I dont need anyone in my life who does not want to be there.
.Sometimes i cant , sometimes i dont want to , and sometimes i dont even try.
.I am nostalgic , cinical and lonely , so i may hurt you.

deci tipul ala chiar ii idiot...thoamne a vrut sa se razbune pe ea ca nu a putut sa dea in zen...m-am razgandit nu imi mai place alex
capitolul a fost dragutz
greseli de tastare am vazut...dar au fost zise mai inainte de ~TsuKaDu~ si Lost_in_love, asa k nu are rost sa le mai repet.
ast nextul urmator...spor la scris^_^
[Imagine: tumblr_lo65w6rqUy1qfkfkho1_r1_500.gif]
He is mine...so don't touch him.

Juliette, chibi-ul lui Sadic Juliette

ok...sunt cam nervoasa dar sa pun nextul ca sa ma mai calmez. mersi pentru comentari.wow...ne apropiem de cap X si inca nu am terminat ficul :D

Cap.IX:Dragoste nebuna sau mandrie pura
Priveam in gol. Deodata , iar simnteam ca visez cu ochii deschisi. Viata mea era ca intr-o oglinda , trecutul este mereu prezent in mintea mea si gandurile nu-mi dau pace de tot. Ma stiam o fire vesela , care crede mereu in prezent. Trecutul nu era o ,,amenintare" pentru copilaria mea. Era doar ceva ce a fost , niciodata nu va mai fi. Numai gandesc clar , privirea imi joaca oarecum feste. Oriunde m-as uita , vad altceva decat imi aminteam. Viata mea a devenit un joc de sah , in care doar cel mai destept castiga. Si deodata un sentiment ma cuprinde. Destin contra destin. Chiar pot sa-mi controlez destinul? Sunt eu asa de dominanta incat sa reusesc acest lucru? Mereu am fost inconjurata de oameni care ma controlau. Un vant puternic ma trezi. Era intr-un fel linistitor , nici de cum violent. Ma lasam mangaiata de rasuflarea rece. Mi-am indreptat repede privirea spre Alex care numai spune nimic. Privindu-l in ochi mi-am dat seama ca era timpul sa plec , dar trebuia sa-mi iau lucrurile. Cand am deschis usa , am simtit un fior rece pe sina spinarii. Am incercat sa ignor acest lucru. Am pasit repede inauntru , piviind atenta in jur. Nu era nimeni. Petrecerea s-a sfarsit deja? M-am apropiat de masuta unde mi-am pus lucrurile , respectiv geanta si cheile. Am auzit niste pasi coborand.

Atunci un alt sentiment ciudat ma cuprinse. Teama , nestire sau poate prostie. Da , probabil era doar iubia lui Zen. Am ignorat pasii , dand sa plec. Dar cand am ajuns la usa , cineva ma trase de mana. Era cine nu ma asteptam. Avea ochii albastrii si barul brunet. Era el , Zen. M-am intors rapid , cu gandul sa-i zic sa ma lase. Dar nu puteam sa scot un sunet , ma privea insistent. Eram in inferioritate , daca as putea spune asa. Am ciudata presimtire ca o sa se intample ceva nu prea bun. Ah , ce as vrea sa fiu o vrajitoare sa prezic viitorul. Dar nu sunt , si trebuie sa fiu asa de tare incat sa-mi controlez destinul. Vreau sa nu se intample ce o sa se intample! Buzele noastre se prinsera intr-un sarut dulce -doar din partea lui-. Atunci am simtit un gol in stomac , fluturasii ,,zburau" prin burta mea. Ma simteam atat de bine. Acest sarut semana perfect cu cel care mi-l ,,daruise" Zen prima data. Imi amintesc si-acum...

Flashback
Stateam in banca mea , vorbiind cu o colega. Uneori cu coada ochiului ma uitam la baiatul din banca a doua de la fereastra , care se uita la mine cu ochii aceia albastrii si patrunzatori. Ma privea insistent , nu stiam ce vrea. Deodata m-am ridicat din banca si am mers spre baia fetelor. Cand am iesit din clasa , am simtit ca o mana rece ma prinde. Era acelasi tip care se uita la mine ciudat. Ma intoarse usor cu fata spre el , si ma saruta dulce. Buzele lui erau asa de dulci... Nu-mi era deloc rusine , dar am rosit un pic El termina sarutul fara sa-mi dau seama , si facandu-ma sa astept urmatoarea data cand ma va mai saruta
End of Flashback

Buzele lui emanau un fel de sentiment. Cred ca este o dragoste nebuna , sau doar mandrie? Se dresprinse de mine , priviindu-ma ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. Ma uitam la el , curioasa ce va face , ce voi face eu. Era o tacere apasatoare , chiar enervanta. Nu stiu daca el si-a dat seama de asta , dar a intrerupt aceasta monotonie.
-Deci , papusa , ti-a placut surpriza mea.
Am aprobat din cap , fara sa scot un sunet.

______________________________________-
cam atat!Ja ne

-__-oh doamne a sarutat-o zen...sper doar sa nu ii fi vazut alex, k va iesi rau
si ei i-a placut sarutul...groaznic
naratiunea imi place...este ok
Rikku am observat k la unele cuvinte dublezi i-ul fara rost...greseli de tastare au fost:
-sina=sira
-piviind=privind
-barul=parul
-vorbiind=vorbind
-dresprinse=desprinse
-priviindu-ma=privindu-ma
spor la scris^_^
[Imagine: tumblr_lo65w6rqUy1qfkfkho1_r1_500.gif]
He is mine...so don't touch him.

Juliette, chibi-ul lui Sadic Juliette

Weeeell...uite'ma si pe mine pe aici....mda, nu prea te bucuri..asta e! =]]
Ah...trebuie sa spun ca pentru prima data in viata mea accept capitolele scurte :)) *wow...am citit aproximativ 10, record personal!*

N'am sa insir toate greselile desigur, mi'ar fi luat prea mult si as fi ocupat prea multe pagini.

Pe total, ficul tau mi'a starnit interesul...naratiunea e buna, cu descrierea stai ok.
Am vazut de'a lungul celor 10 capitolele niste greseli gramaticale, de tastare si de exprimare....nu foarte grave..mai putin in cazul celor gramaticale, unde as vrea sa te pui la punct.

Ideea e bunicica..ce pot sa mai zic..succes in continuare!
Astept nextul!

sincer,sunt linistita ca ai spus ceva de bine (caci m-am uitat la posturile tale din faction si ... wow...in fine),ersi mult pentru comentarii (acum vorbesc de toti)
as avea un anunt de facut:ficul ,,Mirror of love" se apropie de sfarsit =))(nu m-am putut abtine)
in legatura cu cap X il voi pune mai tarziu,probabil si cu cap XI :D

Cap. X:Drama incepe
Nu-mi vine sa cred ca am acceptat asta. El ranji pervers. Ma uit la el ciudat , pastrand aceeasi liniste. Nici nu stiu cum sa descriu sentimentele mele. Nu stiu defapt ce simt acum. Aveam fluturasi in burta , ochi mei aveau o luminita ciudata , iar lacrimile erau gata sa-mi inunde ochi. Zen ma trase spre el , dar m-am eliberat imediat , incercand sa-i spun ce simt. Adevarul era ca mi-a placut , dar nu se putea sa se mai intample o data ce s-a intamplat. Dar ce-i facut e bun facut. Ce mi-ar placea sa pot spune asta , dar nu pot , nu-mi permit.

-Zen! Nu e bine ce-am facut. I-am spus hotarata.
Brunetul dezaproba din cap , mahnit de cuvintele spuse de mine. Ma prinse de incheietura , cum a facut-o Alex atunci , la Yume acasa. I-am aruncat o privire suparata si am incercat sa scap din stransoarea lui , dar in zadar. Era prea puternic , si , mi-e greu s-o spun , dar vroiam sa raman in bratele lui. Dar nu pot sa fac acest lucru , trebuie sa stau calma. Ce are de gand sa faca? Este unul din gandurile lui ciudate? Mi-am dat seama ce sa fac. Am sa scap cum scapa fetele normale. Si imediat l-am calcat pe picior. Zen mai slabi stransoarea , dar nu-mi dadu drumul. Am deschis gura incercand sa strig , dar cine sa ma auda? Alex? Imi pare rau , dar nu este o idee buna. Atunci ram din nou prinsa intre cei doi frati rivali.

Telefonul meu suna. M-am uitat la brunetul din fata mea , parca rugandu-l sa ma lase sa raspund. El si-a dat seama de ce vroiam sa-i spun si ma lasa. Am luat rapid telefonul , uitandu-ma la ecran. Era un numar pe care nu-l cunosteam. Poate era ceva important. Am dus telefonul la ureche. Nu am avut timp nici sa spun ,,Alo" ca interlocutorul imi spuse repede , cu vocea tremurata. Nu am inteles nimic din ce spunea , asa ca mi-am luat inima in dinti si i-am spus:

-Ma scuzati , cine sunteti? Am intrebat eu
Interlocutorul s-a calmat imediat. Oare cine ma cauta la ora aceasta si ce vrea de la mine? Am asteptat cateva secunde , si persoana necunoscuta spuse:
-Sunt doctorul dvs. de familie si am o veste proasta.
Am ramas nemiscata , gandidu-ma care ar putea fi vestea proasta.
-Si care este aceea? Am intrebat eu curioasa.
-Parintii dvs. sunt... Zise doctorul cu ezitare.
-Sunt...? Am repetat eu gata sa tip la el.
-Sunt la spital , pe patul de operatie. Imi raspunse el cu parere de rau in voce.
-Ce?! Cum se poate... Asa ceva?! Am strigat eu , gata sa plang.
Interlocutorul nu-mi raspunse , ba chiar imi inchise telefonul in nas. Am ramas pe loc , plangand. Lacrimile sarate alunecau pe obraji mei rozali. Zen se apleaca spre mine , si ma intreaba ingrijorat:
-Esti bine , papusa? Nu ai plans niciodata.
Nu i-am raspuns. Ba sa stie ca am plans mult , mai mult decat si-ar fi imaginat el au oricare alt baiat. Parinti mei? Cum se poate asa ceva? Ei sunt tineri inca , nu au voie sa pateasca ceva. Trebuie sa ma duc acolo , dar picioarele nu asculta. Nu vor sa se miste.

Citat:ochi mei aveau o luminita ciudata ,

iar lacrimile erau gata sa-mi inunde

ochi..
Repetitie

ochi- ochii *in ambele cazuri

ram-raman
obraji- obrajii
parinti- parintii

Again, un capitol scurt...un capitol cam prea scurt parca.
Vad ca ai probleme cu pluralul si ai treut destul de repede de la discutia dintre cei doi si telefonul ce urma.

In rest totul pare in regula..astept nextul, succes!

Utilizatori care citesc acest subiect:
8 Vizitator(i)