Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Lumina vine de la răsărit

O sa incep cu greselile de tastare/exprimare:
idolii -> idoli
Cât de stupid mi-am spus în gând -> Cât de stupid, mi-am spus în gând
O prostie am continuat revoltată -> O prostie, am continuat revoltată
Dar eu care nu ştiam nimic despre toate astea aveam dreptul să îmi dau cu parerea? -> Dar eu, care nu ştiam nimic despre toate astea, aveam dreptul să îmi dau cu parerea?
să mă scoată din ,,carapace’’ după cum zicea ea -> să mă scoată din ,,carapace’’, după cum zicea ea
împlinii -> împlini
ai mulţumi -> a-i mulţumi
Aşa că învăţam mult fără să acord -> Aşa că învăţam mult, fără să acord
Desigur la cei ÅŸaisprezece ani -> Desigur, la cei ÅŸaisprezece ani
oare de ce le era atât să îmi acorde mai multă libertate, să fiu şi eu la fel ca orice adolescentă de vârsta mea. -> oare de ce le era atât să îmi acorde mai multă libertate, să fiu şi eu la fel ca orice adolescentă de vârsta mea? ( un monolog bine conturat are nevoie de punctuatia potrivita)
desigur ei doreau să nu aflu -> desigur, ei doreau să nu aflu
ea fata frumoasă mereu la modă -> ea, fata frumoasă, mereu la modă
nu mi-l punea -> nu mi-l puneam
comenrtarii -> comentarii
a început să sune distrăgându-mă -> a început să sune, distrăgându-mă
de l-a -> de la
Îmbracă-te frumos mergem -> Îmbracă-te frumos, mergem
peste genuchii -> peste genunchi
cu rochia Deodată -> cu rochia. cu rochia Deodată,
că să merg -> incearca sa eviti conjuctiile repetate. nu suna prea bine. = că mersul la petrecere..
nu v-a fi -> nu va fi
Aşa te-ai hotărât? -> nu e prea estetic. Incearca ceva cu subiect si predicat. Suna mai bine si e mult mai logic
Dragă noi nu -> Dragă, noi nu
Noroc că am venit pregătită şi scoate din geamantan mai multe rochii care mai de care mai diferite. -> asta nu suna bine deloc, si ar fi mai indicat daca le-ai lua separat: doua propozitii diferite.
dar mă deranja decolteul, dar nu aveam ce face -> am vazut si mai sus o repetetie, dar am uitat s-o mentionez.

Majoritatea greselilor constau in lipsa unei virgule (,), ceea ce nu reprezinta o problema, dat fiind ca se poate corecta cu usurinta, intr-un timp scurt. Ceea ce este mai grav este amplasarea gresita a unor cratime, dar si repetitiile (care, din fericire, au fost decat 2).

Imi place titlul, la fel si ideea, sper ca Ana sa reuseasca sa o scoata din carapace. Descrierea a fost buna, dar intotdeauna se poate mai bine; mult mai bine.
Mesajul pe care Ana l-a trimis a fost cam sec, si sper ca nu va fi la fel si dialogul, desi din putinul pe care l-am citit nu l-as numi sec, ci mai degraba .. nerealizat cu atentie. Nu lungi foarte mult frazele, uneori le dispare sensul, dar ai grija sa nu ai o propozitie de 2-3 cuvinte. De asemenea, mai multa atentie la estetica, exprimare si punctuatie, in general.

M-ati facut curioasa si astept nextul. Sper ca nu v-a deranjat comentariul meu.
Succes la scris!
destiny is for losers. it's just a stupid excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Răspunsuri în acest subiect
Lumina vine de la răsărit - de Katniss - 28-03-2011, 04:52 PM
RE: Lumina vine de la răsărit - de Tweety - 28-03-2011, 05:15 PM
RE: Lumina vine de la răsărit - de Grubbie - 28-03-2011, 05:39 PM
RE: Lumina vine de la răsărit - de Monica Wksv - 28-03-2011, 05:48 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  In lumina Intunericului Mindy 3 3.649 19-04-2011, 11:11 AM
Ultimul răspuns: Abbeh.
  [split] Lumina vine de la răsărit ( +16 / +18 ) Valleee 0 1.257 28-03-2011, 06:23 PM
Ultimul răspuns: Valleee
  Lumina ce va imparati intunericul(fic sasuhina) Gabriella 15 12.435 28-05-2010, 05:58 PM
Ultimul răspuns: Gabriella
  Cand lumina e stinsa Axel . 1 2.595 09-05-2010, 06:30 PM
Ultimul răspuns: Akane
  Lumina de la capatul tunelului made Drama Queen 2 2.814 01-08-2009, 12:16 AM
Ultimul răspuns: Zyspar
  Inger de lumina chrissta 7 6.560 23-06-2009, 10:25 AM
Ultimul răspuns: chrissta
  Iluzii de lumina [done] lala11 1 2.828 13-09-2008, 04:48 PM
Ultimul răspuns: denisa
  Lumina&intuneric bloody teo 2 4.208 16-08-2007, 08:00 AM
Ultimul răspuns: Shiva

Utilizatori care citesc acest subiect: