Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Lent dar totusi in viteza

scz de intarziere

Cap.6[Revenirea in oras aduce si amintirile cu ea]

Nici nu deschide cumnatul meu bine televizorul ca deja vad titlul: "Celebra campioana Kymura Mitarashi, nu este de gasit de mai bine de 24 de ore. Daca ati vazut-o sau daca stiti unde se alfa, sunati la numarul afisat pe ecran." Ma uit uimita la televizor si iau din mana cumnatului meu si schimb canalul. dupa ce schimb canalul, las capul in jos si ma gandesc la tot ce a fost. Asa a trecut timpul, venind astfel vacanta de vara si odata cu ea a venit si vremea sa ma intorc in oras.
-Surioara, mi-a parut bine sa te revad, dar acum trebuie sa ne luam ramas bun. spun eu imbratisand-o, iar apoi ii dau un pupic si nepotelei mele.
Imi ridic geamantanul de jos si urc in taxi. Tot drumul ma gandeam numai la ce o sa gasesc si daca sa le spun prietenilor mei cine sunt. Cu cat ma gandeam mai mult la asta cu atat nu am observat ca am ajuns. Mi-am luat bagajul, i-am platit taximetristului si am intrat in aeroport. Dupa ce trec de controalele alea indioate, ma urc in avion si astept sa decoleze. Imediat ce decolez, dau drumul al muzica, deci nu va pot spune multe despre zbor. Tot ce stiu e ca am zburat ceva, iar cand am aterizat prima persoana pe care am vazut-o la aeroport era shiar Sakura. Inima imi spunea sa ma duc sa o iau in brate, dar psihicul imi spunea sa stau locului. Pana la urma am ales sa fiu de partea psihicului, asa ca am trecut doar pe langa ea, aceasta masurandu-ma din cap pana in picioare. Dupa ce ma uit si eu la ea vreau sa ma duc acasa, dar imi amintesc ca nu prea pot, asa ca m-am dus si mi-am luat un aprtament mobilat. Avand in vedere ca era inca ziua m-am gandit sa ma duc pe unde stiu ca-si pierd vremea prietenii mei. Mi-am luat o fusta scurta, o camasa cu maneca scurta cu o cravata si niste tenesi albi in picioare. Mi-am pus telefonul si niste bani intr-o gentuta de culoare argintie si am plecat in oras. In timp ce mergeam prin locurile unde iti duceau Intru si eu dupa el, il trag de mana afara si mergem pe o banca.
-Ce faci, Naruto? spun eu afisand un zambet pe fata.
-Te cunosc? spune el vrand sa se ridice dupa banca.
-Daca iti spun ce ti-a facut Sakura in ziua in care ai venit in scoala, ma cunosti?
-Kym? spune el facand ochii mari cat cepele.
-Shh....nu vreau sa stie nimeni, ca m-am intors. Oricum, ce mai faceti voi?
-Eu si Hinata suntem impreuna, Sakura cu Sasuke si Leo...dar nu apuca sa continue ca se opreste.
-Ce e cu el? Ce a patit? Doar nu a ramas saracutu de el fara "bebelus" ?
-Dupa ce a auzit ca esti data disparuta si multi au zis ca si moarta, a inceput sa se drogheze, se f**e cu toate c*****e care ii pica in brate si...
-Si ce, Naruto? Spune tot! tip eu la el.
-Si a incercat sa se si omoare.
La auzul cuvintelor: "sa se omoare". Am facut ochii cat roata de la masina, iar o lacrima mi s-a scurs pe obrazul drept. Naruto vazand ca incep sa plang m-a luat in brate si mi-a spus ca are o idee cum sa-mi faca rost de o intalnire cu Leo. Dupa ce mi-a spus planul lui, am mers sa ma schimb si sa punem in aplicare planul. Ajunsa acasa mi-am luat o rochita alba, frumoasa din dantela si niste cizme pana la genunchi tot din dantela alba. Cand am iesit din dormitor, Naruto nu-si mai putea lua ochii de la mine. Am zambit scurt, dar i-am dat si o palma, pentru ca nu-mi place sa se holbeze lumea la mine. Dupa ce si-a revenit am mers la locul unde erau ceilalti. La paritia lui Naruto cu "o alta fata" toti au ramas cu gura cascata, mai ales Hinata. Sincera sa fiu imi pare rau de ea, dar in dragoste si in razboi totul e permis. Naruto ma prezinta la toti, iar apoi Leo il ia pe Naruto pana afara, ramanand singura cu ceilalti. Dupa ce ma uit la toti si observ ca s-au schimbat, las capul in jos, semn ca "sunt" putin rusinata. Sakura se apropie de mine si imi spune ca sunt bine venita in grupul lor. In tot acest timp Leo se certa cu Naruto.
-Ce ti-am spus eu? Am zis sa numai aduci pe nimeni? spun el furios.
-Cat de orb esti! tipa si Naruto la el. Nu te uiti la tine? Decand a disparut Kym, parca esti alt om. Treci peste ea, frate!
-Sa nu...dar nu continua ca se intoarce si se rezeama cu mainile de bara de metal. Nu pot sa o uit, am tradat-o si din cauza mea acum numai este. spune el strangand din ce in ce mai tare bara de metal.
In timp ce eu discutam cu ceilalti, mai trageam cu ochiul din cand in cand si la cei 2. In mine se ducea o lupta ingrozitoare. Vroiam sa ma duc la el si sa-i spun cine sunt, dar apoi ma razgandeam si spuneam ca asa merita.
~To be Continued~
http://www.fecielo.com/wp-content/upload...sasaki.jpg cum eram imbracata cand am iejit in oras
http://photos.webridestv.com/datastore/i...080427.jpg rochita
Stiu ca stii ca stiu ca el stie ca noi nu stiam,dar noi stim ca se preface si ca stie ca noi stim ca el nu stie, dar noi stiam ca defapt stie.
Logic nu?Defapt ca sa fie logic trebuie sa-mi intelegi logica,caree logic ca-ai logica,deci imi intelegeti logica logica.

[Imagine: 6486781.png][Imagine: 6820207.png]
http://macsimania.myfreeforum.ro/f1-primul-forum

Răspunsuri în acest subiect
Lent dar totusi in viteza - de Zuzy Is Angell - 08-12-2010, 11:23 PM
RE: Lent dar totusi in viteza - de Abbeh. - 09-12-2010, 03:31 PM
RE: Lent dar totusi in viteza - de Zuzy Is Angell - 09-12-2010, 07:33 PM
RE: Lent dar totusi in viteza - de Abbeh. - 09-12-2010, 08:00 PM
RE: Lent dar totusi in viteza - de Zuzy Is Angell - 14-12-2010, 12:31 PM
RE: Lent dar totusi in viteza - de MiraA - 22-12-2010, 11:47 PM
RE: Lent dar totusi in viteza - de Miranda. - 24-12-2010, 08:36 PM
RE: Lent dar totusi in viteza - de Zuzy Is Angell - 31-12-2010, 07:38 PM
RE: Lent dar totusi in viteza - de Zuzy Is Angell - 03-01-2011, 12:25 AM
RE: Lent dar totusi in viteza - de Mariah . - 03-01-2011, 01:44 PM
RE: Lent dar totusi in viteza - de Mariah . - 03-01-2011, 06:01 PM
RE: Lent dar totusi in viteza - de Zuzy Is Angell - 16-01-2011, 04:36 PM
RE: Lent dar totusi in viteza - de Zuzy Is Angell - 19-01-2011, 12:44 AM
RE: Lent dar totusi in viteza - de Zuzy Is Angell - 19-01-2011, 10:37 PM
RE: Lent dar totusi in viteza - de Mariah . - 21-01-2011, 12:04 AM
RE: Lent dar totusi in viteza - de Zuzy Is Angell - 13-02-2011, 08:06 PM
RE: Lent dar totusi in viteza - de Zuzy Is Angell - 28-04-2011, 09:46 PM
RE: Lent dar totusi in viteza - de Zuzy Is Angell - 30-05-2011, 10:10 PM
RE: Lent dar totusi in viteza - de ciupaciup - 08-06-2011, 08:20 PM
RE: Lent dar totusi in viteza - de Zuzy Is Angell - 05-07-2011, 02:57 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  £>Unde iubirea nu are speranta si totusi, EXISTA <3 Uchiha Rose 4 2.642 01-12-2013, 08:29 PM
Ultimul răspuns: THE LAST UCHIHA
  Adrenalina in viteza a 5-a Bullet 3 3.093 20-07-2011, 10:30 AM
Ultimul răspuns: gothic_yumi
  Suntem asa de aproape ,dar totusi departe Yin 12 10.195 14-09-2010, 05:50 PM
Ultimul răspuns: Debb.'
  O lume ciudata,dar totusi minunata. Candy_girl 9 5.972 21-12-2008, 06:39 PM
Ultimul răspuns: Candy_girl

Utilizatori care citesc acest subiect:
12 Vizitator(i)