Erm... Multe intrebari
Hai ca le iau cu copy/paste si raspund
Don't kill me :help:
E infricosator, e terifiant, miioase oribil, e cabinetul dentistului! - De fapt, nu miroase atat de urat >_<"
Cat de des va spalati pe dinti? - Cea mai buna intrebare
Depinde de cat stau la comp "? Daca stau toata ziua >_<" Ma spal de 2 ori ._. Daca nu, dupa fiecare masa... Maxim 4 ori pe zi xD
Cand vi se face o carie cat de mica, va duceti imediat la dentist,sau asteptati sa va doara ca sa mergeti cu chiu cu vai? - Etoo... Nu stiu, cand imi aduc aminte... De obicei ma duc cand apar proaspete
Mergeti la dentistul de familie sau la un cabinet particular? - Cabinet particular [scoala particulara xD]... Pe moment ce platim scoala => Consultatie, lucrare and all that pe gratis :3 [teoretic pe gratis
Ca scoala... xP]
Cate plombe aveti? - Nu stiu daca-s plombe... Dar cred ca 2 *eodl*
Cand mergeti la dentist, trebuie sa va faceti programare, sau va primeste oricand? - Ma primeste oricand... Prioritate au copiii si femeile cu sarcina *scratch* Mie-mi convine, ma duc pe la sfarsitul pauzelor *whistle*
Cand va plombeaza, va anesteziaza zona sau nu? - Nu
Nu am nevoie... Nu doare aproape deloc xD Sparge doar dintele, dar... nu ma raneste...
Cate carii aveti? - Nu am stat si le-am numarat, dar in jur de 4
Stiti ca de la carii netratate puteti ajunge la dializa? - Asta pe bune nu o stiam O_O
Cand v-ati dus la dentist ultima data? - Nu stiu... Cred ca... prin noiembrie ._. Am uitat total >_<
Cand v-ati dus la dentist prima data? - Tin minte cand aveam dintii din fat[z]a pe jumate iesiti aia noi... Si cei de lapte nu voiau sa iasa >_<" si omg T__T
Credeti ca in viitorul apropiat veti merge la dentist? - Da, pana in 18 ani e gratis .__.
Aveti si alte probleme cu dintii ( masele lipsa, aparat dentar, dinti ciobiti )? - Nu, dar ma bucur si sper sa nu patesc ceva niciodata >_<
Daca da, cum credeti ca le veti rezolva? [nu am xD] Va e frica de dentist? - sa spunem ca voi avea [da doamne sa nu :cry:]... Ma duc la dentist si gata >_> Ce atata plans ca e dentist? Pana la urma ne ajuta T_T
@Mitzuke - Damn, cand am zis eu ca esti in a 5a parca am stiut
Nu ti-au cazut nici acum? WTF? *eodl* xD