Răspunsuri: 1.723
Subiecte: 36
Data înregistrării: Jun 2010
Reputație:
82
Zupi: 28.095 z
Prima poza
E destul de frumoasa, se incadreaza destul de bine in tema, acele cioburi in acel background ce e foarte simplu si e destul de clara poza. Pot spune ca nu mi-a transmit nimic (hai ca-mi fac un obicei din acest lucru *laughs*), pot spune ca-ti dau un 8 fiidnca imi place din ce cadru e prinsa poza si cum pare ca acel "peisaj" din spate e un val din doua culori: negru si gri, care vor sa inghita totul, insa acele chioburi ce "curg" nu pot sa fie luate de "val". Asta-mi transmite mie.
A doua poza
E destul de luminata, si prima data nu prea am inteles ce ar fi trebuit sa fie (si nici acum nu prea stiu), dar culorile acelea tipatoare, care-ti sar in ochi, sa spunem ca mai ridica putin neclaritatea din spate. Ti-as da un 7 fiindca pur si simplu; mi se pare dragut si nu prea sunt experta in poze asa ca nu vreau sa zic lucruri care sa fie contrazise.
Anyway, eu va urez succes! Si va astept la viitorul, daca e, duel! *bye*
"Forgive you? Why? It's not like I'm mad or anything. You were the one who got angry; just like you said, I was being too nosy. I've always been like that, not knowing my boundaries. I'm the type who'll water a plant til it drowns."- Yokozawa Takafumi no Baai, vol. 2