07-07-2011, 02:48 PM
Hey scumpo :*
Am trecut si eu pe la ficul tau si pentru inceput te-ai descurcat destul de bine. La descriere mai ai de lucrat dar nimeni nu stapaneste foarte bine capitolul acesta,pentru ca mereu se poate si mai bine. Prologul mi-a placut destul de mult si ideea este ok doar ca pare destul de obisnuita si vreau sa vad in continuare cum evoluezi.
Sper sa ma anunti cand pui continuarea :* :bye:
Am trecut si eu pe la ficul tau si pentru inceput te-ai descurcat destul de bine. La descriere mai ai de lucrat dar nimeni nu stapaneste foarte bine capitolul acesta,pentru ca mereu se poate si mai bine. Prologul mi-a placut destul de mult si ideea este ok doar ca pare destul de obisnuita si vreau sa vad in continuare cum evoluezi.
Sper sa ma anunti cand pui continuarea :* :bye:
Iubirea e asemenea unui trandafir... Prima data te vrajeste cu frumusetea si delicatetea sa apoi te inteapa si iti lasa rani adanci.
Cel Mai Dureros Mod De A`ti Fi Dor De Cineva E Sa Stai Chiar Langa El, Stiind Ca Nu Il Poti Avea...
Apusul lasa in urma o amintire, rasaritul aduce o speranta... Intre apus si rasarit sunt ore fara viata
Prietenia este un ocean pe care multi vor sa-l treaca dar pana la mal majoritatea se ineaca.