Stai..prea multe intrbari..te rog sa`ti modifici postul,pt ca ai facut doble post..modifica`l pe primu si pune ce ai scris in al doile.Acum:
daca itachi este de fapt bun de ce cand s-a intors in sat l-a bagat pe sasuke in spital?
El voia numa sa`l faca pe sasuke sa`l urasca mai mult ca nciodata pentru a putea sa`l omoare..
si de ce il vroia itachi pe kiubi?
Nu vioa,el facea asta numai ca "lumea" sa creada ca el este rau si ca este de partea Akatsuki..adica e logic ^^"
care este planul lui madara ce vrea el defapt sa faca si de ce nu l-a lasat pe sasuke sa moara?
Din cate am inteles,madara vrea sa colcteze toti Jinchuuriki`urii(Shukaku,Nibi,Sonbi,Yonbi,rokubi,shichibi,Yamata no Orochi si Kiuubi) ca sa faca...ceva ^^" inca nu am prea priceput.Ceea ce stiu este ca la acest moment,in manga,sasuke se lupta pt yamata no Orochi..parca..Pai nu l`a lasat sa moara pt ca,dupa cum zic eu,ii trebuie o noua "jucarie" acum ca Itachi nu mai e..adica..gandeste`te..are nevoie de cineva puternic.+ca majoritatea membrilor Akatsuki au murit...
der istori clanului uchiha nu e adevarata ?
Cum sa nu fie adevarat..ce am scris in potul de sus(postul de mai sus) e istoria clanului si a lu` itachi..
itachi nu il vrea pe tenegu?
Ce sa vrea?Ce`i ala?
Edit: Nu Am Auzit in viata mea de chestia asta.Nu e in manga.Eu ma limitez la raspunsuri din anime si manga,nu din povstestioare care cine stie sunt pur si simplu fan mande.Dar parerea mea:
Mi se pare credibil,adica faptul ca Madara se putea teleporta de la distante mici chiar si asa explica multe lucruri..
Si multe alte lucuri sunt adevarate,dar AUTORUL adica Kishimoto-sensei nu a mentionat niciodata de asa ceva,am cititi tot manga`ul Naruto si Naruto Shippuuden de la cap la coada,am vazut toata seria Naruto si Naruto Shippuuden de 8 ori,dar nu`mi amintesc de asa ceva.. o sa ma mai gandesc si daca e revin cu un edit,dar daca aveti alte intrebari..
Later Edit:Aceea este doar o teorie a cuiva care stie sa faca asa ceva.Asa la terorii am si eu o tona,heheh,doar ca mie lene sa le pun la punct..Oricum,pana ce aceasta teorie nu apare in manga,nu pot crede..asa sunt eu,nu`mi pasa cat de adevarata poate fi huh