Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Initiale

E.R.A.N.D.U.L.V.O.S.T.R.U.S.A.V.A.S.T.O.A.R.C.E.T.I.C.R.E.I.E.R.I.I.=Elena,Radu,Andy dau unchiului lor vinul.Odata Sasuke sedea trantit,ranit,uluit,si adormit.Vulpea Anca ,sireata toarce odihnita.Rata Crys iarta tulpina inocenta.Conductele resursei energetice imita elucidarea resurselor ierboase.
NU prea are logica dar am ancercat3

Nextul:S.A.K.U.R.A.I.L.P.L.A.C.E.P.E.S.A.S.U.K.E.

SO...S.A.K.U.R.A.I.L.P.L.A.C.E.P.E.S.A.S.U.K.E.
Sticla aurie kurma urletul ragusit apasator ingust lingusitor pe lingura amaruie ce etern picura elevand
sarea alba sinistra urcand Kilimanjaro echitand. 10 10 10 10 face echitatie10

Me:
S.A.T.E.V.E.D.E.M.V.I.U.S.I.P.E.T.I.N.E 10

S.A.T.E.V.E.D.E.M.V.I.U.S.I.P.E.T.I.N.E

Poate vie 10 Oricum, te asigur ca cea care scrie e persoana mea, nu stafia mea 78

Sorin Agram Te Enerveaza, Vede Elevii Din Est, Musca Vietile Intregi, Urla Stiind Ingrozirea, Pedepseste Evlavia, Te Intimideaza, Ne Enerveaza.

Ce am de spus: o.o' Musca vietile intregi? 21 Prea mult Twilight, e clar 78 Ok, now my turn:

C.O.N.S.I.I.N.T.A.T.E.A.P.A.S.A.R.E.M.U.S.C.A.R.I.L.E.T.E.F.A.C.N.E.H.O.T.A.R.A.T

hopa o.o cred ca am cam sarit calul o.o' Are cineva atata inspiratie? 15
[Imagine: thekillers.png]

C.O.N.S.I.I.N.T.A.T.E.A.P.A.S.A.R.E.M.U.S.C.A.R.I.L.E.T.E.F.A.C.N.E.H.O.T.A.R.A.T

Nici de cum!Nu am constiinta!!!^_^

So
Chinul orezului nebun sta in inteligenta naturala telepatica a Taurului Erinax al paisprezecelea
amator schitand aburi reunind elevatorul micsorand un schilod care arata ridichyle indigene lacome
etern.Ticul enervant face aceasta casa nebuna extrem hint ocarat telefonatic aratand ridicul ata tare.

PFIUUUUUUU>
SO... next:
R.I.D.I.C.O.L. - hai ca-s draguta sa nu va dau ca mai sus

R.I.D.I.C.O.L:
Raluca imita diavolul inocen, calcand oile Larisei.
Ce am de spus: Mda... mai nou diavoli sunt inocenti 24. Si mai calca si oi24
A.M.D.A.T.T.E.S.T.L.A.M.A.T.E.M.AT.I.C.A

so...Ce diavoli draguti!^^'
inocenti . Si mai calca si oi
A.M.D.A.T.T.E.S.T.L.A.M.A.T.E.M.AT.I.C.A

Anca mananca detentii arse tot timpul.Ea spune "Teribil" la aritmetica mancand atenta teribilul ecler.Maniaca atenta trantita inert ca Ana.

Nu prea are sens,daa
in fine
sa te vedem :

T.W.I.L.I.G.H.T.M.A.N.I.A.C.i.I.L.O.R.!!!

T.W.I.L.I.G.H.T.M.A.N.I.A.C.i.I.L.O.R.

Eu sunt una dintre maniaci :X Deci, ca o maniaca fidela, imi voi risca inteligenta 21

Tatal Walkman-ului Iuliei Lancezeste Intors, Ghinionul Hamaind Tare, Muzica Alind Nenorocul Iuliei, Astfel Ca Ieri Le Ordona Rateor.

Mda xD Inteligenta riscata; Rezultat: prostie xD

Ok, acum voi fi din nou rea, spre deosebire de ~Mistique Swan~ 19

S.T.E.P.H.E.N.I.E.M.E.Y.E.R

Daca tot era vorba de Twilight ^^
[Imagine: thekillers.png]

S.T.E.P.H.E.N.I.E.M.E.Y.E.R:
Stefania trebuie exmatriculata ptr hasurarea elementelor nascocite ieri .Este miercuri ,Yuki este reexmatriculat!
ei acum voi rea ptr aceste initiale care mi-au dat o prostie.
next:
B.L.U.E.A.N.G.E.L.I.S.M.E.
[Imagine: gfxd.png]

So...
PAre a fi usor....VA promit ca va avea logica...sau nu [Imagine: half.gif]
B.L.U.E.A.N.G.E.L.I.S.M.E.

Brittney Lavigne urmareste emisiunea "Acrobatii Nebune" gustand eclerul lunii.Incercand sa manance enervant.

PAi...un pic de sens...no more

ME:
[Imagine: greedy.gif]
B.A.N.I.I.V.O.R.B.E.S.C !

B.A.N.I.I.V.O.R.B.E.S.C !

Banii Aud Numele Ionel Ionica Viorica Ori Revad Buruienile Emise Sud California

Eh O.o ! Mi`a iesit ceva O.O ! Macar merge nu? O.O ! Alceva nu mi`a venit in minte ... gaseam tot felul de cuvinte cu initialele acelea dar nici unul nu mergea sa fac o propozitie ! Eh..asta este10

next : D.A.I.S.Y

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)